30.09.04
18:42
Каква е цената на 1 кг от този Гейньр ?
30.09.04
21:28
Ами мисля че 27лева ,но не съм сигурен ... :)
01.10.04
10:15
Точно 27 лева и според мен си заслужава!
http://www.fitnessbg.com/more.php?product=mega%20mass%203000
то е 1кг и половина ако не се лъжа....
и е точно 27лв на Пиротска и е много добър и МНОГО ВКУСЕН (ако е шоколад)
Вкусен ли?:x Точно със шоколад беше толкова отвратителен, че като го разтварях в мляко после два часа го съзерцавах и си внушавах, че е вкусно какао.Смея да твърдя че беше най-отвратителното нещо на вкус, което съм пил.
Иначе е добро...Дозите бяха по 180 гр на ден и ако ги спазваш ще ти стигне за 8 дена само.Ама вътре има витаминно-минерален комплекс(значителни количества)+биоактиватори.
Chocolade Cream - уникален вкус
Orange Cream - отвратителен вкус
Ти прецени !
значи аз съм от Стара Загора тук разфасовка от 1,5 кг се продава за 30 лв .... от личен опит мога да кажа че си заслужава парите много е добър като ефект и като вкус ... качих няколко килограма за 2 седмици
16.11.04
20:21
Да и аз сам на това мнение това един доста добър продукт
И аз качих с тва няколко килограма за 2 седмици ама мисля, че не са чисти. Даже никак.
18.07.05
17:54
не си се хранил както трябва:)
по-здрави
Според мен този продукт хич не е кой знае кво, не знам защо толкова го хвалите, но хубаво де може да е добър.
18.07.05
18:00
продукта е добър , но не толкова колкодруги много по-скъпи аналози , важна е диетата тука , все пак един гейнър не може да направи чудеса :)
поздрави
А има ли друг по-добър гейнер или протеин но долу-горе същата цена и количество?
в Стара Загора цените са :
за 1,5 кг - 28 лева
за 3 кг - 42 лева
за 5 кг - 68 лева
аз си взимам с един приятел и ми излиза адски евтино ...
20.07.05
20:15
А тия 1,5 кг. за колко време ви стига. (Прочетох някой го пие за 8 дена) което значи 30 кинта за 1 седмица (грубо), не е ли малко скъпичко. :(
02.08.05
11:01
Момчета искам да Ви попитам нещо. Значи миналата седмица си го взех този Гейнер и съм много доволен от него, но искам да Ви питам дали има някакви странични ефекти, защото вчера вечерта ми беше много зле...болеше ме стомах, глава и нямах никаква сила. Абе направо си бях като убит. Та мисъл та ми беше дали има някакви странични ефекти и след него какво ми препоръчвате да си взема защото съм малко начинаещ.
няма странични ефекти т.к. е безвредна хранителна добавка съдържаща витамини, минерали, протеини, въглехидрати и други натурални съставки
06.08.05
20:04
Здравейте, наскоро си взех за 1ви път от този Гейнър и за 1ви път ще взимам такива добавки, затова имам 1 въпрос. Понеже скоро заминавам на лагер и ще правя по 2 тренировки на ден,а на опаковката пише че се поема преди и след тренировка (общо по 180 гр. на ден) Та се чудя как да го поемам - преди първата и след края на втората трениовка ли е най-добре ? Също така горе-долу колко време преди тренировка трябва да се поеме ? Ако има някакво значение : на 16 г. съм 180 см 66-67 кг.