24.06.12
18:43
Смятам да пробвам един стак за ММ,всички продукти ще са на BSN.Искам вашето мнение дали е добър стакът,дали продуктите в него щe e добре да се комбинират или комбинацията им е безсмислена и ако е така да заместя даден продукт с друг.Та ето и самият стак:BSN Nitrix 360 Tabs, BSN Advanced Strenght N.O.-Xplode ™ 2.0, BSN Syntha-6, BSN CellMass.Какво е вашето мнение,естествено съчетан с добър хранителен режим.
Години ? Килограми ? По какъв начин ще приемаш изброените добавки ? Смятам, че ако заместиш Нитрикс с 2 кутии Амино ФХ ще останеш по-доволен ;)
24.06.12
20:24
напиши какво ще ядеш и ще ти кажа дали ще има ефект
19 години 168см 68-70кг.За храната все още не сам си изготвил хранителен режим,но главно пиле,телешко,ориз,картофи,риба и зеленчуци.
24.06.12
22:52
На твое място бих си задал няколко въпроса преди да закупя подобен стак.
Имам ли достатъчно добър хранителен режим?
Имам ли достатъчно добра тренировъчна програма?
Нуждая ли се наистина от всичко това на този етап?
Сам си направи извод. Просто кгмите, които посочи ми се сториха малко и за този ръст,и от там дойде съмнението ми, че няма да имаш голяма полза, но може и да не е така.
Направи ми впечатление, защото не става въпрос за малко пари.
25.06.12
00:42
Тъй като никой не попита за стажа,аз питам ?
Той също е доста важен фактор.
Стажът ми е малко повече от 3 години.Не си мислете ,че като съм 168 и 68 кг са малко кг.Мога да ти кажа че раката ми е 38-38,5 стидена и 40 топлам.Гръб 110-113 см,но с поет въздух.Много добре знам ,че само с добавки не става просто сега не сам изготвил хранителния си режим.Преди съм правил,сега след като знам какво да ям и какво не,смятам,че резултат ще е по-добър.Просто се питах дали този стак,ще допринесе за още по-добри резултати.Моля малко мнение за самият стак,ще съм ви много благодарен.Утре заминавам за морето,защото стакът наистина си е скъп и трябват кинти.А на есен смятам да пробвам стакчето.Пишете мнения,критики за да го подобря.Ще гледам от време на време форумчето.Пожелавам ви приятно и весело искарване на лятото и много постижения във фитнес залата :)