КРЕАТИН???

SI

07.07.05
17:14

Щте сам много благодарен ако някои които наистина знае как да се приема креатина ме открехне...че много хора, много мнения
P.S. и дали  само в тренировачен ден???
мерси от сега

5гр. веднага след тренировка с нещо сладко (мед, декстроза или нещо от тоя род) Ако пиеш протеин може и с него да го месиш.

07.07.05
17:29

Хубаво де , а ще може ли да се обосновеш ?
На мен също ми е много интересно кога да приемам 5те гр. Креатин .

[quote author=“ShitHappen”]Хубаво де , а ще може ли да се обосновеш ?
На мен също ми е много интересно кога да приемам 5те гр. Креатин .

За кое да се обосновавам????

07.07.05
18:58

в тоя форум ... вече настана няква .... масова простотия и мързел !!! аз призовавам АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ И АДМИНИТЕ СЪЩО... кат се повтара тема да я заключват ... вече дразни !!! то ... 2/3 от темите са просто.... как се пие креатин и амино !!!... съмнявам се че само аз съм възмотения нали ?

08.07.05
00:40

Аз го пиех по една чаена лъжичка без връх преди лягане разтворен в прясно мляко и ефект пак си имаше. Най-добре е 20 мин. след тренировка (според мене).

^M

01.08.05
18:14

kreatin4eto moje li da se priema s protein4e ili s amino k-ni?ima li nqkoi koito da e pil taka?

[quote author=”^MeN_DarK^”]kreatin4eto moje li da se priema s protein4e ili s amino k-ni?ima li nqkoi koito da e pil taka?

Оххх. Може с ВСИЧКО да го комбинираш. Слагаш го в протеина и пиеш. Може с амино, глутамин, гейнър, амино, ZMA, HMB, трибулус и квото се сетиш. Със всичко можеш да го пиеш - 5 гр. след тренировка. Това е!

02.08.05
13:06

Я гледайте какво пише
[code:1] Най-добре е креатинът да се комбинира с прости въглехидрати (като плодов сок) и да се приема половин час преди тренировка.[/code:1]
http://www.bb-team.org/stuff/000101.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1