Четиридесет +

24.06.12
21:59

Предлагам, както има раздел „Фитнес за жени”, така да има и раздел „40+”.

Като гледам по себе си (мъж на 40+ с първи симптоми на „криза на средната възраст”), който все по-рядко пуска за търсене в Google неща като muscle building & fat loss и все по-често неща като anti-aging, life longevity, hearth health, lungs health, libido и т.н., в това може би има някакъв резон.

ОБЕЩАВАМ, че ако има такава рубрика ще пусна поне 5 теми в нея.

Може би и самият форум би имал някакви (евентуални) ползи от „състаряване” на аудиторията, чрез подобни теми.

А и кой 15-16 годишен млад „деятел” би отишъл и „изпльокал” нещо жизнено важно за него и същевременно изключително безинтересно за част от аудиторията на такова „умряло” място?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.06.12 12:55.

HE

24.06.12
22:30

Добро предложение от ценен потребител! Аз лично с удоволствие бих следил място, където няма да има теми от пъпчиви посерковци.

Категория “40+” с подраздели (и какви да са те) или само един раздел “40+”?

Преди, като размишлявахме над такова разделение, си мислехме да го пуснем заедно с раздел и за тийнеджъри (<18). Как ви се струва?

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 25.06.12 08:49.

DO

25.06.12
09:15

Според мен 40+ състоящ се от два подраздела - “хранене и суплементи” и “тренировки” (но без да се разводнява с повече подраздели)
А за тийнеджъри мисля,че целия останал форум е на тяхно разположение и без това.

Сигурен съм,че ако раздела се запълни с качествена информация би бил интересен не само за набори 40+,но и 20-30+

Мнението беше редактирано от donsir на 25.06.12 09:23.

25.06.12
11:21

Цифричката много ангажиращо звучи, може да е нещо от сорта на - “Старост - Радост”, “По-здрави до гроб”, “Дедо вади ряпа” :D

Идеята не е лоша... но според мен трябва да е за 30+ години.

25.06.12
11:31

казано от Кольо Пияндето на 25.06.12, 11:29:

35+
преди доста време ми попадна един материал, че мъжкия организъм се е развил напълно на 33 и на 35 започват явните процеси на стареене.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.06.12 11:32.

25.06.12
11:31

казано от gotcha на 25.06.12, 11:21:

Цифричката много ангажиращо звучи, може да е нещо от сорта на - “Старост - Радост”, “По-здрави до гроб”, “Дедо вади ряпа” :D

Хм, откъде този песимизъм у тебе, че си започнал да се шегуваш с възрастта си? Вярно, че повечето изживяват стреш когато станат на 40, ама...чак отсега да мислиш, че ще си деденце...
Спокойно де, на 40+ няма да си за изхвърляне ;)

Мнението беше редактирано от Smile на 25.06.12 11:34.

25.06.12
11:32

И аз мислих да го напиша това, но може да е 33+ че се води някаква “преломна” възраст... аз тази есен я хващам христовата за шлифера :d

казано от James Hinks на 25.06.12, 11:31:

35+

Не е честно... :D Имам почти цяла година до 35… (giggle)
Аз затова деликатно пробутвам идеята за 30+... :P

Идеята е много добра! Въпреки ,че съм на 29 се интересувам от стареенето и съпътстващите изменения в организма. Най-вероятно ще съм активен в подраздела :)

HE

25.06.12
12:00

DO

25.06.12
12:02

Идеята,поне аз така я разбрах,е да се направи раздел наблягащ на по-улегнала аналитична и качествена информация със заглавие,което да филтрира по-несериозните потребители.Иначе и аз като инженера съм под 30-ка даже.

Мнението беше редактирано от donsir на 25.06.12 12:03.

25.06.12
12:22

казано от James Hinks на 25.06.12, 11:31:

35+
преди доста време ми попадна един материал, че мъжкия организъм се е развил напълно на 33 и на 35 започват явните процеси на стареене.

Някой беше казал, че “гаранцията” на човешкото тяло изтича на 30-тата година, но въпреки това по-разумно ми се струва да е 40+ ! Ако щеш дори, защото тогава хората вече са възприели чисто психологически идеята за навлизането в нова възрастова група - дори само заради смяната на 3 с 4 ! По този начин идеята на самата група ще е по-ясна и за новаците...

Мнението беше редактирано от Петър на 25.06.12 12:24.

Позволих си да добавя анкета към темата по отношение на името. Моля да гласувате и/или да посочите вариант като коментар тук, а потребителите да гласуват за него чрез подкрепа на поста.

Също така нека определим и дали да е раздел или категория с раздели - ако е второто, какви да са.

25.06.12
12:59

казано от Denny Crane на 25.06.12, 09:15:

Според мен 40+ състоящ се от два подраздела - “хранене и суплементи” и “тренировки” (но без да се разводнява с повече подраздели)
А за тийнеджъри мисля,че целия останал форум е на тяхно разположение и без това.

(y)
Това казва всичко, което е необходимо, според мен!

25.06.12
14:31

Е кво с’я, старчоците в клубъ, а бабичките къде ш одят?

25.06.12
15:17

Определено силна идея - независимо как се кръсти раздела ще го следя. Предлагам и да се направи извадка за процентното съотношение на възрастовите групи във форума, това може да даде малко насока във формирането на името. Аз лично залагам на 30+ (достатъчно ми се струва като филтър).

На 40+ годишна възраст са хората, които наистина се нуждаят от промяна в храненето си, суплементирането и тренирането. Особено при жените.

Между 30 и 40 годишна възраст нещата все още са окей, макар да е нещо като междинна зона.

Смятам, че 40+ е най-подходящо с оглед това, че наистина това е възрастта, над която настъпват промени. Това не пречи младоците на по 30 години да следят какво ги очаква! :)

25.06.12
18:40

Наистина страхотна идея. Подкрепям Джеймс, за това че трябва да е 35+, дори и да нямам особени доводи за това, най-малкото защото има доста потребители между 35 и 40. Интересно ми се струва да има и дневници в този раздел.

25.06.12
19:33

гласувах за 40+, но само защото съм ги прехвърлил. ;)

Речено, сторено. :)

Кръстихме го 30+ по наша инициатива, след като разгледахме доста теми във форума, засягащи по-горе описаните казуси. Данните за потребителите показаха, че са по-скоро около 30, отколкото около 35 / 40.

Леко променихме и имената на подразделите. Надявам се да ви хареса.

Разбира се, предложения за подобрения и развитие са добре дошли, затова няма да затваряме тази тема.

25.06.12
22:56

казано от Denny Crane на 25.06.12, 12:02:

Идеята,поне аз така я разбрах,е да се направи раздел наблягащ на по-улегнала аналитична и качествена информация със заглавие,което да филтрира по-несериозните потребители.Иначе и аз като инженера съм под 30-ка даже.

За къде сте се разбързали с инженера? Има време, ще остареете :) Подкрепям идеята за 33+.

26.06.12
00:00

Абе така като гледам тва 30+ ми изглежда малко смешно, все едно сме пред свършване, а то реално това е възрастта при мъжа където е в силата си и всичко... А и да не кажа всички, но бая от машините във форума са 30+
Митаче, аз разбирам защо си избрал това заглавие, но така излиза, че аудиторията на форума е средно 19г.

Нека се концентрираме над темите, а не над името. Тяхното развитие ще ни покаже, дали е нужно да правим промени. Няма никакъв проблем да променяме, стига да вървим към по-добре, а не да се въртим в кръг.

26.06.12
00:19

In Mitko we trust!

26.06.12
11:24

Мисля, че тази част от Форума трябва да е с ограничен достъп...както си е указано “+30”.
Нека всички да могат да четат, но не всички да могат да пишат.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 26.06.12 11:29.

26.06.12
18:41

Мисля разликата 35-40+ не много голяма.
При малките деца и един месец е от значение и се вижда разликата, но на тия години 35-40 все тая;)
И кво, дневници,програми ли или ще се пише за хора които сега решават да почват да спортуват

26.06.12
18:56

(devil) И аз ще следя потребителите в тази тема8-)
ISB може да го направите модератор :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1