Мнение за тренировъчен режим

25.06.12
01:50

Така имам нужда от мнения и съвети относно тренировките ми,защото от известно време доста хора взеха да ме плашат , че ще заприличам на мъж и ще превърна мазнините в мускул и да ми критикуват тренировките . :( Целта ми е сваляне и оформяне ( искам релеф много релеф :D(blush)  стегнато и добре оформено тяло ) високо съм около 1,60 тежа 73 кг за 1 месец свалих 7 кг с тренировки и що годе правилно хранене (blush)

Та ето и тренировки те ми ! Главно ме интересува кг много ли са за мен и правилно ли съм подбрала упражненията :)
1. Бедрено сгъване 20 повторения с 10 кг 3 или 4 серии
2. Бедрено разгъване 20 повторения с 5 кг 3 или 4 серии
3. Лег преса - 30-40 повторения 3 или 4 серии само с машината без допълнителни кг
4. Напади - 3 или 4 серии с дъмбели от 4 кг или 5 кг в двете ръце по 15 повторения на крак
5. Клек с дъмбел от разкрачен стоеж 3 или 4 серии с дъмбел от 5 или 6 кг  15 повторения
6.Бицепсово сгъване с дъмбели от 4 кг 3 или 4 серии по 20 повторения
7.Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава 3 или 4 серии с 3 или 4 кг с 15 -20 повторения
8.Трицепсово разгъване на горен скрипец 15-20 повторения с 10 кг 3-4 серии
9.Едностранно гребане с дъмбел с 4 или  5 кг дъмбел 3 или 4 серии по 20 повторения
10.Придърпване на вертикален скрипец с  широк хват 3 или 4 серии с 20 повторения и 20 кг
11.Придърпване на долен скрипец с 15 кг 3-4 серии 15 повторения
12.Пек-дек с 5 кг 15-20 повторения 3 или 4 серии
13.Повдигане на дъмбели от хоризонтален тилен лег 20 повторения с 4-5 кг 3-4 серии
14.Коремни преси във всяка тренировка около 120
15.Пътека всеки ден между 30 и 60 мин (зависи колко време и сила имам )
Като цяло мисля ,че това е всичко ще съм благодарна на всеки за съветите и критиките :)
Тренировките ги редувам 1 ден ръце 1 ден крака + коремни и пътека всеки ден почивам 1 ден в седмицата :)

GI

25.06.12
10:00

:D :D :D освен ако не взимаш огромни количества тесто и други забранени препарати няма как да заприличаш на мъж :P .Ако почнеш да вдигаш повече от 100 на лежанка,вече може да се притесниш :D :D :D.
Споде ли ни ако може как се храниш!!!

25.06.12
14:18

Колкото и правилно да искам да  се храня нямам време ( знам ,че то е просто глупаво оправдание ноо :( )
Главно карам на кафета ,кисело мляко ,яйца ,сирене ,извара ,риба ,пилешко и свинско филе на скара както и пилешки дробчета ,но пък нямам време да се храня в определено време има дни в които изяждам само 1 2 млека има дни пък в които се храня и доста добре със закуска овесени ядки и кис.мляко обяд месо вечер пак някакво месо или риба ,но има и дни в които съм само на млякото и някакво месо късно вечерта. Просто почти не си стоя вкъщи и затова и такива са ми и храненията :(
Благодаря ти много за мнението ,значи все пак няма от какво да се притеснявам  и кг които използвам не са много .
Лек и успешен ден :)

26.06.12
03:50

Увеличи килограмите и намали повторенията.

26.06.12
10:59

Това няма ли да доведе до оформяне или нещо такова ,защо от всякъде само ми се повтаря прави повече повторения ,намали тежестта увеличи повторенията ии вече съм доста объркана :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1