26.06.12
18:05
Здравейте!
Наясно съм с “бодибилдинговата” страна на нещата - когато се прави кардио не е хубаво веднага след това да се яде ,особено бързи въглехидрати. Моят случай обаче е различен .Аз съм ектоморф (1.90 84 кг) с доста бърз метаболизъм и мазнините не са ми проблем. Правя кардио тренировки единствено с цел покачване на бързина ,издръжливост и т.н. (щангите не са ми единствения спорт ;) ) ,т.е. нищо общо с “бодибилдинг кардиото” .Тъй като в мрежата намирам дискусии само за кардио с цел сваляне на мазнини ,реших да попитам дали е удачно след кардио тренировка да ям това ,което и след такава с тежести (бърз въглехидрат - при мен мед , и суроватъчен протеин) с цел запазване на мускули ,дори това да означава ограничено горене на мазнини и ако не ,то тогава коя е удачната комбинация?
Благодаря предварително :)
26.06.12
18:28
Може след кардио да изпиеш един суроватъчен протеин и един час след това хапни някакво по-стабилно ядене , което съдържа въглехидрати. :)
Поздрави !!!
26.06.12
18:29
ВЪГЛЕХИДРАТИ му е майката ! По възможност картофи пълнени с ориз или овес с картофи и ориз. :D Това вече е в “рамките на шегата”.
26.06.12
18:53
Еее ти пък.. не взимай въглехидрати след тренировка :D
30 грама протеин + шепа стафиди
казано от VIktor Hristev на 26.06.12, 18:53:
30 грама протеин + шепа стафиди
а стафидите какво са?
26.06.12
20:06
казано от dani на 26.06.12, 19:16:
казано от VIktor Hristev на 26.06.12, 18:53:
30 грама протеин + шепа стафидиа стафидите какво са?
Бърз въглехидрат.
Яж яко въглехидрат и протеин след тренировка и стига с тез глупости шепа от това плюнка от онова .
27.06.12
16:29
Не ги слушай тея професори отгоре..
След кардио протеин/bcaa или белтъчна храна.