Съвет за комбинация на хранителни добавки?

25.06.12
22:50

Разполагам с 300гр L-Glutamine /SCITEC NUTRITION/, 30 caps ZMA /SCITEC NUTRITION/ и 100 caps BCAA 1100mg /OLIMP NUTRITION/. Мисълта ми е, понеже имам някой лев /150 лв, ама нямам намерение да ги давам всичките за хр. добавки/, дали да си взимам още нещо или да карам така. Говорим за през лятото /2 месеца/, здраво фитнес и хранителен режим за покачване на мускулна маса. Споменаха ми за 3CM /3 Creatine Malate/, Hot Blood, Creatine monohydrate ама предпочитам да попитам преди да прибързвам с действията. Ако има някой който може да даде съвет ще съм му много благодарен ! Благодаря предварително ! ;)

SO

25.06.12
22:55

казано от MartouSTI на 25.06.12, 22:50:

Разполагам с 300гр L-Glutamine /SCITEC NUTRITION/, 30 caps ZMA /SCITEC NUTRITION/ и 100 caps BCAA 1100mg /OLIMP NUTRITION/. Мисълта ми е, понеже имам някой лев /150 лв, ама нямам намерение да ги давам всичките за хр. добавки/, дали да си взимам още нещо или да карам така. Говорим за през лятото /2 месеца/, здраво фитнес и хранителен режим за покачване на мускулна маса. Споменаха ми за 3CM /3 Creatine Malate/, Hot Blood, Creatine monohydrate ама предпочитам да попитам преди да прибързвам с действията. Ако има някой който може да даде съвет ще съм му много благодарен ! Благодаря предварително ! ;)

Ако си под 21 гд ЗМА-то го махай

HE

25.06.12
23:00

казано от MartouSTI на 25.06.12, 22:50:

Говорим за през лятото /2 месеца/, здраво фитнес и хранителен режим за покачване на мускулна маса.

Първо тези неща не стават за два месеца и не се правят два месеца в годината. Второ, искаш да се натъпчеш със какво ли не, но идея си нямаш от добавки. Четини му е майката, не питане и специално отношение към теб защото си новорегистриран. Да не говорим, че фирмата на която си се спрял е обсъждана многократно тук.

п.п. Би ли обяснил с тези 300 гр. глутамин и 100 гр. BCAA, какво ще направиш при положение, че работещата доза глутамин е 30 гр. дневно /10 дни/, а аминото ще ти стигне за цели 4 дни :D :D :D Първо купувате ей така на юнашко доверие /ако бяхте жени, то нямаше да излизате от родилното/, а после питате.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.06.12 23:03.

25.06.12
23:52

.

Мнението беше редактирано от MartouSTI на 26.06.12 17:26.

25.06.12
23:56

Ако си под 21 гд ЗМА-то го махай

Делев, би ли уточнил? Благодаря

26.06.12
05:01

казано от MartouSTI на 25.06.12, 23:52:

Първото което е, не съм ги купувал. Подариха ми ги и никъде не съм споменал, че те са предназначени за тия 2та месеца. Мисълта ми беше, че за 2 месеца съм се отдал напълно на фитнес и хранителен режим. Чети внимателно преди да коментираш 100 caps димек 100 хапа, А НЕ 100 гр. Пределно ясно ми е, че няма да ми стигнат за 2 месеца. Мисълта ми беше дали да продължа и следващия месец със същата комбинация.

Мой ти последно 150лв ли имаш за добавки или не ? Браво, че за 2 месеца си се отдал на нещо сериозно и здравословно, но това е недостатъчен период от време ! Тук се иска постоянство ;). Недей да се правиш на умен защото си личи, че не си - 100 хапа едва ли са повече от 100грама бцаа, а в по лошия случай може и да са по-малко. Защо ли ? Еми защото стандарта е такъв ботче такова. Ще ти стигнат и за повече време, ако ги приемаш по 1-2 на ден - хахаха има и такива образи. Стотици пъти е коментирано за ефикасни/работещи дози глутамин и бцаа - 15-20 грама от вид +++ дори разделени на няколко приема. Една проста математическа сметка от 1 клас е, че 100 грама разделени на средно 15 грама на ден няма да ти стигнат за повече от 7 дена прием което е крайно недостатъчно. Останалите изводи можеш да си ги направиш сам стига да можеш. Жив и здрав :)

HE

26.06.12
06:59

казано от MartouSTI на 25.06.12, 23:52:

Чети внимателно преди да коментираш 100 caps димек 100 хапа, А НЕ 100 гр. Пределно ясно ми е, че няма да ми стигнат за 2 месеца. Мисълта ми беше дали да продължа и следващия месец със същата комбинация.

Аз да чета внимателно преди да коментирам? Защо не хванеш ти да мислиш преди да пишеш? Я сега мислителю сметни, колко правят 100 хапа по 1100 мг., аааа цели 110 гр. :D Какъв следващ месец, като това ще ти стигне за пряко сили 10 дни, като пестиш от добавки? Къде си тръгнал със 150 лв. за два месеца? Сериозните тренировки през въпросните два месеца, пък няма изобщо да ги коментирам, защото сигурно са за напомпване преди морето :D :D :D Летните билдъри сте толкова жалки, че чак е смешно.

26.06.12
14:29

Няма нужда от обиди... BCAA се взимат по 4 на ден /2 преди и 2 след/. 100 : 4 = 25 дни. Работещата доза специално за чистия глутамин ми е 5 гр, а не 30 гр. Много сте ми интересни като почнете да се заяждате още преди да знаете как стоят нещата. И никъде не съм казал че ще тренирам само 2 месеца и ще спра. Не се правете на остроумни.
;)

казано от MartouSTI на 26.06.12, 14:29:

Няма нужда от обиди... BCAA се взимат по 4 на ден /2 преди и 2 след/. 100 : 4 = 25 дни. Работещата доза специално за чистия глутамин ми е 5 гр, а не 30 гр. Много сте ми интересни като почнете да се заяждате още преди да знаете как стоят нещата.

Най-интересното е, че знаем как стоят нещата.
Ефективно работещата доза на ВСАА е около 20 g дневно. Толкова е и на глутамина.

Съжалявам, ако това не ти харесва и/или е скъпо за теб.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.06.12 14:46.

26.06.12
14:46

казано от MartouSTI на 26.06.12, 14:29:

Няма нужда от обиди... BCAA се взимат по 4 на ден /2 преди и 2 след/. 100 : 4 = 25 дни. Работещата доза специално за чистия глутамин ми е 5 гр, а не 30 гр. Много сте ми интересни като почнете да се заяждате още преди да знаете как стоят нещата. И никъде не съм казал че ще тренирам само 2 месеца и ще спра. Не се правете на остроумни.
;)

Добре ти като разбираш и знаеш как защо подяволите пускаш тема ? Имаш още много да учиш !

26.06.12
14:51

Търсех съвет дали да комбинирам с още нещо или да карам така. Апък вече кое за колко време ще ми стигне не ви интересува аз ще намеря начин да си набавя още.

26.06.12
15:59

Протеин креатин(зависи) хаповете по 20-25 на ден БЦАА-то ,ако нямаш пари за добавки не се хаби..Хранителен режим и тренировките в залата и всичко си идва на мястото.Та айде креатина може да си го вземеш ,монохидрат ,защото трудно го набавяш от храна ,ама с тези 2 месеца..Стажът ако ти е малък карай на режима и това е.Пък остави да ти говорят

26.06.12
17:23

Мерси за съвета Teenpower. И аз се ориентирах към монохидрата понеже с глутамина става перф ама нали задържа вода апък през лятото повече се потиш и мисълта ми е дали  ще задържа толкова вода колкото ако го взимам през зимата?

26.06.12
18:55

Задържа вода,това не е лошо и със сигурност не означава,че картината става по-лоша..Поне при мен е така,всички глупости за подпухване ,изпикаване на водата след това и айде в началото са глупости. А ако си мислиш,че като вземаш креатин няма да имаш преса - грешиш (сигурен съм,че това ти е въпросът :D)

26.06.12
19:44

:D Мисълта ми беше дали количеството задържана вода се влияе от сезона. Понеже през лятото се потиш повече отколкото през зимата.

26.06.12
23:54

казано от Teen Power на 26.06.12, 18:55:

Задържа вода,това не е лошо и със сигурност не означава,че картината става по-лоша..Поне при мен е така,всички глупости за подпухване ,изпикаване на водата след това и айде в началото са глупости. А ако си мислиш,че като вземаш креатин няма да имаш преса - грешиш (сигурен съм,че това ти е въпросът :D)

Аа , не , не ! Има си го подпухването !! При някой , де ...Явно на мен и на теб не влияе лошо монохидрата , но съм виждал е*ахти подпухването от същия заподозрян : )

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 26.06.12 23:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1