27.06.12
10:56
От няколко месеца насам почти всяка сутрин хапвам малко мед, мюсли и 4-5 пържени/варени яйца. Предполагам, че на повечето от вас закуската е същата. Та искам да ви попитам, каква е вашата закуска от бързи въглехидрати и протеини? Може би някакви ядки + кисело мляко? Давайте идеи за да разнообразя малко закуската. :)
Не намерих друга подобна тема.
Темата беше редактирана от fqls на 27.06.12 11:01.
27.06.12
11:05
Ако съм на теб, първо ще питам с какво да сменя мюслите :D
Хмм, ето това е ББ-теам напоследък. Задаваш един простичък въпрос от типа “каква е вашата закуска от бързи въглехидрати и протеини?” и те хвърлят в тъча с отговор “Ако съм на теб, първо ще питам с какво да сменя мюслите”, без никакъв ясно изразен аргумент и после половин час се чудиш какво да отговориш...
По-добре някой модератор да изтрие темата, ще си намеря алтернативи, ама уж нали “форум” се наричаше тук...
Мнението беше редактирано от fqls на 27.06.12 11:30.
27.06.12
11:30
Момичето е право, да ти кажа. Мюслито не е това, което си мислиш. Защо ти е бърз въглехидрат сутринта?
Иначе замени яйцата с месо.
казано от Absolut Illusion на 27.06.12, 11:05:
Ако съм на теб, първо ще питам с какво да сменя мюслите :D
Не знаеш нито какви цели гони, нито на какво хранене е....нито каквото и да е всъщност, освен една закуска. Това, че (предполагам от начина ти на мислене) ти си на малко въглехидрати, не значи че и авторът е... Нещо забелязвам тенденция напоследък всеки да се стреми да покаже колко остроумен хейтър може да бъде и редовно да се измества фокуса на темата към махленски подмятания. За жалост обаче остроумието се получава на 3-4 човека...
27.06.12
11:32
Друга подобна тема няма да намериш, ако търсиш същото заглавие. А ако беше чел малко по-задълбочено форума, сигурна съм щеше да прочетеш дневниците и на някои трениращи, в които има описани менютата ден след ден, а в тях има не малко примерни закуски! Това отговаря ли на питането ти?
27.06.12
11:34
@Петър Петров, еми каквото питането, такъв и отговора. Как мога да знам какви цели гони, като иска само смяна на закуската. Може и да съм на малко въглехидрати, може и да не съм. Това какво касателство има към темата?
казано от Absolut Illusion на 27.06.12, 11:34:
@Петър Петров, еми каквото питането, такъв и отговора.
Точно обратното. В отговора ти няма нищо относно питането му...
Човекът пита с какво да смени яйцата - казваш: месо, протеин и се изчерпва отговорът.
Другото оставям без коментар.
Мнението беше редактирано от Петър на 27.06.12 11:39.
27.06.12
11:41
Ето ти закуски:
-Яйца с овес
-Овес с прясно мляко и мед
-Овес с яйца и сушени плодове
-Овесена каша
Вкарай банани. Смени яйцата с извара с кисело мляко... Примери има много, ама няма кой да чете!
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 27.06.12 11:42.
27.06.12
11:44
И тъй като каза, че нямало подобна тема, ето ти линк към една, което доказва, че никой не ползва търсачката: ЦЪК
27.06.12
11:44
казано от fqls на 27.06.12, 10:56:
Давайте идеи за да разнообразя малко закуската. :)
Месо, кашкавал, сурови ядки, маслини...
Не си дал никаква информация за идеите и целите на режима ти, по тази причина не виждам място за недоволство към получените отговори.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.06.12 11:46.
Имам няколко въпроса понеже забелязвам ,че форума започва да става боза от глупави коментари. Та въпросите или по скоро питанията ми са следните:
1.Защо държиш да закусваш , ако се чувстваш по-добре сутрин закусил ``K`` тогава.Все пак накрая на деня от значение (може би) е да си достигнеш нормата от калории която гониш (вече как ще ги набавиш от тебе си зависи) .
2.Какво лошо има в мюслите ,че трябва да се премахват от менюто на един спортуващ човек ? Нали все пак храната трябва да ти доставя удоволствие когато я ядеш .
3.Защо хората в този форум са като коне с капаци и не седнат да прочетат малко странична информация от всичките тези клишета които се бълват из статиите за фитнес и фитнес храненето.
И само да вмъкна едно мото което може би ще помогне на шепа от хората посещаващи форума : Разликата между отровата и лекарството е дозата .!! (така е и при храната)
п.п. Съжалявам , ако има правописни грешки . :)
Absolut Illusion, задал съм прост и ясен въпрос, “каква е вашата закуска от бързи въглехидрати и протеини”. Ако не консумираш такава закуска - не отговаряш и това е. За това се нарича “ФОРУМ”, потърси значението на думата в речниха. Аз няма да го търся, защото го знам.
Като разгледах набързо дневника ти, останах с впечетлението, че твоята закуска се изразява в това да изпиеш едно кафе, а обяда ти е една баничка или шоколад. Така, че не бих уважил мнението на човек, занимаващ се с фитнес и закусващ с кафе. Аман от пишман фитнесаджии трениращи от 2-3 месеца и знаещи всичко.
Айде със здраве. Моля, някой да изтрие темата.
Мнението беше редактирано от fqls на 27.06.12 11:47.
27.06.12
11:48
Аз замествам яйцата със шейк 20гр суроватка+15гр казеин :P просто едвам ям сутрин насила така да се каже :(
27.06.12
11:48
fqls и ако прочетеш последните ми два поста - ще прочетеш отговора + този на @Кольо Пияндето
27.06.12
11:54
И аз преди ядях яйца за закуска, но реших да ги изместя за 2-ра закуска а на 1-та сложих една суроватка заедно с овеса или корнфлейкса без захар :)