Как да си подобря постиженията в плуването?

12.06.12
12:02

Здравейте,тренирам плуване от 4-5 години,но и преди 2 години са запалих да ходя на фитнес и си тренирам здраво,ама усещам ,че ставам много тежък в басейна и качвам времената. Може ли да ми предложите някаква тренировка,упражнения,които ще са ми полезни и няма както са казва да (одървам) в басейна

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.06.12 12:05.

12.06.12
15:40

В дневника на Велев имаше клипче за упражнения на ротаторите - мисля, че ще е полезно, защото подобни упражнения ми дават на мен за подобряване на скоростта. Значително подобрение имах когато увеличих подвижността на рамото.
От моя треньор по плуване знам, че тренировките в зала за плувци са много специфични и не съвпадат с общоприетите. Примерно на горен скрипец правеше едно придърпване, на което всеки минаващ му викаше “нищо не правиш”, а действително той работеше за китката при брустово загребване.
Твоя треньор не може ли да ти направи програма спред стила, на който искаш да наблегнеш? Мен последно ме караше да “плувам” на пейка с ластици. Много е гадно и неудобно.

23.06.12
16:44

Благодаря,но кой е този велев ?

27.06.12
18:38

И аз някога ходех на плуване и моя тренер обичаше да казва, че най-добрата тренировка за плуване се наричала плуване? Незнам дали е прав, но пък съм виждал плувците във фитнеса. Какво точно правят някой по запознат да каже..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1