Дневникът на АКО НЯМА ХИМИЯ, ВСИЧКО Е ИЛЮЗИЯ

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.06.12
00:34

Здравейте,реших да си направя бодибилдинг дневник.Мисля че той би бил интересно четиво за хора,които тренират бодибилдинг и спазват определен режим на хранене,подходящ за целта.Бих искал да кажа,че не бягам през пресечени местности,не се катеря по дървета,не ходя на ръце,не тренирам лека атлетика,не тренирам кросфит и не спазвам диети в които по  цял ден да стоя гладен,войнски диети,циклично хранене,суровоядство и тем подобни.Спазвам хранителен режим с високо съдържание на протеин,средно ниво на въглехидрати и мазнини,храня се около 5 или 6 пъти на ден.Правя стандартни бодибилдинг тренировки,след всяка правя кардио на велоергометър,между 20 и 40 мин.

26.06.12
00:56

Интересно заглавие на дневника :) какво искаш да кажеш с него? И между другото какви са целите ти?

26.06.12
01:36

Просто заглавие 8-)Целите ми са като се погледна в огледалото да се харесвам,което значи да съм около 105/110кг релефен,в момента съм около  113/115 сравнително замазан.Определено съм почитател на голямата мускулна маса,смятам че всеки може да бъде с коремна преса и релефен на 70 кг,но не всеки може да бъде на 100 например,също така не приемам неправилното изпълнение на упражненията с непосилни тежести,което един голям процент от трениращите прилагат.Добавките които приемам в момента са суроватъчен протеин,БЦАА,креатин,КЛА, КЛА термо,КЛА с екстракт от зелен чай,азотен буустер,мултивитамини и минерали,магнезий,витамин Ц

Мнението беше редактирано от ivan sabchev на 26.06.12 01:49.

26.06.12
02:04

Смятам да добавя актуални снимки,тези на профила ми са отпреди 2 год. и да качвам такива всеки месец,за да се следи евентуалния ми напредък.Мисля че тук трябва да има повече хора,които в дневниците и на профилите си да качват реални снимки,също така хората даващи съвети относно дневниците на начинаещите,според мен е добре да имат поне няколкогодишен тренировъчен опит,да посещават редовно фитнес залата  и сега.Да им личи че ходят на фитнес,а не да са прочели куп изследвания,които само да преразказват,неприложили и неизпитали нищо от прочетеното върху себе си.
Та днес тренировката ми беше следната
Гърди 4 упражнения по 4 серии всяко
лежанка,наклонена лежанка,пек дек,машина със свободни тежести
Трицепс 3 упражнения по 4 серии всяко
скрипец,скрипец с въже,разгъване на скрипец с обратен хват
след това 20 мин. кардио  велоергометър
Трябва да уточня, че тренирам от месец,след прекъсване от 8 месеца,които прекарах в затвора и там нямаше условия за тренировки и хранене.Иначе зад гърба си,преди това, имам тренировъчен стаж от около 7 години без прекъсване,с изпробване на множество бодибилдинг системи на тренировки и множество добавки,позволени и непозволени...
Когато започвах да тренирам тежах 57 кг. и имах обиколка на бицепса 27см.на ръст от 1.80.Смея да твърдя че през годините,в които тренирам съм прочел голямо количество литература,на всякакви теми свързани с бодибилдинг,хранителни добавки,медикаменти,хранене. До голяма степен съм опознал тялото си,както и какво работи най добре за мен,по метода на пробата и грешката,а не чрез съвети на 60 килограмови разбирачи,прочели това онова,но не приложили нищо в залата.Храненето още не съм го добавил,по простата причина че в момента съм на антибиотик,имам някакво възпаление на ухото, и нямам апетит да изяждам храната която изяждам обикновено,затова мисля да започна да пиша и нея след 2 дни,когато ми свършва курса на лечение.Въпреки това обаче си тренирам,чувствам се добре и затова не спрях  тренировките по време на лечението.

Мнението беше редактирано от ivan sabchev на 26.06.12 18:33.

26.06.12
19:37

Честит дневник колега и мерси за съветите :) гледам заедно започваме, затова ще следя развитието ти и каквото мога ще прилагам и при моите тренировки.

Поздрави и успех

26.06.12
19:41

казано от ivan sabchev на 26.06.12, 01:36:

Просто заглавие 8-)

Да, наистина доста просто заглавие.
Пледираш за реални снимки и реални резултати, а химията според теб и тя ли спада към реалните резулатати?

26.06.12
19:57

Употребата на стероиди е въпрос на личен избор,както знаеш атлети на стероиди побеждават в почти всички дисциплини и състезания,с допинг контрол,на олимпииски игри.....в този ред на мисли,резултатите са съвсем реални.Мисля че не съм споменал употребата на стероиди в момента,а това какво смятам за реално е само мое мнение,не искам да влизам в безсмислени спорове,с хора защитници на натуралните тренировки,всеки има право да тренира както си иска и да прави с тялото си каквото си иска,а заглавието е такова защото знаех че тук има много противници на употребата на стероиди и ми беше интересно с какви обиди и коментари ще бъда засипан.
Поздрави

26.06.12
20:02

Дано дневника ти не се превърне в поредната безсмислена дискусия “за или против стероидите”. Успех от мен.

26.06.12
20:05

Благодаря,аз също се надявам на това.

26.06.12
20:13

Успех с дневника! Ти си го каза, всеки сам решава какво да прави със себе си.

26.06.12
20:51

Очертава се интересен дневник. Успех ти желая! Ще ми бъде интересно, а и предполагам не само на мен, ако пишеш и работните си килограми.

евалата Ванка. най-накрая един сериозен билдър в категория 100+. подкрепям с  две ръце всичките ти размисли и страсти описани дотук и ще те следя с интерес по-натам

26.06.12
20:56

казано от ivan sabchev на 26.06.12, 01:36:

Просто заглавие 8-)Целите ми са като се погледна в огледалото да се харесвам,което значи да съм около 105/110кг релефен,в момента съм около  113/115 сравнително замазан.Определено съм почитател на голямата мускулна маса,смятам че всеки може да бъде с коремна преса и релефен на 70 кг,но не всеки може да бъде на 100 например,също така не приемам неправилното изпълнение на упражненията с непосилни тежести,което един голям процент от трениращите прилагат.Добавките които приемам в момента са суроватъчен протеин,БЦАА,креатин,КЛА, КЛА термо,КЛА с екстракт от зелен чай,азотен буустер,мултивитамини и минерали,магнезий,витамин Ц

Аз съм на абсолютно същото мнение(гърчав с плочки е като дебела с циц*..) почвам да следя дневника !

27.06.12
00:08

Днес тренировката протече така
бицепсово сгъване с прав лост 5 серии
хамър сгъване с  дъмбели 4 серии
скрипец с прав лост 3 серии
сгъване с дъмбели 3 серии
коремна преса на машина 5 серии
прасец изправяне на пръсти на машина 5серии
високо интензивно кардио велоергометър 30 мин.
Ще започна да пиша скоро и работните си килограми,може би след около 2 седмици,тъй като както казах започнах тренировки след няколкомесечно прекъсване и все още не работя с нормалните тежести с които  тренирам по принцип.Въпреки че според мен тежестите далеч не са най важното в бодибилдинга,да трябват си тежки тренировки,но задължително с правилна форма на изпълнение.Прилагам чийтинг изключително рядко и то за не повече от едно повторение в последната серия от дадено упражнение.Мисля че  затова нямам  травми до сега.

27.06.12
08:19

казано от ivan sabchev на 26.06.12, 19:57:

а заглавието е такова защото знаех че тук има много противници на употребата на стероиди и ми беше интересно с какви обиди и коментари ще бъда засипан.
Поздрави

Дай му на българина да прави тъпи провокации. Да пием на инат, да пушим на инат, да се дрогираме на инат, да зобим анаболи на инат! Е на кого на инат? На самите себе си правят на инат. Да не си въобразяват, че на мен правят на инат или на други фенове на здравословния начин на живот?  Всеки е свободен да прави с тялото си... Еми свободен е. Това момче от Варна за което всички говореха преди 2 седмици също беше свободно да прави със себе си каквото ще. Е,сега “разполага” с тялото си както иска. Има цяла вечност пред  него.
Само не разбирам защо такива “свободноизбиращи” накрая тичат по спешните кабинети и токсикологиите? Нали изборът какво да правят със себе си е бил лично техен и свободен? Що не си останат у дома вместо да източват здравната каса на цялото общество и да карат всички да се занимават с тях? Уж свободен избор,а накрая другите да плащат за тоя свободен избор. Значи когато е за келешлък имат свободен избор? И когато някой друг трябва да им рине ла*ната и каквито там са ги надробили,тогава изведнъж нещо забравят  за това свое “свещено” право на “личен избор” и свободно да правят с тялото си каквото си щат.

Мнението беше редактирано от Миро на 27.06.12 08:20.

27.06.12
19:03

O,Боже.......това за момчето от Варна беше тъп репортаж търсещ сензация по телевизията,имаш ли представа колко хора,спортисти и не до там спортисти употребяват стероиди в цял свят и колко от тях са умряли?Какво изобщо ми сравняваш стероидите с цигарите и наркотиците от които умират всяка година милиони по цял свят?Наясно ли си със статистиката,провери я,имаш интернет,преди да пишеш такива глупости.Гледам алкохола си го пропуснал,да не би да употребяваш?Случая с момчето от Варна е изключение а не правило и не можеш да ми го даваш за пример,ако беше правило милиони спортисти, и употребяващи стероиди щяха да умират всяка година,участници на световни и европейски първенства,на олимпийски игри,ти колко такива случаи знаеш?Нека не си пишем глупости,моля.Пожелавам ти безаварийни натурални тренировки,но внимавай да не изпуснеш някоя щанга върху теб,щото ще вземат после да дойдат БТВ и да направят репортаж,колко опасна е фитнес манията и здравословния начин на живот...
Поздрави!

27.06.12
20:28

казано от ivan sabchev на 27.06.12, 19:03:

O,Боже.......това за момчето от Варна беше тъп репортаж търсещ сензация по телевизията,имаш ли представа колко хора,спортисти и не до там спортисти употребяват стероиди в цял свят и колко от тях са умряли?Какво изобщо ми сравняваш стероидите с цигарите и наркотиците от които умират всяка година милиони по цял свят?Наясно ли си със статистиката,провери я,имаш интернет,преди да пишеш такива глупости.Гледам алкохола си го пропуснал,да не би да употребяваш?Случая с момчето от Варна е изключение а не правило и не можеш да ми го даваш за пример,ако беше правило милиони спортисти, и употребяващи стероиди щяха да умират всяка година,участници на световни и европейски първенства,на олимпийски игри,ти колко такива случаи знаеш?Нека не си пишем глупости,моля.Пожелавам ти безаварийни натурални тренировки,но внимавай да не изпуснеш някоя щанга върху теб,щото ще вземат после да дойдат БТВ и да направят репортаж,колко опасна е фитнес манията и здравословния начин на живот...
Поздрави!

Е мани тези хора който употребяват стероиди му точат здравната каса той за това е притеснен ..

27.06.12
20:41

Аз си мислех, че в този форум не се дискутира употребата на стероиди и още по-малко, не вярвам, че е допуснат дневник с такова съдържание. Не знам, някак оронва авторитета на сайта/форума. Има форуми, в които се срещат доста “разбирачи” от фитнес с употреба на стероиди. Защо не постна там дневника си?

Мнението беше редактирано от Petar Gogov на 27.06.12 20:41.

на пръв поглед, автора на дневника освен с едно провокативно заглавие, никъде другаде не споменава и не задълбава в покварената тема за ‘’лошите’’ медикаменти. току някой влезе и чел не до чел започва да лае за неща дето не са му ясни. човека си пише какво и как е тренирал, вие бтв-то, та бтв-то.

27.06.12
21:30

Идеята на дневника  едобра ,но идеята на заглавието изобщо не е подходяща.Помисли си само колко малолетни преглеждат този сайт за съвети.И това ли е съвета който искаш да им дадеш “всеки си прави каквото си поиска” ми ако така се говори на всяко дете... сигурно всички ще се окажат в поправителни домове.
Искрено ти пожелавам да ме разбереш (без да се обиждаш) и да направиш желаните резултати след още 7 години но да си 7 пъти по здрав!
Айде със здраве!

27.06.12
21:32

^^ повечето който идват за съвети мислят, че креатина е химия ;Dif u know what i mean

27.06.12
21:39

казано от ivan sabchev на 27.06.12, 19:03:

O,Боже.......това за момчето от Варна беше тъп репортаж търсещ сензация по телевизията,имаш ли представа колко хора,спортисти и не до там спортисти употребяват стероиди в цял свят и колко от тях са умряли?...Гледам алкохола си го пропуснал,да не би да употребяваш?Случая с момчето от Варна е изключение а не правило и

Ти си едно нагледно доказателство за пълното безхаберие на подобните на теб. Едно нагледно доказателство си,че изобщо дори не слушаш какво ти се говори. Вършиш каквото си щеш,а дали нещо е вредно или полезно това няма никакво значение за теб Изобщо дори не четеш написаното.ПРОПУСНАЛ СЪМ АЛКОХОЛА ЛИ? Я погледни с какво започва второто ми изречение. Написано още тая сутрин без да е редактирано. Тук няма никаква грешка. Просто ти изобщо не четеш,не уважаваш и зачиташ мнението на другите. Дрънкаш си каквото знаеш и въртиш все една и съща плоча като стар повреден грамофон на 33 оборота.

Не беше изобщо тъп репортажа за младежа от Варна. И какво мислят телевизионерите изобщо не ме интерсува. Но те показаха лекари и тяхното мнение по инцидента е вече нещо съвсем друго. Не видя ли репортажа, на ушите си ли седя,че не чу шефката на токсикологията? Взета е кръв за изследване. Лабораторията и химическият анализ са показали категорично какво има в тая кръвна проба и от какво е умрял. какво има още да обсъждаме и разтягаме локуми по тоя случай? От ясен по-ясен е? Зобил е. Умрял е от това. Умрял е от акъла си. А Ако и ти искаш да идеш при него по същата схема,аз нямам нищо против. Само не вземай със себе си там 15-16 годишни момчета. Остави ги да се мъчат тук на грешната земя вместо да ги водиш в “рая”.

Аз не смятам нищо на никого да доказвам. Участниците на тези световни и  олимпийски игри си имат допингконтрол,доколкото е ефикасен. Тези участници си имат и ЛЕКАР НА ОТБОРА за разлика от обикновените простосмъртни блъскащи железа в кварталния фитнес. Можеш ли да направиш разлика между едното и другото? На едните им вземат постоянно кръв и урина,правят им ЕКГ,имат безплатен достъп до квалифициран лекар по всяко време. А разните 15-20 годишни момчета най-напред трябва да обяснят на джипито откъде им е дошло.След което да изтърпят купища ругатни. Не могат да споделят дори с родителите си. Щото знаят кой е виновен за всичко това. Но ще стигнат до джипито,ако изобщо усетят нещо. В черният дроб няма нервни окончания за разлика от другите органи и всички тежки заболявания се откриват когато е вече твърде късно.

И между другото не прави на балъци хората! Колко спортисти умрели от стероиди? Ти на ушите си ли седя? Онзи ден  съобщиха за поредния футболист. Всеки месец съобщават за поне един футболист или лекоатлет. и все са на 20-24 години и няма никаква логична причина да умрат на тая възраст след като не е катастрофа или битов инцидент.

Аз ще перефразирам тоя нагъл израз “ще правя с тялото си каквото си ща!” с друг “на  вас никой не може да ви попречи да свършите зле. От акъла си!”

SO

27.06.12
21:40

Давай напред братле ще те следя ти поне си интересен,тука е пълно с плувци,бегачи катерачи фитнес тинейджъри...всекви други гърчави разновиднсоти на спорта
П.П.е ти си бил по гърчав от мене аз бях с 28,5 ръка 65 кила на 1,80 още ми стоят фитнес календарите с мерките

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 27.06.12 21:46.

27.06.12
21:43

казано от Mario Zahariev на 27.06.12, 20:28:

Е мани тези хора който употребяват стероиди му точат здравната каса той за това е притеснен ..

А не е ли вярно? Колко хиляди струва една банка специален разтвор в токсикологиите? Когато започнеш сам да печелиш пари,а не ги вземаш наготово то родителите си,господин 107-годишен,тогава ме коментирай!

казано от Petar Gogov на 27.06.12, 20:41:

Аз си мислех, че в този форум не се дискутира употребата на стероиди и още по-малко, не вярвам, че е допуснат дневник с такова съдържание. Не знам, някак оронва авторитета на сайта/форума. Има форуми, в които се срещат доста “разбирачи” от фитнес с употреба на стероиди. Защо не постна там дневника си?

Задаваш съвсем логични въпроси. Това е просто една груба и тъпа провокация. Изобщо не е нещо случайно или импулсивно взето решение. Тук има предварителен план и умисъл. Това е шамар в лицето на повечето трениращи тук .Все едно някой ви плюе в лицето и то публично,пред всички. Няма случайности в тези неща. Добре обмислено е. Вече какво се цели с това оставам на  вас да разберете.

Мнението беше редактирано от Миро на 27.06.12 21:53.

27.06.12
23:22

Благодаря за коментарите!Нека да спомена че живея в чужбина и не източвам здравната каса, когато съм болен ходя на лекар и си плащам,а това се случва доста рядко.Просто съм потресен от голяма част от глупостите които прочетох.Пълна идиотщина е да се сравняват страничните ефекти на цигарите,алкохола и на наркотиците с тези на стероидите!Искам да кажа че не съм аз човека който ще възпитава подрастващите със съветите си,те си имат майки,бащи,баби и дядовци за това и не се стремя да бъда за пример на никой.Живея живота си както ми харесва и употребявам каквото ми харесва.Не съм тръгнал да препоръчвам стероиди или каквото и да е нездравословно тук на който и да е,ако бяхте прочели дневника а не само заглавието щяхте да знаете това.Между другото това заглавие го чух в една песен,преди години,в която не се визира употребата на забранени вещества.Радвам се че за разлика от някои които ме коментират,на мен поне ми личи че ходя на фитнес.Извинявам се че не се съобразявам с всеки глупав съвет,в този ред на мисли,на дали ще се харесам на всички,а и не това ми е целта.Пожелавам на хората които ми пишат безсмислени коментари в дневника да тренират повече и по често,вместо само да си чешат езиците в форумите.След като хапна ще си напиша и тренировките за днес,все пак затова си направих дневника.

Мнението беше редактирано от ivan sabchev на 28.06.12 01:27.

27.06.12
23:32

А и между другото идеята за заглавието беше спонтанна,няма пъклен план и международен заговор...
Сега да си дойдем на думата,днес тренировката беше следната
Рамо
      преси на смит машина зад врат 5 серии
      разтваряне за задно рамо на машина 4 серии
      вертолет на машина 4 серии
      разтваряне с дъмбели 3 серии
      разтваряне на машина 3 серии
Трапец
      повдигане с дъмбели 4 серии
Долна част на гърба
      хиперекстензии 3 серии
Кардио
      20 мин. високо интензивно велоергометър
След няколкомесечната пауза определено чувствам отслабване на мускулите в долната част на гърба и кръста,навсякаде другаде бавно но сигурно възвръщам размерите и силата си,използвам колан в по тежките серии,за да избегна евентуални проблеми.За да подсиля тези мускули реших да правя хиперекстензиите  2 пъти седмично,а не веднъж както до сега.Днес в залата беше адска жега,тренирам в зала без климатик,определено беше над 40 градуса и това допълнително ми изцеди силите.Тези дни ще добавя още един продукт към суплементите си,колебая се само дали да бъде Анимал пак,а с който да заменя витамините и минералите които пия сега или Анимал кътс,с които да заменя КЛА с термо съставки и КЛА с екстракт от зелен чай,които приемам преди тренировка за изгаряне на мазнините.Доволен съм от тренировките които правя за момента,струва ми се обаче че ще трябва да увелича още кардиото,най вероятно ще добавя по още 10 мин.към всяка тренировка.Тъкмо се премерих със сантиметъра и останах приятно изненадан,качил съм по  1 сантиметър на ръцете и предмишниците,2 сантиметра на гърдите,по около сантиметър на прасците и по   
2.5 см. на всяко бедро за 3 седмици!Правя замерванията студен,при стегнати мускули.Лошото е само че талията не е мръднала,което потвърждава че трябва да намаля въглехидратите и да увелича кардиото още от утре,за да започне да спада.Килограмите са същите 113,ще се измеря пак след 3 седмици.

Мнението беше редактирано от ivan sabchev на 28.06.12 01:44.

28.06.12
22:08

Днес реших да пусна почивен ден,трябваше да стана рано,съня ми бе само 4 часа,наложи се да пропусна и хранене,а и без това тази седмица не съм почивал така че реших че няма да ходя на  тренировки.Лошото е че утре ще трябва да наваксвам с кардиото и ще ми излезе през носа,но няма как,ще се жертвам за да смъкна талията с поне 10 санта за идните 2 месеца.

30.06.12
23:33

Днес тренировката протече така
Гръб
  придърпване на скрипец зад врат 5 серии
  придърпване на скрипец тесен хват пред гърди 4 серии
  гребане на машина със свободни тежести отгоре 4 серии
  гребане на машина с свободни тежести отдолу 5 серии
  хиперекстензии 3 серии
Трицепс
  разгъване на скрипец 4 серии
  кофички на машина 3 серии
Коремна преса на машина 4 серии
Кардио 20 мин.

Опитах се да наваксам двата почивни дни които се наложи да пусна,напомпването беше добро,след няколко тренировки мисля да вкарам набирания и щанги,като ми позаякне още малко кръста.

пусни някой ред за храната

01.07.12
20:32

Почвам да я пиша и нея от утре,че днес сега ставам.

01.07.12
23:22

Заглавието е по - скоро намек за връзката между мъжа и жената - без химия всичко е илюзия :)

01.07.12
23:38

Да,ето един човек най после,който да познае...

връзката между мъжа и жената, възпята от някогашната фолк-фурия Кати в дует с някакъв подобен на мъж певец. хита е ‘’кажи обичам те’’ и кърти с въпросната фраза, разлаяла кучетата

02.07.12
23:46

Ха ха,точно така,стара чалга е парчето!
Днес яденето беше следното
  80 гр. овес 50 гр. протеин на прах,300 мл.прясно мляко изпито на шейк всичко заедно
  250 гр. телешко,50 гр. грах, 3 филии черен хляб,6 бр. маслини
  100 гр. сирене 2 филии черен хляб
  300 гр. пилешко 200 гр. картофи,25 гр. моркови 2 филии черен хляб
  250 гр .свинско 50 гр грах,200 гр. салата зеле и моркови
  3 цели яйца,домат,кисело мляко
Режима ми е малко странен, лягам да спя около 5 или 6 часа сутринта и ставам около 2 следобед.Трябва да се има в предвид, че почти нямам друга физическа активност освен тренировката в момента,така че храната която приемам ми е горе долу достатъчна.Може би скоро ще увелича приема на яйцата,най вече белтъци,за сметка на въглехидратите.

Мнението беше редактирано от ivan sabchev на 03.07.12 03:06.

03.07.12
00:44

Тренировката днес беше такава
След първите 2 серии загряване на клек късите ми гащи започнаха да се разпарят,трябваше или да се прибера до в къщи за да ги сменя или да оставя клека за утре,обут с нещо по подходящо.Излишно е да казвам кое избрах.
Така тренировката се оказа че ще бъде за гърди и бицепс.
  Гърди
хоризонтална лежанка            5 серии
наклонена лежанка                3 серии
машина със свободни тежести    3 серии
пек дек                            3 серии
  Бицепс
сгъване с щанга                  5 серии
хамър сгъване с дъмбели        3 серии
сгъване на машина                3 серии
Кардио високо интензивно  20 мин.

Забравих да напиша в началото на дневника че никога не почивам между упражненията,или когато минавам от една мускулна група на друга.Винаги съм тренирал така,не се мотая в залата,почивам единствено между сериите от 30 сек. до 1 минута,старая се да тренирам интензивно,тежестите не са ми много важни.
Добавките които взимам са едни и същи всеки тренировъчен ден така че няма да ги пиша всеки път.
10 гр креатин монохидрат на 2 приема по 5гр.
20 грама БЦАА на 2 пъти по 10гр. преди и след тренировка
КЛА термо,КЛА с екстракт от зелен чай преди тренировка
азотен буустер преди тренировка една доза
витамин Ц 1000мг. дневно,на 2 пъти по 500мг.
комбинирани мултивитамини и минерали 2 таблетки дневно
магнезий горе долу през ден по 1 таблетка
Протеина на прах които пия по скоро го използвам за добавка на белтъчини към някое от храненията ми,понякога след тренировка,но най често с закуската,тъй като сутрин нямам апетит.Обикновено варира между 50 и 80гр. дневно.
Пия около 5 литра вода дневно,без да смятам кафета и други течности.След всяка серия когато съм на тренировка пия по 2или 3 глътки вода,станало ми е като навик,докато свърша и с кардиото 1.5литра винаги са изпити.

Мнението беше редактирано от ivan sabchev на 03.07.12 03:59.

сериозен, сериозен, евала

Моля, опиши си храната... С такъв интензитет и избора на добавки ми е много странно защо си толкова мазен.

03.07.12
20:46

Доста съм замазан защото сега започнах да тренирам,преди месец и 10 дена някъде, след дълга пауза на неправилно хранене и без тренировки,написах в дневника по горе защо,просто ми трябва време за да вляза във форма.Всъщност надявам се да е заради това...

03.07.12
23:16

Днес си купих преди тренировка една кутия 1.М.R.До сега си мислех че съм употребявал силни пред тренировъчни продукти,оказа се обаче че съм грешал.Изпробвал съм доста неща,но това просто е невъзможно да бъде сравнено с каквото и да е!Такъв невероятен ефект просто няма!Когато отидох в залата просто не знаех къде се намирам.Главата ми беше изтръпнала!Такова помпане и такова действие просто наистина не съм очаквал.Според мен това е най силния пред тренировъчен продукт,които се продава!

03.07.12
23:58

Днес тренировката беше за крака
клек                      6 серии
бедрено разгъване        4 серии
бедрено сгъване седнал  4 серии
коремна преса на машина 4 серии
Кардио                    20 мин. велоергометър

Реших да скъся тренировката умишлено,защото смятам да правя клек два пъти седмично,за да ускоря метаболизма и да горя повече мазнини.Според мен клек е упражнението което изтощава най много,раздвижва кръвта в цялото тяло и помага да увеличим значително изгорените калории по време на тренировки.Освен клек на следващата тренировка ще добавя и лег преси,изпълнени така че да акцентират на задната част на бедрото,тъй като едно упражнение е твърде малко за там в седмицата.
Храненето днес беше следното
250 гр. свинско 100 гр. грах 2 филии черен хляб
50гр. овесени ядки 50гр. протеин на шейк
150 гр телешко 150 гр печени картофи 125гр. кисело мляко 2 филии черен хляб
150 гр телешко 150 гр печени картофи 125гр. кисело мляко 2 филии черен хляб
100 гр телешко 100 гр печени картофи 2 яица,50 гр. сирене,100гр. салата зеле и моркови
Може да добавя още едно хранене,ако не заспя,което ще впиша утре

Мнението беше редактирано от ivan sabchev на 04.07.12 03:06.

СПоред мен си остави въглехидратите за дните, в които тренираш, при това след тренировка. В останалите дни мазнини от маслини, авокадо, зехтин, масло. Рибено масло пиеш ли ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1