Помогнете ми с НВД

31.07.05
00:32

Ходя на фитнес от скоро и искам да сваля мазнини и същевременно да кача мускулна маса,ако някой може да ми помогне в изготвянето на НВД ще съм много благодарен.Висок съм 1.72см 79кг на 19г,от 3 години се занимавас активно с карате.Мерси предварително

02.08.05
12:17

Аре де никой ли не може да ми помогне поне ми кажете като си правя НВД с килограмите които съм ли или с килограмите които искам да бъдя да смятам.

С колиграмите със които си сега. Виж в сайта нали има формула.

тегло х 1 = гр вългехидрати
тегло х 3 = гр протеини
(Калорииния баланс-500) / 9 = гр мазнини

02.08.05
18:18

3 гр протеин на кило ти да не искаш да го правиш културист бе.Като начало гледай да го увеличиш на 2гр и ще има ефект.На 80 кила значи ти трябва 160гр протеин , най-много 80 гр въглихидрати и останалите ти калории ще идват от мазнините.

02.08.05
19:02

калорийния ми баланс някои може ли да ми го сметне че нещо май не го смятам правилно,съответно и колко мазнини ще трябва да поемам

02.08.05
19:06

[quote author=“manson”]С колиграмите със които си сега. Виж в сайта нали има формула.

тегло х 3 = гр протеини

вчера ми се смееха като казах че ми се фашта 240 гр протейн ма толкоз ми излиза на мене значи ми трябват 10 кутий за един месец заеби много пари са тфа не ми е по джоба

а ако не пия протейн ко ще стане ??
а на мястото на протейна амино киселини ще има ли ефект ??

02.08.05
20:09

Абе, гледай по  около 2 г протеин на кг тегло да поемаш, значи в твоя случай 150 г, че по-лесно ще го запомниш :lol:
Тия 150 г ще ти дават около 600 килокалории от дневната доза, прибави и 75-100 г въглехидрати, това са ти още 300-400 килокалории и още 1000-1500 ще идват от мазнини /това са около 100-150 г мазнини/.
Муай яко пилешко и млечни продукти, въглехидратите да са ориз и картофи и тва е, здрав и мощен :D

ВН

02.08.05
20:13

Ами ще си набавиш 180 гр от храна и още малко от хр. добавка, не е невъзможно!

02.08.05
20:37

кажете храни с по голямо съдаржание на протейни ???
плс

02.08.05
20:52

http://www.bb-team.org/training/000135.php

02.08.05
21:37

а от аминото може ли да запазя масата дето имам или не е достатъчна ?

02.08.05
21:42

eми не точно
земи си протеин и амино :!:

02.08.05
22:17

DeatH-CleaveR, мен ако питаш. НАблегни си хубаво на трен. по карате и се научи да се храниш по-правилно. Информирай се как да правиш по-разделно хранене.

И просто си купи аминокиселини и/или протеин.

С трен по карате, диета/да не се объркаш диета не значи глад/ и увеличаване на белтъчините в организма ти ще можеш да постигнеш желаното.

А ако мислиш да съчетаеш карате и фитнес, мнооого трябва да се научи, за да не претренираш систематично. Много често срещано явление е.

Успех.

03.08.05
00:21

@tpd - каква полза има при НВД от аминокиселини и какви да бъдат те ?

[quote author=“astroboy”][quote author=“manson”]С колиграмите със които си сега. Виж в сайта нали има формула.

тегло х 3 = гр протеини

вчера ми се смееха като казах че ми се фашта 240 гр протейн ма толкоз ми излиза на мене значи ми трябват 10 кутий за един месец заеби много пари са тфа не ми е по джоба

а ако не пия протейн ко ще стане ??
а на мястото на протейна амино киселини ще има ли ефект ??

Протеин не значи прах! Протеин=белтък. Има го в храните, виж таблицата с хран. стойности.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1