за ваша информация

Темата е заключена.

03.08.05
02:26

така както културистите комбинират тези стероиди се самоубиват още по бързо за пример ви давам моя тренер който едва не омря от бионабол с омнадрен спаси го екстрасенс а ходи из цяла българия да го оправят и е питал ендокринолог за това и са му казали че съчетаването на омнадрен с бионабол е немислимо и че са абселютно не съвместимо така че който е решил да си чупи главата поне да пита който трябва как да я счупи! :twisted:

KP

03.08.05
07:57

[quote author=“ivoto”]така както културистите комбинират тези стероиди се самоубиват още по бързо за пример ви давам моя тренер който едва не омря от бионабол с омнадрен спаси го екстрасенс а ходи из цяла българия да го оправят и е питал ендокринолог за това и са му казали че съчетаването на омнадрен с бионабол е немислимо и че са абселютно не съвместимо така че който е решил да си чупи главата поне да пита който трябва как да я счупи! :twisted:

Аз ако бях модератор щях да изтрия това мение, или поне да го преместя във Фантазии, ако има такъв раздел!

03.08.05
09:27

то и без това някой е пуснал мухата че тестостерона бил “най-отровния” аас (а бионабола вероятно най-безвредния) така че е се тая къде е мнението.

KP

03.08.05
10:08

[quote author=“gorgon”]то и без това някой е пуснал мухата че тестостерона бил “най-отровния” аас (а бионабола вероятно най-безвредния) така че е се тая къде е мнението.

Представяш ли си!? Най-естествения анабол.

DJ

03.08.05
10:59

Бионабол + Омнадрен добра комбинациа

03.08.05
11:02

аха аха :)
бтв за омнадрена хм..
значи в бг регистъра пише нещо за два варианта, единия с капринат, другия с деканоат т.е. и двата с деканоат.
обаче на страницата на производителя става дума за капроат (хексаноат) та нещо не мога да се светна специално тоя за бг ли е с различна рецептура или някой пън се е насрал при превода.
много странна работа, на кутията пише дори точно деканоат (т.е. 1:1 еднакъв състав със сустанон)

ST

03.08.05
13:33

бионабол+омнадрен 2в1 неочаквано дпбра комбибация
абе мъжки ясно ми е щом екстрасенс е помогнал на тренера ти
сиурно омнадрена е бил омагиосан или бионабол хахаха :lol:  :lol:  : :lol:  :lol:

03.08.05
18:49

зарежи всичко остана това го е казал ендокринолог не аз ! все пак не виждам защо да не му вярвам ?!

03.08.05
18:59

[quote author=“ivoto”]така както културистите комбинират тези стероиди се самоубиват още по бързо за пример ви давам моя тренер който едва не омря от бионабол с омнадрен спаси го екстрасенс а ходи из цяла българия да го оправят и е питал ендокринолог за това и са му казали че съчетаването на омнадрен с бионабол е немислимо и че са абселютно не съвместимо така че който е решил да си чупи главата поне да пита който трябва как да я счупи! :twisted:

Тоя екстрасенс дали ще ми помогне да кача 10 кг ?  :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1