28.06.12
21:28
Здравейте. Ако може да чуя няколко мнения относно тренировката ми? Тренирам от 6 месеца редовно 3-4 пъти в седмицата според зависи дали събота ме мързи или имам някаква работа. Та Понеделник тренирам за крака,гръб,трапец, във Вторник бицепс,трицепс, в Петък крака,гърди,корем и Събота само корем. Разполагам със лежанка и дъмбели. Изоставащите ми места са гърдите, корема и ръцете, но най-много гърдите.Като започнах бях 74кг. 1м 75см висок, сега съм 84-5 кг. пак 1м 75см висок.Бицепса ми беше 36см, а сега е 40см. Като цяло най-голямо развитие имам в краката и гърба, а най-много изостават гърдите, а корема от 6 месеца го мъча със всички възможни видове преси и като стегна и опъна леко на долу кожата се виждат 4те плочки, а другите 2 са с приятна покривка от горе ;) Таа сега съм със намерение да комбинирам тежести и лостове и се питам удачно ли е?А и ако може в 1 предишна тема 2-3ма взеха да спорят и аз така и не разбрах какво става на края, таа ако някой иска да даде мнение да ми пише на емайл, защото не мога да пиша под темите, не знам защо! А и извинявам се ако пак съм объркал раздела :)
28.06.12
21:37
С 6 месеца стаж нямаш право да се оплакваш от изоставаща група.А и бицепса ти от 36 на 40 не мисля, че е “изоставал” за този период.
29.06.12
15:06
не знам какво право ми даваш, но гърдите ми едвам взеха да се оформят от вътрешната част, а от външната са по-добре! А и мога да се оплаквам щом за тези 6 месеца гърба ми се разшири доста, а краката заякнаха!!!