ДА или НЕ ?

ДД

29.06.12
18:35

Здравйте та въпроса ми е следния:спрях цигарите преди 10 дена иначе пушех 8г.и искам да попитам ако ги почна дали ще ми пречат много на тренировките и в покачването на килограми.Благодаря предварително. :)

Темата беше редактирана от Димитър Донев на 01.07.12 19:21.

29.06.12
19:10

Еми може би фитнесът е най - толерантният спорт към въпроса с цигарите. Но продължават да пречат. Аз лично съм пушач, но когато чистя ги спирам или ограничавам. И ми се получава :)

29.06.12
19:31

Звучи ми сякаш си търсиш причина да ги почнеш пак, т.е. слаба воля... Пречат, разбира се, спорт и цигари не е добра комбинация, но така или иначе ти ще направиш каквото си решил и едва ли ще се вслушаш в мнението ни...

ДД

29.06.12
19:32

аз питам защото не съм осетил някъква промяна след като спрях цигарите пък и мноо яко ми се пуши..;д но искам да започна сериозно с фитнеса и да кача килограми даже и хранителни добавки ще си взимам..

А ти каква промяна очакваше?10 дена е малък период за да кажеш, че си ги отказал.Е виж ако са 10 месеца по става.

03.07.12
22:33

казано от Димитър Донев на 29.06.12, 18:35:

Здравйте та въпроса ми е следния:спрях цигарите преди 10 дена иначе пушех 8г.и искам да попитам ако ги почна дали ще ми пречат много на тренировките и в покачването на килограми.Благодаря предварително. :)

Твърдо не. Ако ти е за никотина, намери лепенки

ДД

12.10.12
16:56

Здравейте колеги,искам да ви попитам дали ще има ефект ако взимам хранителни добавки за покачване на маса и ако не ходя на фитнес, а си тренирам у дома и на лостове? у дома имам две гири по 10кг тренирам си с тях и не само. Бих искал да знам дали ще има някакъв ефект ? НЕ искам да ходя на фитнес защото съм доста нисък и се надявам да дръпна още малко. Пп:Аз съм на 17-години,1.67см 60кг. БЛАГОДАРЯ :)

12.10.12
17:09

Какви са тези теми дето ги пускаш по няколко, ти в час ли си изобщо ??? 17 годишен, горе пише - пушач от 8години... нещо си се филмирал много сериозно, първо кажи на какви други добавки си, тогава говори за хранителни.

ДД

12.10.12
17:24

Само да поясна горната тема е стара!Окончателно вече НЕ пуша! :) Не искам да пускам нова тема и затова я пускам тук като коментар :) ето я и нея:  Здравейте колеги,искам да ви попитам дали ще има ефект ако взимам хранителни добавки за покачване на маса и ако не ходя на фитнес, а си тренирам у дома и на лостове? у дома имам две гири по 10кг тренирам си с тях и не само. Бих искал да знам дали ще има някакъв ефект ? НЕ искам да ходя на фитнес защото съм доста нисък и се надявам да дръпна още малко. Пп:Аз съм на 17-години,1.67см 60кг. в момента не взимам нищо и никога досега не съм взимал! БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ за отговорите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1