Marc Fitt интервю

29.06.12
15:53

Здравейте,
Не знам колко от вас са запознати с този младеж, но ето ви едно интересно интервю:
http://fitnessinsane.com/interviews/rising-star-fitness-model-marc-fitt-talks-with-fitnessinsane-com/.
Много ми е интересно - какво мислите за това, че тренира всеки един ден коремните мускули?

29.06.12
20:15

Тренира коремните си мускули всекидневно, защото много си ги обича :Р

29.06.12
20:56

Повечето билдъри , които са в състезателен период или просто трябва да поддържат висока спортна форма ги тренират всеки ден , самият Лазар Ангелов  в едно интервю казава , че когато е в състезателна форма тренира корем всеки ден , иначе три до четири пъти в седмицата. :)

Поздрави !!!

30.06.12
13:59

Дневно по 180гр протеин на прах + 15 гр глутамин + 20гр ВСАА + 4 капс Омега-3 + креатини и ZMA и мултивитамини и някви капсули тест алфа = човека си няма друга работа :D

Тия хора как си ги помнят всичките простотии дето ги пият?

02.07.12
13:47

казано от Sido на 29.06.12, 15:53:

Здравейте,
Не знам колко от вас са запознати с този младеж, но ето ви едно интересно интервю:
http://fitnessinsane.com/interviews/rising-star-fitness-model-marc-fitt-talks-with-fitnessinsane-com/.
Много ми е интересно - какво мислите за това, че тренира всеки един ден коремните мускули?

За себе си ли търсиш инфо или си питаш ей така,
или тайно искаш да си като младежа ...
Доколкото видях си е споделил програмата,храненето и добавките.
Опитай и ще разбереш.

Едит:Отговорите който ще получиш може би ще те объркат още повече .

04.07.12
16:14

казано от Марлон Наков на 29.06.12, 20:56:

самият Лазар Ангелов

Хахаха...не “самият”, а Светият...
Поправи се, моля те:)

04.07.12
17:59

Не си ме разбрал използвам думата “самия” като уточнение , а не като някакво преувеличение или суперлатив. ;)

Поздрави !!!

Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 04.07.12 18:00.

казано от slavko на 04.07.12, 16:14:

казано от Марлон Наков на 29.06.12, 20:56:

самият Лазар Ангелов

Хахаха...не “самият”, а Светият...
Поправи се, моля те:)

Като ти говорих за пресата му на събирането в Пловдив не знаеше кой е? Напреднал си с знанията. :P (базикам се)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1