28.07.05
20:44
Тъкмо бях започнал да напредвам в тренировките и в покачването на килограми и се разболях от неква гадна болест и цяла седмица не можех да ям... после малко по млко започнах да ям.... ама за това цялото време не сам тренирал и сам загубил около7-8 кг... а аз по принцип много трудно качвам маса....
Та въпроса ми е може ли да ми кажете след този период на болестта, какво да ям да се възстановя и по колко, а също и как да тренирам..... ???
Поздарви...
И аз имах подобен случай и аз не ядях като хората...
Ами да ти кажа, мен ме “спасиха” много кисело мляко/с литри на ден/ и яко чай от лайка, лимони и картофи. Незнам дали звучи странно, но аз тази комбинация правя за засилване на организма когато имам проблем.
После взимай и витамини и се поналивай с вода да се стабилизираш и вече като си стъпиш на караката, по всяка вероятност ще си върнеш и теглото. Обикновено бързо се връща, особенно ако спада е главно в обезводняване и т.н. на организма, защото това става при болести...
03.08.05
15:02
[quote author=“tpd”]И аз имах подобен случай и аз не ядях като хората...
Ами да ти кажа, мен ме “спасиха” много кисело мляко/с литри на ден/ и яко чай от лайка, лимони и картофи. Незнам дали звучи странно, но аз тази комбинация правя за засилване на организма когато имам проблем.
После взимай и витамини и се поналивай с вода да се стабилизираш и вече като си стъпиш на караката, по всяка вероятност ще си върнеш и теглото. Обикновено бързо се връща, особенно ако спада е главно в обезводняване и т.н. на организма, защото това става при болести...
Ами мислиш ли че водата ще помогне ? Не знам на мен ми изглежда млко странно да ми помогне водата.... а и тренировките ми нешо не варвят, чувствам се отпаднал и безсилен.... де да знам трябва да има някакъв начин да се вазстановя поне на старото ми ниво...