29.06.12
22:56
Кое от двете да избера ? Ии до колкото разбрах има някакъв стак с прохормони и друга легална версия на стак, мога ли да намеря някъде тоя с прохормоните ? Целта ми е качване, от тези продукти няма омазняване нали ?
30.06.12
14:12
Аз пък смятам, че нямаш елементарни познания за супелементи :D
Мнението беше редактирано от summer_jam на 30.06.12 14:14.
И защо така мислиш ? ;) Пък и не знам да съм те питал, ако не можеш да отговориш на въпроса ми, просто не пиши ;))
Мнението беше редактирано от fkfhgl на 30.06.12 15:24.
05.07.12
00:48
казано от fkfhgl на 30.06.12, 15:08:
Кое от двете да избера ? Ии до колкото разбрах има някакъв стак с прохормони и друга легална версия на стак, мога ли да намеря някъде тоя с прохормоните ? Целта ми е качване, от тези продукти няма омазняване нали ?
И защо така мислиш ? ;) Пък и не знам да съм те питал, ако не можеш да отговориш на въпроса ми, просто не пиши ;))
Колебаеш се между два продукта, общото между, които е само фирмата производител. След това търсиш прохормони и накрая се надяваш да качиш килограми от Animal Pack, което всъщност са витамини, но пък и да качиш чисто.
Това е обществен форум и мога да пише където и каквото си искам. Аре бегай си играй в пясъчника .. аман от летни билдъри
Мнението беше редактирано от summer_jam на 05.07.12 00:48.
Хаха и къде съм споменавал анимал пак ? Летен билдър съм бил .. мълчи си като не ме познаваш.
казано от Ради Хаджирадев на 09.04.06, 09:52:
Анимал Стак - съдържа прохормони и може да има вредни ефекти, върху хорм. баланс малко ме съмнява да влияе
Анимал Стак2 - легалната алтернатива на Стак, не е ефикасна колкото другияСтакът е ефективен и резултат ще има 100%, но има прохормони и се досещаш за какво става дума.
За Стак2 нямам мнение.
Прочетох това и се чудех дали мога да намеря първия стак с прохормоните, отдолу пише, че е по ефективен.
Изобщо не ми е до заяждане :)
Мнението беше редактирано от fkfhgl на 09.07.12 14:00.
09.07.12
15:50
и накрая се надяваш да качиш килограми от Animal Pack, което всъщност са витамини, но пък и да качиш чисто
Анимал пак наистина са витамини, но не виждам някъде да ги е поменал той.Той се колебае между Анимал стак и Анимал М-стак.
казано от fkfhgl на 09.07.12, 12:21:
Прочетох това и се чудех дали мога да намеря първия стак с прохормоните, отдолу пише, че е по ефективен.
Изобщо не ми е до заяждане :)
Не можеш бре приятелю, не се произвеждат от времето, в което ти вероятно си ходил прав под масата.
Мнението беше редактирано от Valdis на 09.07.12 16:17.
09.07.12
18:07
Ти не можеш ли да погледнеш съставките и да прецениш? Или предпочиташ друг да го направи вместо теб?
Ами не всички разбират колкото вас, за това питам по-опитни :) Ако можех сам нямаше да пускам тема, просто искам мнение кое от двете да избера.
10.07.12
00:03
Бих казал .. нито едно от двете.