30.06.12
14:51
Здравейте предстои ми физиюески тест за нву нормативите са следните лицеви опори ,коремни преси ,совалка, и един километър крос коремните и лицевите са за 1 минута .Проблема ми е следния мога да правя 65 лицеви опори а трябва да ги увелича на 75 можете ли да ми кажете ефикасен метод чрез който да увелича бройката , а също да увелича бройката на коремните преси за определеното време от 60 сек от 30 на 80 повторения.
30.06.12
15:04
20 серии по 10 лицеви с 25 - 30 сек. почивка. За 2 седмици и си готов. Само преди изпита направи почивка от минимум 2 дена -:).
За коремни преси ли говориш или коремни възлизани на лост?
Ако, са коремни преси може да направиш 20 серии по 15 повторния 25 - 30 сек. почивка.
Може да намалиш и килограмите си (нямам представа колко си и колко си висок де).
Успех -:)
Мнението беше редактирано от Петър Димитров на 30.06.12 15:12.
30.06.12
15:51
благодаря за отговора и мерси много !!!
30.06.12
18:53
За 1 месец не се става спортист и не се влиза във форма :)
Баща ми е военен и редовно ходя на ви гледам физическите.Едни съвет щи дам - не се притеснявай за лицевите и коремните , те са най-малкия ти проблем , там почти не правят проблем. Насочи вниманието си към совалките и по-точно обръшането.В деня на изпита отиди с тежка обувка - висока маратонка за бягане или най-добре кубинка (колкото и смешно да ти звучи). НЕ прави глупостта да отидеш с платненки.