29.06.12
21:17
Здравейте, чета сайта и форума отдавна, и мисля че дойде момента и аз да попитам нещо!
Тренирам 4 пъти седмично за да отслабна, в деня който тренирам обикновено тичам 3-5 обиколки на веднъж на стадион който е стандартен 400м обиколка, и след това играя футбол минимум час, като основно съм на позиция вратар, в някой дни ходя да поливам един парник, и трябва да взимам кофа с вода от един кладенец, като разстоянието между парника и кладенеца е 20 метра отиване връщане, и това разстояние го минаван на бегом с цел да се натоваря, един вид правя интензивно кардио, това го правя 20-30 минути.
Въпросът ми е: Достатъчно ли се натоварвам, или трябва още повече? Тоест достатъчно ли калории горя за деня?
Хранителен режим нямам, спрял съм всички тестени храни, и съм намалил въглехидрати до колкото е възможно, пия минимум по 3 литра вода дневно. Целта ми е да стана 74-76 кг. до 10 септември, и да стегна мускулите по мен.Възможно ли е?
Последно се претеглих в началото на юни и тежах 86 килограма, висок съм 176см., 2-3 месеца по-рано тежах 92 килограма, и само с промяна на храната свалих до 86 кг. Спортувам от 4 седмици.
Моля ви, кажете ми някоя програма с собствена тежест, която да се комбинира с кардио тренировките. Тренирам Понеделник, Сряда,Петък, Неделя.
Трябва ли да взимам хранителни добавки за да забързам топенето на мазнините, и какви да са те ?
Темата беше редактирана от TheNewBeginning на 30.06.12 11:21.
30.06.12
15:42
Ние не можем да гледаме в бъдещето.Намери си лост, прочети из форума темите свързани с трнеировки по лостоже има и статии.Разгледай дневници на такива хора , пример Voyager.И не не ти трябват добавки, няма да ти помогнат.Насочи се към хранителен режим.