30.06.12
18:55
Здравейте! Не намерих подходящо място за тази тема затова ще постна тук. Надявам се да не е проблем. Сега по темата:
С няколко приятелчета сме се хванали да си поръчаме Ultimate ABS Workout на Лазар Ангелов. Става дума за това:
http://www.lazarangelov.com/training#C6
Цената е 50 долара, което е 80 лева. Ако делнем сумата няколко човека ще ни излезе доста евтино. Програмата не се изготвя индивидуално, ами е една и съща за всички + съвети за храненето, видео с правилното изпълнение на упражненията и някакви техники там при упражненията за по-добър резултат. Пиша тук с надежда да намерим още някой който има желание за тази програма, да си разделим парите и да я вземем евтинко. Ще излезе по 15-20 лева на човек.
Предполагам всички знаят кой е Лазар
http://www.lazarangelov.com/gallery
Ако има желаещи нека пишат в тази тема или на email answ@abv.bg :)
30.06.12
19:18
Мога да ти кажа,че сте в пълна и огромна заблуда,ако си мислите,че ще има резултат или пък ще изглеждате като него :D :D :D
Защо ли така мисля?По проста причина,че искате да тренирате само пресата!!!Той предлага и цялостна програма сиг.,но вие сиг. сте развили добре другите мускули и само пресата остана :D :D :D…..
Съвет от мен- спестете си парите и почетете малко....
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 30.06.12 19:19.
30.06.12
20:16
Ами то какъв е смисъла от хубава преса ако си некоя клечка и нямаш никакъв мускул по теб?
Занимавам се с фитнес от година и ми е пределно ясно, че като него няма да стана от едни упражнения. Той предлага и съвети, а пък и ми е интересно каква е толкова тази неговата програма. В крайна сметка ще излезе евтино както казах.
Мнението беше редактирано от Планетата Земя на 30.06.12 20:16.
30.06.12
20:29
От цяла година се занимаваш с фитнес...УОУ !
30.06.12
21:46
И ето ги остроумните постове. Закво трябва винаги да има някой който да се прай на интересен. Да съм казал някаде “ЦЯЛА ГОДИНА”? Казвам просто, че не върви да си няква хърба и, че ми е ясно, че само с упражнения няма да стане. Другия въпрос е и извинявай ако съм груб, но защо не се държиш като човек. За бройка на постовете ли го правиш или просто обичаш да си се заяждаш с хората. После защо ни освиркват държавата. Поискаш я помощ я нещо друго и веднага всички ти се нахвърлят и в края на краищата се стига до една тема от 10 страници в спорене кой прав кой крив, много изгубено време и никакви отговори на първоначалната тема. Аз из форумите на bodybuilding.com не съм видял един да се държи както всеки втори в нашите. Е това е.
30.06.12
21:57
Щом наистина се занимаваш с фитнес от около година трябва да знаеш, че той няма да ти даде нещо повече от това, което е изписано тука. Няма да ти каже някаква тайна, за постигане на корем като неговия. Ще ти покаже няколко упражнения, които тук ще видиш съвсем безплатно (заедно с начина на изпълнение) и ще се усетиш, че парите които си дал са на вятъра.
Ако имах толкова много излишни пари, че да ги давам за ОНЛАЙН изготвяне на програми и хр. режими бих ги дал за изготвяне на хр. режим от него, но само поради причината че ми е много интересно как ще ми го направи без да ме познава лично и да знае кое ми влияе по-добре.
30.06.12
22:30
казано от Георги Попов на 30.06.12, 21:57:
Щом наистина се занимаваш с фитнес от около година трябва да знаеш, че той няма да ти даде нещо повече от това, което е изписано тука. Няма да ти каже някаква тайна, за постигане на корем като неговия. Ще ти покаже няколко упражнения, които тук ще видиш съвсем безплатно (заедно с начина на изпълнение) и ще се усетиш, че парите които си дал са на вятъра.
Ако имах толкова много излишни пари, че да ги давам за ОНЛАЙН изготвяне на програми и хр. режими бих ги дал за изготвяне на хр. режим от него, но само поради причината че ми е много интересно как ще ми го направи без да ме познава лично и да знае кое ми влияе по-добре.
Много вярно.Не се нахвърляме,а просто ти даваме съвет как да си спестиш парите,но все пак ти си решаваш :P.Хубавото на този сайт и форум е,че всичко е написано,коментирано,демонстрирано и само трябва да прочетеш нещата и ще постигнеш супер резултати.
Истина е,че няма магически упражнения или такива каквито само той знае :D.И за мен е пълна лудост да получа програма от човек,който не знае 1во -какъв тип съм(екто.,мезо.,) 2ро ръст 3то кг. 4то подкожни мазнини(много важно за плочките) 5то финанси 6то времето,с което разполагам..... мисля,че схвана идеята.Съгласен съм ако тази програма беше индивидуална и той те е видял на живо премерил,претеглил и тн. ,но пари за някаква обща програма да дам трябва да съм луд...... :D :D :D :D :D :D
30.06.12
23:39
Това е вече отговор. Благодаря и на двама ви за което. Прави сте, да. Просто ми беше интересно какво толкова продава за 80 лева. Явно съм грешал и ще си спестя парите. Благодаря ви за отделеното време, вече може да заключите темата :)
01.07.12
16:07
Е много ясно, че ще ти иска подробни данни при изготвянето на всяка една от услугите.