30.06.12
20:26
Здравейте на 15 години съм. Както знаете днес е 30-ти .Завърших и искам тези 3 месеца които имам да направя хубаво тяло. Тренирам от околко 7-8 месеца фитнес, може да се каже, че съм напреднал. На 15 години съм и съм 65 кг. и 1.80см. висок , но сега искам да почна наново, защото мога да спазвам стриктно всичко. Искам да покача мусколна маса както казах мога да спазвам стриктно всякакви диети, който ще са ми от полза. Разполагъм с стадион за кардио тренировки също така и планински патеки,фитнес и плувен басеин бих искал да вклича и плуването към тренировките си. Та така ако може да ми дадете някакви съвети как да комбинирам всичко това.
Темата беше редактирана от Димитър Петрош на 30.06.12 20:27.
30.06.12
20:43
За 3 месеца няма да направиш мУскУли,НО добрата новина е, че ако сега започнеш до другото лято ще имаш резултат.ЧЕТИ бе човек..не може всичко на готово да искаш.Тва толкова ясно е направено в този сайт, тук имате режими, там имате тренировки, по-натам имате кое е по-добре да ядем от др, после дневници за информация и вие пак пишете глУпОсти.
Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 30.06.12 20:44.
казано от Димитър Петрош на 30.06.12, 20:26:
Здравейте на 15 години съм. Както знаете днес е 30-ти .Завърших и искам тези 3 месеца които имам да направя хубаво тяло. Тренирам от околко 7-8 месеца фитнес, може да се каже, че съм напреднал. На 15 години съм и съм 65 кг. и 1.80см.
:D
Ще те разочаровам, ама не може да се каже, че си напреднал. А хубаво тяло не се прави за 3 месеца.
Освен това си само на 15, за къде бързаш?
Като начало почни да се храниш, че ако почнеш и да плуваш и тичаш, съвсем ще се стопиш.
30.06.12
20:51
Добре ще да е да седнеш и да почетеш малко защото да тренираш от осем месеца и да твърдиш , че си напреднал лично за мен си е оксиморон.Друга грешка , която допускаш е - смяташ че за три месеца ще изваеш някакво тяло като на Аполон , кеото само по себе си е малко вероятно да не кажа невъзможно.
Пътя към успеха е постоянството и волята да продължаваш напред , а моя съвет е:седни прочети това , онова направи си една програма и един хранителен режим , дай се време (повече от три месеца ако наистина искаш резултати) и ще останеш доволен. :)
Поздрави !!!
30.06.12
22:32
Тренирай първо за мозъчните мускОли
01.07.12
00:13
знам че за три месеца няма да направя кои знае какво но все пак да почна да го правя както трябва
01.07.12
01:12
Някъде из учебниците по български имаше хубави съвети за мусколна маса . Ама не помня , кой беше...Почни ги от 1-ви клас ^^