Как да изчистя корема по този начин?

01.07.12
13:36

Здравейте доскоро бях на един хранителен режим за релеф и според тази статия http://lubomirivanov.com/1322/ подкожните ми мазнини са 7-8%,но въпреки това коремът ми не изглежда толкова изчистен което е странно.
Можете ли да ми кажете как коремът ми може да изглежда по този начин? - http://prikachi.com/images/208/4966208a.jpg

01.07.12
13:39

Първо, формулите за изчисляване не струват и второ, онзи на втората снимка е в състезателна форма, т.е., има 3-4% мазнини.
Освен това, малко ме съмнява, че твоите коремни мускули са толкова добре развити като неговите.

01.07.12
13:47

Петко това означава ли, че е много трудно да се достигне такава форма каквато е на 2-рата снимка, още повече да се поддържа постоянно? Може би искаш да кажеш, че тъй като този човек от снимката е в състезателна форма, то той е намалил временно и драстично % мазнини и е дехидратиран?

01.07.12
13:48

А как се развиват добре коремните мускули? Нали ,за да се виждат плочките трябва диета и кардио и 1-2 пъти седмично упражнения за корем.Всичко това съм  го правил.

казано от master93 на 01.07.12, 13:48:

А как се развиват добре коремните мускули? Нали ,за да се виждат плочките трябва диета и кардио и 1-2 пъти седмично упражнения за корем.Всичко това съм  го правил.

Продължавай и с времето ще стане.

да Dampio. в състезателна форма с 3-4% мазнини и дехидратиране се седи в деня на състезанието. преди време, Константин Паскалев в едно предаване каза че е постигал 2%, но това е било за няколко часа, и късмет че са съвпаднали с явяването му на сцената. дори да успеете да постигате такива ниски %, едва ли ще могат да се поддържат дълго без здравословни проблеми

01.07.12
14:08

добре а с 7-8 процента подкожни мазнини как трябва да ми изглежда горе долу корема?

01.07.12
14:10

казано от Dampio на 01.07.12, 13:47:

Петко това означава ли, че е много трудно да се достигне такава форма каквато е на 2-рата снимка, още повече да се поддържа постоянно? Може би искаш да кажеш, че тъй като този човек от снимката е в състезателна форма, то той е намалил временно и драстично % мазнини и е дехидратиран?

Никой не е в състезателна форма целогодишно, дори и хората, които трудно омазняват. Някои по-лесно стигат и подържат нисък процент мазнини, но дори и те не стоят винаги както на снимката.

казано от master93 на 01.07.12, 13:48:

Да, на теория звучи добре и много лесно за изпълнение ;)
Не се опитвай да развиеш само корема, щото релефна преса на слабо тяло не впечатлява никого.
Коремните мускули са като всички останали - т.е., първо трябва да ги развиеш, за да придобият обем. Това става както с конкретни упражнения за тях, но с по-тежко, а не със стотици повторения, така и с базови упранения като клек и тяга, които товарят здраво пресата. Много хора всъщност не тренират директно преса, но пак си имат развити мускули.

Диетата и кардиото вече идват на помощ, ако имаш излишни мазнини, които ти скриват коремните (и не само) мускули и искаш да ги изчистиш.
Аз обаче имам чувството, че ти си начинаещ още, не си развил нищо, ама се мъчиш да извадиш несъществуващата все още преса, мъчейки се с кардио и диети, вместо да наблегнеш на качването на мускулна маса.

казано от master93 на 01.07.12, 14:08:

добре а с 7-8 процента подкожни мазнини как трябва да ми изглежда горе долу корема?

Зависи. Принципно, трябва да имаш приличен релеф - т.е., да ти се виждат плочките и всичко останало.
Но както казах, ако коремните мускули не са ти добре развити, ще стоят плоски и няма да изпъкват както искаш ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 01.07.12 14:10.

01.07.12
14:27

глупости ,тренирам си всичко ,правя и клек и тяга - просто корема искам да ми е малко по-релефен
85 килограма съм в момента

01.07.12
14:39

Пиши едно лично на head_hunter. Той много ги разбира плочките!

01.07.12
14:41

казано от master93 на 01.07.12, 14:27:

глупости ,тренирам си всичко ,правя и клек и тяга - просто корема искам да ми е малко по-релефен
85 килограма съм в момента

На какъв ръст? Може да не си още 7-8%, формулите не са точни. Измери се някъде с калипер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1