съхранение

Темата е заключена.

03.08.05
18:52

чувал съм ,че някои стероиди трябва да се държат в хладилник за да не се прецакат някой може ли да ми каже как се съхранява сустанон иколко му е срока по принцип защото да знам колко и кога да си взема

03.08.05
19:12

Прочети интервюто на Майк Матарацо в новия брой на ‘’Мускули & Фитнес’’ и пак си помисли за химията и си виж девиза!!! Дали не е по-добре да сложиш нещо друго в хладилника - като истинска храна ?!?

KP

03.08.05
19:39

[quote author=“ivoto”]чувал съм ,че някои стероиди трябва да се държат в хладилник за да не се прецакат някой може ли да ми каже как се съхранява сустанон иколко му е срока по принцип защото да знам колко и кога да си взема

Ами специално на кутийката на омнандрена пише да не се слага в хладилник
а ти щом си чул за сустанона, не знам кой е бил тоя аматьор дето го е измислил. според мен не е прочел на кутийката на омнандрена а е мернал хладилник и след това тръгнал да разправя...

NI

03.08.05
23:01

маслените разтвори се съхраняват до мах 25 градуса
ина4е малко пилешко може да се сложи в хладилника :lol:

Тези стероиди дето се продават в нета (anabolibg.com и muskulibg)
редовни ли са или ментак
някои ползвал ли е услугите им

04.08.05
14:29

незнам но може да попиташ с тема във форума и аз искам да разбера!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1