Употреба на алкохол,цикари,треви и такива боклуци

Темата е заключена.

15.02.04
14:11

Кажете си сега културяги,пушите ли,пиете ли,дърпате ли тревички или като сериозни билдъри не се занимавате  с такива неща?

15.02.04
14:17

неееееееее не пия не пуша и трева не пуша само алкохола го признавам по 1 чашка на месец или биричка

по-здрави и успех

15.02.04
15:16

Не пия, не пуша, по мъже не ходя само по жени от време на време  :lol:

15.02.04
15:57

ako trqbva da si priznavam….samo deto ne pu6a makina redovno :twisted:

Не пия, не пуша и по жени не ходя ... те сами идват  :lol:

MM

15.02.04
16:54

Da be i az…pu da mu eba maikata padni mi fasa v rakiata… samo 4e zenite gi niama :(

LU

15.02.04
18:34

Не пуша,пия много малко,а жените сами идват като ги помъчиш:)

MM

15.02.04
19:05

Kak go praite poslednoto   :?

15.02.04
20:02

аз пия бира ама по-малко...2-3 пъти в месеца  8)

EN

15.02.04
21:12

Mr. Muskul по въпроса как го правим има 2 начина лесен и нормален... Значи лесният е следният събираш 50 лв. звъниш 1 телефон и след час е при тебе каката, ще те научи на мноо яки работи 100% (този начин е за ученолюбиви хора :P )
Другият е следния отиваш някъде примерно дискотека харесваш си някое момиченце и от дума на дума... (само че не прекалявай с пиенето, че на 8 декември залафих 1 момиче всичко си каза име, от къде е телефон ама бате са да ме убиеш не ги помня, даже как изглежда не си спомням ама май беше хубавичка :D )

Тва последното май отговапя на общия въпрос да пия ако има повод... Не пуша, не ме кефи... май е тва за сега...

15.02.04
21:16

даже как изглежда не си спомням ама май беше хубавичка

Хахахаххаа,нали си бил пиян,много ясно,че е била хубавичка.Като си пийна сички ми харесват :)

EN

15.02.04
21:40

:P :D :lol:  :)  хаха... Абе то си е така,ама има една ключова фраза по тоя пово,много я обичам: “ТОЛКОВА НЕ МОГА ДА ИЗПИЯ”

15.02.04
21:42

Като си пийна сички ми харесват :)

Няма лоша мацка, има трезвен мъж
Ъпсурт

15.02.04
23:30

...

Мнението беше редактирано от Cnupo на 13.12.11 15:06.

16.02.04
18:11

[quote author=“Muscle_Head”]

даже как изглежда не си спомням ама май беше хубавичка

Хахахаххаа,нали си бил пиян,много ясно,че е била хубавичка.Като си пийна сички ми харесват :)

даааа на вечерта всички са хубави :))

http://www.insanepictures.com/fl.shtml?0077.htm

16.02.04
18:15

Не пуша,пия МНОГО умерено и по жени ходя само от време на време  :lol:

LU

16.02.04
23:20

ХАХАХ вижте линка на Blue fan направо ме уби :D :D

GR

18.02.04
22:35

когато има повод пия. иначе, пуша, ограничавам се, но пак препалвам. с жените имам проблем-тях трябва да откажа

21.02.04
02:03

Цигари никви,твърдо против тревата ма ся на един лагер ще си позволя малко треволяк,алкохол рядко,когато има повод.
Имам един въпрос-вредно ли е червеното вино?

21.02.04
10:28

ц-ц-ц-ц-ц Ravanelli аз да имам късмета да дойда с вас на лагера.....ще видиш ти един треволяк :!:  :lol: Ше та ритам до Ямбол после  8)  :lol:  8)  :lol:  8)  :lol: А колкото до онези отрови (в буквалния смисъл) си позволявам много рядко само по някоя биричка и то на определени случаи,иначе нищичко не пуша.И се гордея с това де и то много.Смятам,че ако всеки един от вас си каже,че е спортист и иска положителни резултати :arrow: ще спре да пуши,щото всеки знае ,че това е  вредно.

LU

21.02.04
20:42

Ravanelli червеното вино е вредно :(
Може да доведе до проблеми със ставите и стомашни.Това е най-общо,ако те интересува по-подробно кажи

23.02.04
13:02

Ravanelli червеното вино е вредно 
Може да доведе до проблеми със ставите и стомашни.Това е най-общо,ако те интересува по-подробно кажи

Айййййййййй :o :(
INTERMAN_ идвай тамьн да ма контролираш :)
Всеки ужажаваш себе си спортист трябва да е далече от такива боклуци!Изключения винаги ги има,но повтарям ИЗКЛЮЧЕНИЯ :!:

26.04.04
16:13

за червеното вино не съм съгласен ....

Иначе аз пия , пуша , по жени ходя .....
ама напоследък се опитвам да ги ограничавам нещата , особено тихия битов алкохолизъм с домашната ракиика ...  :D :lol:

12.05.04
15:12

Пия на купони, треволяка го припалвам понякога, цигари не пуша (не ме кефи), като питиета Da Best са водка или (специално обръщам внимание на “или”) бира. Обичам да се забавлявам. Напоследък гледам да ги намаля заради фитнеса. Не обичам ракийка на купон щото стават “филми” :(
Айде чао и помнете “Всяка крайност е лоша” 8)

EL

12.05.04
15:23

Тъй като аз съм спортна натура. Не се занимавам само с фитнес.Не пуша, но ПИЯ само на някакви празници и то по много малко,предимно вино или биричка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1