отностно задна везна

здравейте!

значи искам да си взема карта за фитнес,за да тренирам мускулите които се изискват за задна везна(по напред може да ми послужат и за др неща).Общо взето гледах гайдове и туториалс,но няма ефект.четох доста статии и останових че проблема ми е че нямам развитите мускули...Та искам да ви попитам в фитнеса(за 1ви път ще хода на фитнес) с какви уреди да боравя за да тренирам мускулите за задна везна ?(питам вас защото инструктура ще ми вземе парии :Х)

GI

02.07.12
17:55

:D :D :D :D :D то на човек не му трябват другите мускули даже се чудя за какво са като може да има такива само за предна везна омг :D :D :D :D :D :D :D

??? просто като тръгвам да сваля немога да задържа... от 1 месец се опитвам поне да свалям... нищо не ти разбрах...

02.07.12
23:28

Естествено, че не можеш :) Това е силов елемент, не се очаква да си достатъчно силен още от нищото.
Има прогресии за задна везна, които започват с лесни позиции и те извеждат до пълната везна. Погледни в гугъл “Back Lever Progression”
Да тренираш мускулите в фитнеса може и да има потенциал, но ще се наложи да постигнеш сравнително високи силови показатели за да забележиш разлика при везната. Освен това сухожилията няма да са подготвени за натоварването на везните...

Дръж със събрани крака в началото колкото издържиш. Като минеш 60 секунди, изправяш 1 крак, докато издържиш 60 сек. така. И накрая с двата крака.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1