Откъде в София?

B2

03.08.05
16:14

*Извинявам се за повтарянето на темите първия път обърках форума, а не мога да си изтрия темата затова я поствам и тука. Моля модераторите да я изтрият от другия форум*

Здравейте! Нов съм тук.
Откъде в София да си купя някакъв протеин, и евентуално аминокиселини на таблетки и креатин?

И да ми препоръчате какви да са точно. Слабичък съм, Преди около 1 година тренирах за 6 месеца и бях доста доволен от резултатите през цялото време пиех протеини и хапвах стабилно като си изчислявах дневния прием на въглехидрати и протеини за качване на маса. Пробвал съм доста марки, но да ви кажа честно нямам сериозно впечатление кои са добри, само от българските сякаш не бях доволен. Но аз съм с слаб тип телосложение и качих кум 12-13кг, но след като спрях тренировки и най-вече стабилното хранене 5-6пъти дневно отслабнах бързо и сега почти съм както преди да тръгна на фитнес.

Препоръчайте ми хубав протеин марка и все пак съотношението цена/качество е важно  И също препоръчайте ми да почвам ли още сега с креатина? По принцип не ми е голям финансов проблем да го пия и постоянно но въпроса е дали няма да привикна към него първите 1-2месеца и когато ми трябва повече вече рецепторите в тялото ми да не го възприемат.

Знам само 1 магазин за спортни добавки на ул. Пиротска тук в София, доста неща има и изглежда спретнато и подредено но ми се струва че ще има доста по-евтини места тук.

Та главния ми въпрос на кратко е : Кажете ми най-изгодния магазин за добавки в София и ми препоръчайте какъв протеин да си взема и да почвам ли с креатина отсега (каква марка креатин също)?
Мерси предварително!
П.С. да кажа че съм се насочил към разфасовка поне 2кг за протеините. Дайте и примерни цени които да очаквам за добрите марки (и не чак толкова) MLO, Universal и т.н.
Също какво ви е мнението за българските? Нутрим, Биогейм и т.н.? Май неструват а? А и не са много по-евтини от вносните нали?

03.08.05
16:21

ако седнеш да попрочетеш ще намериш отговор на всичките си въпроси...

B2

03.08.05
16:32

Чета доста усилено от 2 дена и на всички може би ще намеря, само магазини далаверни ако знаете в софия кажете, ако не ще отида на пиротска гледам че сте писали за него и в други теми
Мерси

KP

03.08.05
20:56

[quote author=“b2”]Чета доста усилено от 2 дена и на всички може би ще намеря, само магазини далаверни ако знаете в софия кажете, ако не ще отида на пиротска гледам че сте писали за него и в други теми
Мерси

ми иди в Билата аз купувам от там

04.08.05
00:57

Нутрим - хипермаркети Била , Хит и централният на Рамстор. Ако искаш друг вид стока Universal примерно, в Студентски град бл.61.Голям плакат на Weider краси входа. Не мога обаче да ти кажа каква е разликата в цените. Амино 2700 120таблетки - 20лева само това знам със сигурност.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1