03.08.05
01:42
Момчета, искам да Ви питам някои неща.
Тежа 65кг. Висок съм 177см. Искам да пооформя тялото си, но нямам много време тъй като съм програмист и водя по заседнал начин на живот. Имам малко излищни мазнини които искам да премахна. Най-вече в коремната област. Парите не са ми проблем (поне не голям) и искам да Ви питам какво трябва да взема и какви тренировки да правя за да изгоря излишните мазнини. За сега искам да се постопя малко може би 2-3кг най-много ще ми трябват, и след това да започна да покачвам малко по малко. Но за сега искам само да изгоря мазнините.. моля ви пишете ми какво трябва да направа и ако може по - подробно че съм малко русичък :)
Благодаря предварително
03.08.05
08:17
Ами,като за начало разгледай сайта и форума.Прочети раздела хранене,изготви си Нисковъглехидратен режим(НВД)..или виж от форума за НВД.Също може да включиш кардио тренировки два,три пъти в седмицата за него също пише в сайта.
Успех!
Започни с 3-дневен сплит в който участват всички МГ с повече повторения , запознай се с упражненията , изпълнението им чети всичко възможно свързано с това
04.08.05
01:02
Първо на колко си години и спортувал ли си нещо преди ?
Ще ти дам една примерна схема - която не е много тежка
За начинаещ е добре да има 2-3 седмици обща физическа
демек - подготовка на тялото за бъдещите тежки натоварвания !
Запачни първо с тичане
3-4 серии по 200 метра
лицеви опори 3-4 по 10-12 повторения
клякане - 3-4x10-12
Набиране на лост - 3-> до отказ
прави това 3 пъти в седмицата
след 2-3 седмици може да влезеш в залата с малко по-друго самочуствие и форма :)
В залата 3 дневен сплит е идеално
примерно
понеделник
гърди - бицепс
гърди
лег - 3x8-10
наклонена - 2x8
кофички - 2xотказ
бицепс
прав щанга - 3x8
прав дъмбели - 3x7-8 на ръка
сряда
гръб - трицепс
гръб
тяга - 3x10
гребане на машина - 2x10
набиране подхват - 2x8
трицепс
френско разгъване на щанга - 3х8
разгъване на скрипец - 3x7-8
петък
крака - рамо
крака
клек - 3x10-12
разгъване на машина - 2x10
изправяне на пръсти с щанга за прасец - 2-3x15-17
рамо
милитари - бутане на щанга от стоеж - 3x8
странично разтваряне на дъмбели - 2x10
придърпване на щанга към брада - 2x8-10
тежкото го слагам в петък за да имаш 2 дена да починеш
след всяка тренировка - коремни преси !
ползвай тежест с която изпълняваш трудно зададените повторения, като свикнеш с тежеста първо се помъчи да вдигнеш повторенията на 12-15 ,след като успееш - прибавяй тежест!
Яденето е много важно - виж раздела в сайта
Съня също
Успех
momcheta mnogo blagodarq za informaciqta no mai ne me razbrahte… neiskam da izgrajdam muskulna masa za sega.. iskam da svalq izlishni 2-3 kilogrami.. mislq s L-carnitin da go napravq i s oshte neshto. na 18 godini sam. imam 2-3 prusta izlishna maznina na koremcheto i iskam da q mahna .. tova e ne sam nekaf zatulstql no iskam da se stegna prosto.
04.08.05
01:21
Значи - не си мисли че с тази програма дето съм я дал ще станеш като Арнолд :)
Не може да искаш да направиш атлетично тяло, без да развиеш мускулатурата си - и да свалиш с диети няма да е само от корема и вярвай ми ще изглеждаш зле!
Тази програма изгражда мускулна маса - от която според мен има нужда всеки начинаещ и с подходящата диета ,ще добиеш атлетично тяло и ,ще изгориш мазнините!
Ако искаш само да свалиш от корема - то това е невъзможно сваля се отвсякъде като се правят диети :)
—————————————————————————————————————-
пиши на кирилица моля - или ползвай тага !
10x