Danny's Diary

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.07.12
18:52

Здравейте аз съм Даниела на 17 години съм, висока съм 1.60 и тежа 48 кг. Не си харесвам тялото – отпуснат корем, бедра с повечко подкожни мазнини. Бих искала да се пооформя и фигурата ми да придобие по-спортен и стегнат вид. В момента се храня така: много странно от 1 месец или не ям по цял ден или ям каквото ми падне и не тренирам. Моля ви кажете ми диета с която да започна и упражнения. Благодаря предварително за отделеното време да се занимавате с мен! :)

01.07.12
19:35

Физическа активност до момента.
Напиши си примерното меню.
Може да не се притесняваш и да публикуваш снимки в гръб и анфас, за да могат хората да преценят какво точно не харесваш в тялото си и със сигурност ще ти дадат адекватни съвети.
Успех!

01.07.12
19:38

Първо искам да ти кажа, че щом не отделяш време,усилия и търпение да потърсиш сама необходимата информация(а нея определено я има) едва ли ще вложиш време, усилие и търпение в практиката дори и да ти сервираме информацията максимално смляна.

Но все пак форума е да си помагаме не да се критикуваме !

За това :

Първо за да изглеждаш спортно а не просто кльощава трябва да съчетаеш силови тренировки и аеробни(кардио) тренировки.
Ако не искаш да отделяш отделяш време и средства за тренировки във фитнес по някоя програма за начинаещи жени,
и главните ти цели са бедрата и корема направи следното:
Използвай тази схема за оформяне и стягане на бедрата - http://www.bb-team.org/workout/3457_streching-shema-za-bedra
И тази програма за корем - http://www.bb-team.org/workout/1422_programa-za-styagane-na-korema
Прави кардио тренировки (Тичане, каране на колело, плуване)
Но кога гореспоменатите спортни занимания са “кардио”  и биха ти били от полза в борбата с отпуснатите бедра и корем
Разбери от тук- http://www.bb-team.org/articles/1039_znaem-li-vsichko-za-kardio-trenirovkata

Ако все пак искаш цялостна спортна визия
Момчето написало горните 2 статии се е погрижил и за този казус. Как и колко.
Статията тук - http://www.bb-team.org/workout/1388_lesna-programa-za-otslabvashti-dami

За храненето:
Ако не смяташ, че имаш възможност да спазваш хранителен режим, а именно да ядеш в определени часове, да си готвиш, да пазаруваш сама храната която е необходима за режима. Тогава спазвай няколко правила в храненето който биха ти помогнали да се отървеш от мазнините.
А те са:
1. Не стой гладна, това кара организма ти да складира храната при следващия обилен прием.
2. Да няма обилни приеми на храна. Яж редовно по-малко не се тъпчи.
3. Дъвчи си храна добре това я напоява със слюнка смиля се и се усвоява по добре така когато изядеш нещо ще се заситиш по-бързо след приема на храната.
4. Не пий течности веднага преди и веднага след хранене чакай по 15-тина минути.
5. Избягвай максимално сладките неща и газираните напитки. Ако е кола да е лайт ако е кафе без захар. Набиваш ли еклери приличаш на еклер !
6.Яж достатъчно мазнини, заблуда е, че те те правят дебела, по скоро са въглехидратите от всичките пици, кифли, вафли, шоколади.
Все пак някой мазнини са вреди и най-вече слънчогледовото олио всичко пържено в него НЕ ти помага. Мазнините да идват от млечни продукти, ядки, меса, маслини и други подобни полезни мазнини.
7. Търси си други полезни съвети и помни, че когато научиш нещо полезно трябва да го прилагаш редовно, за да има полза от това знание !

Ако мислиш, че си една не стартирана машина за спазване на режими и можеш да се справиш, а аз искрено вярвам в способността на хората да са добри в нещо което никога до сега не са правили.
Тогава адаптирай живота си към този режим - http://www.bb-team.org/articles/910_otslabvane-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd

И надявам се знаеш, че тези неща не стават за 2-3-4 седмици ..
Ако искаш някакви впечатляващи окото и газиращи мъжките хормони резултати се заемай на сериозно, тези неща не стават без постоянство.
А дори да постигнеш бързи резултати, постоянството ще ти е необходимо за да задържиш ефекта от здравословните навици.
За това ако до август още не си постигнала целите си, пренасочи ги към следващия Май месец да разбиеш с най-якия корем и бедра в квартала.

Успех!

Много ти Благодаря ! И на двамата .. мисля да се заемам сериозно .. Не стой гладна, това кара организма ти да складира храната при следващия обилен прием. <—това е една от грешките които допускам, но вече не :) газираните напитки не пия това е единственото здравословно нещо което правя без грешка :D.. ами дано се получи ще поствам всеки ден менто си ще правя грешки отначало, но с ваша помощ ще свикна :)

АВ

01.07.12
21:26

01.07.12
21:36

казано от Cifrata Cifrov на 01.07.12, 19:38:

1. Не стой гладна, това кара организма ти да складира храната при следващия обилен прием.
Странно... а принципите на цикличното хранене и intermediate fasting? Да не би да ги отричаш, ако да, тогава как предлагаш да си подобрим инсулиновата чувствителност? И тук идвам на следващото:

Това ли предлагаш наистина? Какво означава редовно и какво означава обилно?

3. Дъвчи си храна добре това я напоява със слюнка смиля се и се усвоява по добре така когато изядеш нещо ще се заситиш по-бързо след приема на храната.
Това няма да го коментира, но го чувам за първи път и ми звучи като цитат от Космополитан...може и да греша.
4. Не пий течности веднага преди и веднага след хранене чакай по 15-тина минути.
Това пък защо? Какъв е порблема да пие вода през цялото време на денонощието?

5. Избягвай максимално сладките неща и газираните напитки. Ако е кола да е лайт ако е кафе без захар. Набиваш ли еклери приличаш на еклер !
Мухахахахах, тя е 48кг, надали проблема и е в еклерите... “Ако е кола, да е лайт, ако е Макдоналдс - да е Малък Биг Мак”

7. Търси си други полезни съвети и помни, че когато научиш нещо полезно трябва да го прилагаш редовно, за да има полза от това знание !

Тук бих добавила и Внимавай като ти дават съвети и помисли, преди да се довериш напълно. Лично те съветва да разгедаш женските днвеници на популярни и редовни потребители и да видиш те какво ядат и как тренират.
Мисля, че дневниците на Deskameska, Vess barabessi, Ellie San, Катето, Karfi4ka ще ти помогнат много в решението как да се храниш и как да тренираш ( избрала съм ги на прима виста, заради това, че си пишат храната и имат различни начини на трениране)

01.07.12
23:10

казано от Puppy на 01.07.12, 21:36:

Странно... а принципите на цикличното хранене и intermediate fasting? Да не би да ги отричаш, ако да, тогава как предлагаш да си подобрим инсулиновата чувствителност? И тук идвам на следващото:
Не отричам нищо още по-малко ако нямам идея дори какво е явно знанията ти са повече от моите. - Нека това те радва в живота.
Не предлагам начини за подобряване на инсулиновата чувствителност.
Няма да те нападам с неуместни въпроси само ще кажа, че според мен съществува полза от редовните приеми на храна (редовно разбирай всичко различно от първо ядене в 14ч при ставане в 10ч и глад от 12ч до 20ч) редовно през 2-4 часа !

Нападаш ме без причина виждаш човек с по-малко постове и го атакуваш.
По-добър ли е варианта 2 хранения през деня по 1000 калории и между тях други 1000 калории от солети, кока-кола, сухари дето дори не ги и смяташ за ядене защото не са те заситили но все пак пакет солети е 300 калории а 1 кока-кола 500мл 240, но и след двете пак си гладен.
Какво е редовно, какво е обилно, какво е прием на храна са неща който е трябвало да питаш вашите когато си била малка, а не неща с които нападаш хората.

Това няма да го коментира, но го чувам за първи път и ми звучи като цитат от Космополитан...може и да греша.
”Не си го чувала”, но трябва да има злобни нападки, за да издигаш себе си и да подкопаваш мен.

След като реших да те аргументирам, може би това е единственото нещо което съм цитирал по памет и съм сбъркал защото не е вярно.Тук ти благодаря, че ме поправи.

Мухахахахах, тя е 48кг, надали проблема и е в еклерите... “Ако е кола, да е лайт, ако е Макдоналдс - да е Малък Биг Мак”
Все пак съм написал, че това са съвети за хора без режим, а който да може да прилага в ежедневието без, това да я лишава абсолютно.

Тук бих добавила и Внимавай като ти дават съвети и помисли, преди да се довериш напълно. Лично те съветва да разгедаш женските днвеници на популярни и редовни потребители и да видиш те какво ядат и как тренират.
Мисля, че дневниците на Deskameska, Vess barabessi, Ellie San, Катето, Karfi4ka ще ти помогнат много в решението как да се храниш и как да тренираш ( избрала съм ги на прима виста, заради това, че си пишат храната и имат различни начини на трениране)
За това отново имаш право, нека проверява достоверността на съветите, но нека ги търси и прилага.

И като имаме в предвид, че това са съвети за хора чийто приоритети не са режимите и четенето на стотици варианти как да се храним по-добре.
Просто намятах няколко неща за човек който Ту яде Ту не....

От цялата работа според мен излиза, че повече ти се отдава заяждането, от  градивната критика.
4 от 6 поправки са чиста проба заяждане.
За другите 2 ти благодарим.

Мнението беше редактирано от Cifrata Cifrov на 01.07.12 23:13.

казано от Puppy на 01.07.12, 21:36:

Ами аз ще поствам всичко,което правя дано е правилно и има ефект :) Благодаряя

01.07.12
23:27

Cifrata, няма такова неща, всичко е точно, аз използвах твоите точки, за да покажа другата страна на монетата.
Когато ми се наложи да свалям кила, за да влизам в категория, същевременно да не ми пада силата, ЦХ и периодичното гладуване ми помогнаха за 6 от килата в рамките на 30 дни. Гладувала съм по 32, дори 40 часа, без това да ми пречи на тренирвките и общото физическо състояние, но трябва да се внимава после със захранването.

Ето и моят първи ден :
13:00 се събудих
13:30 банан
14:30 - 16:00 ходих да потичам, което беше грешка .. понеже едва не колабирах по тая жега и моят край - аз съм от Петрич :D
17:00 Фрапе бяло с една лъжичка захар ЧАЕНА :D
17:20 малко упражнения за бедра и корем
и сега ще излизам 21:30 .. но ужасно ме боли глава , точно отзад имам чувството че ще падне , но ще ми мине :)
:*:*:*:*:*:*

АВ

02.07.12
21:14

казано от Дани Сотирова на 02.07.12, 21:01:

Ето и моят първи ден :
13:30 банан
14:30 - 16:00 ходих да потичам, което беше грешка .. понеже едва не колабирах по тая жега и моят край - аз съм от Петрич :D
17:00 Фрапе бяло с една лъжичка захар ЧАЕНА :D
17:20 малко упражнения за бедра и корем
и сега ще излизам 21:30 .. но ужасно ме боли глава , точно отзад имам чувството че ще падне , но ще ми мине :)
:*:*:*:*:*:*

Днес хранила ли си се?

Чак когато ме попита се замислих ...  а имам чувството че ям цял ден тцтцтц ..... явно не съм била толкова гладна ... :(

03.07.12
02:00

Грешка е да чакаш да огладнееш. Има 1 лаф, че ако ти се пие вода значи вече си се обезводнила:)
1 вото упражнение е да си извадиш карта в близката фитенс зала в Добрич :)

Мнението беше редактирано от Madboy на 03.07.12 02:13.

03.07.12
03:13

ужасно ме боли глава , точно отзад имам чувството че ще падне

Спокойно, главата няма да падне. Само косата ще почне да окапва скоро, анемията може и преди това да се появи, стомахът ти ще почне да се подува от цял банан дневно, поради което ще минеш на половника, после на две малини и четвърт ягода дневно.

И тичането ти е малко - кви са тия час и половина на 35 градуса жега със 100 калории дневен прием на “храна”. Ако послушаш Madboy и си извадиш карта за фитнес в Добрич, може да тичаш отсечката Петрич - Добрич за загрявка.

Сериозно ли има такива хора, бе....

03.07.12
10:27

казано от Дани Сотирова на 01.07.12, 18:52:

Бих искала да се пооформя и фигурата ми да придобие по-спортен и стегнат вид. ..

Хмм, като гледам, за сега, не взимаш мерски това да се случи? Всъщност само с искане не става.

А това, че не се сещаш да ядеш и, че разчиташ на един банан да отбиеш номера, с храненето за деня, е просто несериозно.

03.07.12
10:31

Цял ден си карала на 1 банан!? Момиче вземай се в ръце..нямаш си и на идея какво те чака ако продължаваш по този начин.Повярвай ми не ти говоря празни приказки ... ЛИЧЕН ОПИТ :x Не е особено приятно да умираш от студ постоянно(анемия) , да нямаш цикъл(е това е готино :D,но не здравословно погледнато) оо и да не забравим КОСОПАДА ...и психичната травма,която идва с всичко това.Послушай какво ти казват хората и не прави моята грешка !!! Успех :)

АВ

03.07.12
12:38

Здравей! Освен 1то упражнение за фитнес карта бих добавила и 2ро от мен.Щом не ядеш по цял ден си напомняй в телефона или на лист в определени часове,че трябва да се храниш,дори и на сила. Може да не е много често,но пак е нещо,от колкото бяло фрапе и банан. Започни да закусваш! Напомняй си -примерно в 8 часа,че трябва да закусваш,после в 12 и т.н.Не е задължително да спазваш часовете,просто трябва храненето да ти стане част от ежедневието,а не задължение. :)
Тук и 10000 човека да ти казват колко е грешно това,което правиш,ти ако сама не го проумяваш никой няма да успее да ти помогне. :) :) :)
Хайде дано днес да си си хранила поне 2 пъти нормално...или май искам твърде много :)

казано от mesmerize на 03.07.12, 12:38:

Здравей! Освен 1то упражнение за фитнес карта бих добавила и 2ро от мен.Щом не ядеш по цял ден си напомняй в телефона или на лист в определени часове,че трябва да се храниш,дори и на сила. Може да не е много често,но пак е нещо,от колкото бяло фрапе и банан. Започни да закусваш! Напомняй си -примерно в 8 часа,че трябва да закусваш,после в 12 и т.н.Не е задължително да спазваш часовете,просто трябва храненето да ти стане част от ежедневието,а не задължение. :)
Тук и 10000 човека да ти казват колко е грешно това,което правиш,ти ако сама не го проумяваш никой няма да успее да ти помогне. :) :) :)
Хайде дано днес да си си хранила поне 2 пъти нормално...или май искам твърде много :)

Благодаря ви за съветите .. особено на теб поне не беше иронична  .. колкото за храната спокойно няма опасност аз щом съм била на 1 банан и не съм забелязала значи наистина не ми се е яло .. аз искам да отслабна как ще стане това ако ям както си трябва /? защото на мен много ми се лепи :Х това за тичането си беше глупаво признавам .. още вчера го казах ..днес ще изляза към 5 :) колкото за храната сега пия фрапе и още не съм яла, но не съм гладна по късно ще ям и ще постна какво съм яла :D

Браво .. малко хора успяват да ме накарат да се чувствам глупаво вие успяхте :D

03.07.12
14:14

казано от Дани Сотирова на 03.07.12, 14:11:

аз искам да отслабна как ще стане това ако ям както си трябва /?

С тренировки ;)

казано от Intolerante на 03.07.12, 14:14:

С тренировки ;)

имам мусколна от вчера :D но съм инат и продължавам !!!

Липсата на апетит е един наистина тревожен симптом.
Нищо де... избираш трудния начин. Това е твое право.

Трябва да се храниш правилно, а не както си трябва. Има разлика.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.07.12 14:39.

03.07.12
14:39

Наблягай на белтъчините. Казваш, че си отпусната, предполагам че това е увиснала кожа.... ако е така просто я запълни с мускули :)

АВ

03.07.12
14:41

Не са необходими ирония и нападки, щом пишеш искаш да се научиш,но ако продължаваш да не ядеш....казах ти някой не може да ти помогне ако сама не си помогнеш. Хората искат да ти помогнат,не мисли,че ти се подиграват..наистина е така :)

Запомни едно - ослабване,не озчавава гладуване,а означава ограничаване и пълноценно хранене. Пълноценно значи да си набавяш необходимите вещества чрез храната-белтъчини,мазнини,въглехидрати! Те са нужни за да работи нормално организма ти,разбери го. Трябва ти качествена храна,а не глад!

03.07.12
14:56

Ето ти добро начало: започни да се събуждаш СУТРИН...не виждам да си писала, че работиш нощни смени, няма причина да си проспиваш деня. Това е само признак на леност и мързел - две качества, които НЯМА да ти донесат желаните резултати.

Мнението беше редактирано от Margi на 03.07.12 14:57.

03.07.12
15:09

Дам- много добре се влияе метаболизмът от ранно ставане или айде ранно звучи прекалено изискващо и ангажиращо, но ако трябва да сложа час, то преди 8.

Утре ще опитам, но да знаете това е много трудно за мен ставането рано ми е проблем цял живот :D Благодаря ви все пак сега ще ям варена царевица .. зеленчук мисля , че е добре :D и преди да изляза една шопска салата ?? а тренировката към 5 часа, защото до сега бях заета мисля пак да потичам и упражненията , защото имам мускулна на бедрата.
Вчера правих тези—->
Разтягане за глутеуси, аддуктори  и задни бедра
Разтягане тип “Пеперуда”
Разтягане на задни бедра от стоеж
Разтягане на квадрицепсите от стоеж
Седящ стречинг за външните тазобедрени ротатори и глутеуси
+ клякания и коремни преси ,половинки защото цели не мога :D

03.07.12
16:00

Стречингът в твоят случай трябва да е преди или след тренировката, а не това да ти е тренировката.
Царевицата е все тая дали я ядеш или не, въобще не я смятай за храна.
Салатата и тя , само сиренето в залатата може да го прибавиш към храната.

а какво да смятам за тренировка :(

03.07.12
16:06

Това което правиш във фитнес залата, или евентуално с гирите и лостовете в хола ти, които ти най-вероятно нямаш, та остава това с фитнес залата.

03.07.12
16:07

Tака .. определено шопска салата и царевица не ти доставят дневната нужда от Б,М,В.Добре ако не ти се яде много просто добави 2 сварени яйца към салатата,някакво месо (никъде няма да ти се залепи). За да изградиш мускули ти трябват протеини,които при теб определено липсват.Цял живот ли се храниш така или сега заради “диетата”. Не е нужно да гладуваш,а и няма да постигнеш целите си така.Няма смисъл да си измъчваш организма.. Сега 1-2 седмици ще гладуваш и ще мислиш,че ядеш нормално,а след това като дойде въглехидратния глад и се нахвърлиш на всичко де що видиш к’во правим? Самонаказваме се с 1 краставица дневно!? Диета/режим не означава глад,както пишат по всички женски списания...направо като видя диета от типа “1 кг ябълки и мляко—->свалете 5 кг за 3 дни” ми идва да намеря и убия този,която е измислил/написал,защото има хиляди момичета(включително и аз преди),които се връзват на тези глупости и после БАМ АНОРЕКСИЯ,БУЛИМИЯ и още 100000 други болести.
Ако искаш напиши храните,които обичаш/не обичаш и да се опитаме да ти помогнем в съставянето на режима.Но условието е да слушаш ;) щот ще има (muscle) :D

между другото си купих домашен уред—> http://www.izun4u.co.il/image/users/79961/ftp/my_files/TWIST AND SHAPE 1-1.jpg?id=9833974 ето този , какво мислите ... ще помогне ли или само си дадох парите ?

казано от Вики на 03.07.12, 16:07:

Tака .. определено шопска салата и царевица не ти доставят дневната нужда от Б,М,В.Добре ако не ти се яде много просто добави 2 сварени яйца към салатата,някакво месо (никъде няма да ти се залепи). За да изградиш мускули ти трябват протеини,които при теб определено липсват.Цял живот ли се храниш така или сега заради “диетата”. Не е нужно да гладуваш,а и няма да постигнеш целите си така.Няма смисъл да си измъчваш организма.. Сега 1-2 седмици ще гладуваш и ще мислиш,че ядеш нормално,а след това като дойде въглехидратния глад и се нахвърлиш на всичко де що видиш к’во правим? Самонаказваме се с 1 краставица дневно!? Диета/режим не означава глад,както пишат по всички женски списания...направо като видя диета от типа “1 кг ябълки и мляко—->свалете 5 кг за 3 дни” ми идва да намеря и убия този,която е измислил/написал,защото има хиляди момичета(включително и аз преди),които се връзват на тези глупости и после БАМ АНОРЕКСИЯ,БУЛИМИЯ и още 100000 други болести.
Ако искаш напиши храните,които обичаш/не обичаш и да се опитаме да ти помогнем в съставянето на режима.Но условието е да слушаш ;) щот ще има (muscle) :D

Слушшшшшшшшшшам :D и изпълнявам добре махам царевицата без това не ми се ядеше :D
амии обичам месо всякакво даже много го обичам .. мразя варени яйца дразня се че ги има във всяка диета понеже не мога да ги ям обичам ядки .. твърде благите неща не ми харесват като торти сладки и т.н. , но сладоледа и шоколада са ми слабост газирано не пия .. само вода, кафе и студен чай на нестий горски плодове никакви други напитки дори натуралните сокове не ми харесват .. плодовете ми харесват .. зеленчуците не чак толкова , ако не съм на диета дори рядко ям , въпреки че имам голям избор баща ми това работи . . . обичам да се тъпча с вредни неща като пици и дюнери :x чипсове също ... и така не се сещам друго :??

03.07.12
16:24

Прекрасно е,че обичаш много месо и ядки.(sun) Ядките за предпочитане е да са сурови.И аз не обичам варени яйца затова ги ям бъркани или под формата на запеканка със сирене и извара.Шоколада също няма смисъл да го отказваш,купи си 70 % или 85% какао.За сладоледа има доста добри варианти за приготвяне у дома.Този студен чай Нести по-добре го махни... чиста вода със захар.. И се опитай да изхвърлиш завинаги пици,дюнери,чипсове,защото не само че ти развалят фигурата,но и са и много нездравословни. :)

Мнението беше редактирано от Вики на 03.07.12 16:24.

казано от Madboy на 03.07.12, 16:06:

Това което правиш във фитнес залата, или евентуално с гирите и лостовете в хола ти, които ти най-вероятно нямаш, та остава това с фитнес залата.

Ами само да отбележа , че за лятото съм си на село .. а тук е като безлюден остров .. фитнес зала е мечта тук :( лост имам на двора и то доста хубав и голям, но не зная какво точно да правя на него :D имам само уреда посочен по горе и един от тези вибриращите колани дето ги рекламират, но това си беше глупав каприз не съм чувала някой да лежи и да отслабва :D остават ми домашните упражнения и тичането , плуване също .. обичам да плувам (h)

Така ето и денят ми :
13:00 събуждане
14:00 Фрапе
16:30 Банан
17:00 Упражнения за бедра от горе споменатите , коремни преси и клякания
18:00 Колоездене 10 км
19:30 пушено месо , сирене и домати ?? тази комбинация тъпа ли е, че вече ще откача .. Майка ми само мяка, че така няма да отслабна вие как мислите :D
това е за днес по късно ще изляза и така .. за утре алармата ми е навита за 9:00 мисля че е някакво начало сравнение 13:00 :D

03.07.12
19:53

Много оскъдна храна и много дълго време между храненията. Бананът половин час преди тренировка ти мачка фасона от нея.

Значи  преди или след тренировка да ям че всички различно казват ??

03.07.12
22:08

казано от Дани Сотирова на 03.07.12, 19:42:

19:30 пушено месо , сирене и домати ?? тази комбинация тъпа ли е, че вече ще откача .. Майка ми само мяка, че така няма да отслабна вие как мислите :D

Малко се обърках :) Ти искаш да отслабнеш? Т.е да свалиш от сегашните си 48 килограма, или искаш да постигнеш здрава и добре изглеждаща фигура? Както се изрази по-горе - спортна и стегната?
Ако е първото -  на прав път си. Продължавай с един банан на ден плюс още малко калории, както днес, от рибата и домата, примерно. В рамките на две седмици, гарантирано, ще си свалила още някой друг килограм. Тук, обаче, има една малка уловка - новите свалени килограми няма да ти дадат това, което ми се стори, че искаш - хубаво тяло. Ще постигнеш един по-слаб вид, но и все така отпуснат и доста далеч от идеята за стегнат.

Затова, ако все пак решиш да поработиш за първоначалната идея - здраво и хубаво тяло, по-добре разучи какво да правиш с лоста, който ти е наличен. Също така поинтересувай се какви са различните упражнения, които можеш да правиш със собствената си тежест в допълнение на тренировката. Всичко това можеш да откриеш в раздел Упражнения.

Раздел Хранене също ще ти е много полезен, тъй като нямаш никаква идея какво правиш, а и извини ме, но и майка ти, явно няма, ако действително това ти е казала по повод днешното ти хранене, например. Защото...едно е да ядеш пушена риба/или други пушени меса/ при един по-нормален хранителен режим, друго е да я ядеш когато ти е почти единственото нещо като прехрана за деня. Отделно не е най-добрият избор на месо, но да не се отплесвам.

Та, ще извиняваш за дългия пост. Накрая искам да кажа само, че съветите и коригиращите коментари, които ти пишем хората тук, няма да са ти кой знае колко от полза сами по себе си, ако ти самата не вложиш усилия и не седнеш да почетеш. Хем за да придобиеш поне обща култура по въпросите си, хем, за да имаш някаква представа за какво иде реч, когато очакваш някакви резултати.

:)

Мнението беше редактирано от Мари А. на 03.07.12 22:41.

03.07.12
23:03

Яде се и преди, и след тренировка принципно. Просто сладките неща преди нея намалят горенето на мазнини.

казано от Мари А. на 03.07.12, 22:08:

казано от Дани Сотирова на 03.07.12, 19:42:

Малко се обърках :) Ти искаш да отслабнеш? Т.е да свалиш от сегашните си 48 килограма, или искаш да постигнеш здрава и добре изглеждаща фигура? Както се изрази по-горе - спортна и стегната?
Ако е първото -  на прав път си. Продължавай с един банан на ден плюс още малко калории, както днес, от рибата и домата, примерно. В рамките на две седмици, гарантирано, ще си свалила още някой друг килограм. Тук, обаче, има една малка уловка - новите свалени килограми няма да ти дадат това, което ми се стори, че искаш - хубаво тяло. Ще постигнеш един по-слаб вид, но и все така отпуснат и доста далеч от идеята за стегнат.

Затова, ако все пак решиш да поработиш за първоначалната идея - здраво и хубаво тяло, по-добре разучи какво да правиш с лоста, който ти е наличен. Също така поинтересувай се какви са различните упражнения, които можеш да правиш със собствената си тежест в допълнение на тренировката. Всичко това можеш да откриеш в раздел Упражнения.

Раздел Хранене също ще ти е много полезен, тъй като нямаш никаква идея какво правиш, а и извини ме, но и майка ти, явно няма, ако действително това ти е казала по повод днешното ти хранене, например. Защото...едно е да ядеш пушена риба/или други пушени меса/ при един по-нормален хранителен режим, друго е да я ядеш когато ти е почти единственото нещо като прехрана за деня. Отделно не е най-добрият избор на месо, но да не се отплесвам.

Та, ще извиняваш за дългия пост. Накрая искам да кажа само, че съветите и коригиращите коментари, които ти пишем хората тук, няма да са ти кой знае колко от полза сами по себе си, ако ти самата не вложиш усилия и не седнеш да почетеш. Хем за да придобиеш поне обща култура по въпросите си, хем, за да имаш някаква представа за какво иде реч, когато очакваш някакви резултати.

:)

Благодаря , но аз съм новачка уча се от вас ти имаш по-голям опит..
Няма проблем с обема на съвета ти .. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1