Правилно ли тренирам

22.03.12
22:51

Здравейте, поднових фитнес тренировките си, след две годишен застой. От две седмици съм отново в залата. Висока съм 163, в момента 56,5 кг, преди две седмици бях 58кг. Съставих си програма сама, от наученото от преди, все пак се съмнявам дали съм на правилния път. Целта ми , изцяло изчистване на подкожни мазнини и релеф, хубав релеф :).
Сутрин тренирам рано и на гладно. Ще дам пример за хранителния ми режим - закуска след тренировка -30гр овесени ядки с прясно мляко и извара, втора закуска - плод, обяд - пилешка пържола със салата или си правя сос от кисело мляко и извара, следовед - сурови ядки , кисело ляко, вечеря - не по0късно от 19ч. риба или яйца. Горе-долу такова ми е менюто. Понякота липсва някое ядене, но закуските, не от основните.
Проблема са ми тренировите, въпреки че съм постоянно с мускулна треска, което май означава, че натоврвам.
програмата ми за горна част -          раменни преси - 3х12
                                повдигане на ръце встрани - 3х12
                                повдигане на ръце напред 3х12 - последните две са в суперсерия

разтваряне на задно рамо с дъмбели 3х12 в серия с
                                придърпване на вертикален скрипец 3х15

придърпване на долен скрипец 3х15 в серия с
                                флайс от полулег 3х12

едностранно гребане с дъмбели 3х15
                                бицепсово сгъване с щанга 3х15 в серия
                                разгъване на дъмбел над глава 3х12

скотово сгъване 3х15 в серия
                                кик бек 3х15

програма за долна част - бедрено разгъване 3х12 в серия с
                          клек с дъмбел 3х15

избутване на лег преса 3х20 в серия с
                          бедрено сгъване 3х15  

напъди с дъмбели 3х12 в серия с
                            глутеус-ритник 3х25

абдуктор 3х25 в серия с
                            аддуктор 3х25

Дълъг пост стана :) Оцветените в еднакъв цвят упражнения, са в супер-серия.

22.03.12
23:19

Забравих да допълня - два пъти в седмицата интервално кардио - кростренажор или колело - 1мин мах натоварване, 2 мин нормално темпо, и завършвам с коремни преси - супер серия - повдигане на крака от лег, странични преси с дъмбели и римско столче. Правя три серии х 20
Една седмица ми идва да правя 2 пъти крака, един път ръце и два пъти кардио, два дни пачивам. Другата седмица 2 пъти ръце, един път крака и 2 кардиота. Инаце няма как да почивам два пъти. Пък и два пъти в седмицата вечер ходя на тае-бо. Нещо дните немога още да ги напастна. Моля ви за мнение. Инструктора в залата нищо неразбира.

24.03.12
09:57

Защо правиш такъв космически брой повторения ?
Освен това ако не заспиваш в 21:00ч.Последното ти хранене е доста рано.

25.03.12
09:25

Ами, мислих че по този начин изчистваш мазнините около мускула. А и фитнес инструктура в залата, товаме посъветва. Затова писах тук, за да чуя мнения и съвети. Много ти благодаря, че ми отговори. 
Знам, че е рано вечерята, но това с цел отслабване...имам страх да вечрям късно :)..

03.07.12
23:45

Гърди без избутващи упражнения? Не звучи добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1