Какво мислите за моят начин на трениране

04.07.12
16:55

Здравейте,
искам да споделя с вас  начина ми на хранене и на тренировка. на 24 съм висок съм 190 тежа 90кг
Хранителният ми режим е следния:
Сутрин
екстракт от зелен 4ай на гладно, след това 100грама овес, 50гр стафиди, 1 цяло яйце и 4 белтъка
2ро хранене
150гр извара
100грама плод (най-често пъпеш или грозде)
обяд
2 пилешки филета със гарнитура 100гр варени моркови, 100 грама домат и 2 филии черен хляб
преди тренировка 2 аминокиселини и протеин
след тренировка 2 аминокиселини и протеин
към 18:00 часа
плод фъстъчено масло
вечеря
екстракт от зелен чай
250-300 сьомга със салата и домат
преди лягане:
1л фъстъчено масло
150гр извара
и Казеин ( нощен протеин)
общо ми се връзват на ден:
Протеин- 214гр
Въглехидрати-115.4
мазнини-39.3

тренирам по тази програма:
http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa
като единствено за гръб съм сменил някой упражнения, не се набирам а правя гребане с дъмбел и не правя скрипец а чукове.
Също така през ден тичам по 40мин. тази седмица спрях понеже ме заболя нещо коляното но другата седмица пак почвам.
Кажете ми какво мислите за програмата ми и дали е добре измислена. Дали да добавя нещо или да махна. Предварително ви благодаря

04.07.12
18:51

А какви са ти целите?
Предполагам покачване на килограми от името на прграмата?

Иван

04.07.12
18:59

На мен ми е интересно как точно на тази програма се спря...опа, да.... то си пише “ефикасна” аха!
бб-тийм имат доста да се самосезират за статии от миналото, ама тегхнологично сигурно ще е доста трудоемко и в крайна сметка излишно...

04.07.12
19:18

Ми целта ми е още 1-2 месеца да качвам и после да свалям.

04.07.12
19:24

На мен ми е интересно как точно на тази програма се спря...опа, да.... то си пише “ефикасна” аха!
бб-тийм имат доста да се самосезират за статии от миналото, ама тегхнологично сигурно ще е доста трудоемко и в крайна сметка излишно...

Да те оборя малко, на мен тази програма много добре ми действа. не знам как да кача снимки да видиш какво съм постигнал с нея за 3 месеца. Поне за мен е добре да тренирам по 1 група на ден иначе се уморявам и то много. А и другото е че тренирам в къщи понеже нямам фитнес наблизо. Имам лежанка къс лост дъмбели и нормален лост. И затова съм се спрял на тази програма. Кажи ми на теб какво не ти харесва в нея. Не се заяждам просто питам.

04.07.12
19:29

А за хранителния режим как мислите, добре ли е?

Мнението беше редактирано от Petar Petrov на 04.07.12 19:30.

04.07.12
19:30

Няма как да качиш кг.1.90 90кг а имаш 1800 калории за деня няма как да стане.Според мен сметките в храната не са ти верни протеина е повече от това което си написал.Трябва да си избереш да вдигнеш въглехидратие или мазнините.

04.07.12
19:32

Павел, това са чистите протеини от храна само без тези който приемам на прах

Мнението беше редактирано от Petar Petrov на 04.07.12 19:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1