28.06.05
19:54
Преди около месец свъших цикъл с Бионабл -15мг/ден и Декабол - 250мг/седмица. Дозите са малки за да се получи ароматизация, но от време на време усещам сърбеж в зърната (не е от възбуда :D )немога да преценя дали са зачервени. Мисля да си взема една кутия Тамоксифен. Те са 30 хапчета по 10 мг. тамън за един месец като предпазна мярка. То май по 2 се взимат но да не прекалявам.
Какво ще кажете?
29.06.05
13:18
Отдели от времето си и посети steroid.ru-всичко за всеки :)
посещавал съм го, само дето не разбирам руски. а и точно това за което питам на дали пише. аз така или иначе ще си взема Тамоксифен просто исках чуждо мнение.
29.06.05
17:18
[quote author=“grafa”]посещавал съм го, само дето не разбирам руски. а и точно това за което питам на дали пише. аз така или иначе ще си взема Тамоксифен просто исках чуждо мнение.
След като е минал цял месец,според мен естроген в повече у теб няма.Взимай витамин Е.
30.06.05
11:42
[quote author=“grafa”]може и така да е. витамин е за какво да го взимам и по колко.
Мисля че курса беше 2 седмици всеки ден,и след това 2 седмици през ден еднакви дози.Аз имам 400 мг капсули. и тях ще пия скоро.Имаше и блистери по 600 единици сферични капсулки.Токофарм май се казваха.Каквито си вземеш !
ари че не ми се отваря нова тема:)
та въпроса ми е кое е по добре за гинекомастия тамоксифена или нолвадекса и по колко трябва да се пие на ден?
20.07.05
14:45
[quote author=“6efa”]ари че не ми се отваря нова тема:)
та въпроса ми е кое е по добре за гинекомастия тамоксифена или нолвадекса и по колко трябва да се пие на ден?
ари че не ми се обяснява че това е едно и също
http://www.bda.bg/drugs/ti1362.htm
21.07.05
21:17
Леко с този тамоксифен, че това все пак е лекарство срещу рак с много странични ефекти. Едно и също е с нолвадекс, само дето тамоксифена е доста по-евтин.
добре де понеже не разбирам от тези препарати ще можеш ли да ми кажеш по колко трябва да се пие на ден и колко време за да няма много странични ефекти
22.07.05
13:55
[quote author=“6efa”]добре де понеже не разбирам от тези препарати ще можеш ли да ми кажеш по колко трябва да се пие на ден и колко време за да няма много странични ефекти
ами на листовката и пише!
по 1 на ден!
Допълнение:на листовката http://www.bda.bg/drugs/details/images/18279.htm пише че средната доза е 20 мг/дневно разделена на два приема, т.е.: 2х1 таблетка. Ама това е за жени които имат рак на гърдата.
Ти взимай 1 път по 1 таблетка от 10 мг.
04.08.05
16:14
много зависи кога си усетил сърбежа в зърната.
Ако меслиш да се пазиш от естрогенно натрупване и гино е трябвало да взимаш по 1 таб/ден през целия цикъл. Ако изведнъж си го усетил/сърбежа/ е трябвало да вземеш 4таб/ден докато изчезне.
НО, тамоксифен те пази от ароматизацията, а нандролоните не ароматизират, тоест не се превръщат в естроген а в друго, което се казва прогестерон и което също може да ти докара гино. Срещу него ти трябват други средства - бромокриптин или достинекс. По лесен вариан е Витамин Б6, в дози - 200мг/ден.
успех
P.S. ако си си купил Декабол за 60 лева/или по малко/ обаче, значи си инжектирал менте с неясно съдържание и дозировка. Ако то е било някой евтин тест, ароматизацията си е била напълно възможна и отиди да те видят на мамограф.
17.08.05
17:47
Аз го почнах от днеска.. но и почнах метан в понеделника.. казаха ми че това се пие през времето когато правиш системата.. с някои стероид а не след това.. защото свършиш ли системата и после няма фаида вече това просто го предпазва за да не стане гинекомастия или както там се пише.. а стане ли вече един път те не помагат. Иначе в моита листовка пише по 2 най-малко на ден но това е нали ако имаш рак иначе аз по 1 ще си пия.
17.08.05
23:50
[quote author=“crash”]много зависи кога си усетил сърбежа в зърната.
Ако меслиш да се пазиш от естрогенно натрупване и гино е трябвало да взимаш по 1 таб/ден през целия цикъл. Ако изведнъж си го усетил/сърбежа/ е трябвало да вземеш 4таб/ден докато изчезне.
НО, тамоксифен те пази от ароматизацията, а нандролоните не ароматизират, тоест не се превръщат в естроген а в друго, което се казва прогестерон и което също може да ти докара гино. Срещу него ти трябват други средства - бромокриптин или достинекс. По лесен вариан е Витамин Б6, в дози - 200мг/ден.
успех
P.S. ако си си купил Декабол за 60 лева/или по малко/ обаче, значи си инжектирал менте с неясно съдържание и дозировка. Ако то е било някой евтин тест, ароматизацията си е била напълно възможна и отиди да те видят на мамограф.
Абсолютно съм съгласен.Nolva-ta(tamoxifen) се взима по време на целият цикъл и като превантивна мярка и като предпазител на добрия холестерол.
След завършване на цикъла обаче дозите му са различни, за т.н PCT - post cycle therapy….
Ама вие в този форум въобще не четете май—!!!
peace