07.06.04
15:17
Kajete koi sa spored vas nai-dobrite 2 firmi za Hranitelni dobavki ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:01.
“Saturn Suplements ” и “Optimum Nutrition “, няма компромис в качеството,перфектни са им продуктите,които съм ползвала.
08.06.04
17:48
А тези Saturn Suplements скъпи ли са ? И от каде мога да ги намеря ?
Nai-dobrite kato kakvo?? Ka4estvo, ceni, otno6enie ka4estvo-ceni. Osven tova na niakoi firmi proteinite naprimer kucat, a drugite ne6ta sa nared i obratnoto. Men nai me kefiat Musashi i Nutrim. Nutrim 6toto e mnogo eftino i kato niamam pari e 4udesno. Kato ka4estvo i kogato imam pari Musashi. Ne bih si vzel kreatin ot bulgarska firma. Samo protein ili aminokiselini.
08.06.04
21:20
Musashi и Universal .
Musashi от личен опит ви казвам, че са на много високо качество / цена. А Universal от слухове, навсякъде се говори, че те били най-добрите. Но от личен опит не мога да го потвърдя, защото до ден днешен още не съм пробвал техен супелемент.
Bad Boy не знам на базата на какво издигаш такъв култ към Мусаши, но ще съм доволен да ме просветлиш като ми кажеш какво си ползвал и какъв ефект си имал ( в цифри !!! )
3kg. Bulk+160gr. kreatin+1kg. no6ten protein za 5 meseca=12 4isti kilograma. Klu4ovata duma tuk e “purvite mi 5 meseca”. Moje bi 6tiah da postigna su6toto s druga firma ili bez suplementi, no puk Musashi mi svur6i rabota. 6te produljavam da si kopuvam…imam pari ne moga da se opla4a. Sled o6te meseji 6te kaja o6te rezultati ako jelaete.
В бг на пазара: scitec, optimum, genesis
не споменавам universal по простата причина, че на тях сам пил само витамини :)
Saturn Suplements не бих казала,че са евтини -напротив,но нещата са им убийствени !Във Варна и Бургас знам къде се продават ,но за София не-ще попитам обаче !
09.06.04
16:05
мерси хора !
Аз мисля да си взема L-Glutamine на Нутрим, той как е като качество ?
Също и Creatine на Optimum Nutrition ??
И какво можете да ми кажете за HMB на MUSASHI,говоря като ефект и качество ?
aqualife, ще те помоля да не правиш реклама под каквато и да е форма в този форум.
Надявам се да нямаме проблеми в бъдеще и да не принуждаваш мен или когото и да било от членовете на групата към крайни действия!
09.06.04
21:53
vanisher, ами за сега съм пил само аминокиселини на Мусаши и съм много доволен и не им издигам култ. Аз сега чистя и за цифри не мога да ти говоря. Аминокиселините ги пия след бягане. 1 час след бягане нищо не ям, само дозата аминокиселини. И съм доволен от това, че ме зареждат за 1 час след бягането. Преди бягането ги пиех след тренировка, но това беше за кратък период от време и доста поорелефих без диета и без никакъв режим на хранене, само от аминокиселините.
Днес точно започнах да пия Muscle Food WPC 85% и след няколко седмици ще ти кажа ефекта дали им е по-добър от на WEIDER. Защото до сега съм пил такъв.
WPC 85 % + SHIH HO davat dosta dobyr rezultat ako gi izpiesh za 1 mesec dvete
10.06.04
10:38
vanisher, сигурно имат ефект ама аз сега чистя мазнини и за сега ми стига този WPC 85% . Иначе мерси. ;) Вчера го пих и днеска се чувствам доста добре в смисъл възстановен. Вчера тренировката ми беше доста стабилна.
10.06.04
12:28
От креатина на Оптимум видях голямо нещо(20 дена-12кг)!
10.06.04
13:49
lesno_nema, ама така чиста маса ли или с малко мазно, или с доста мазно? Защото това е една доста добра цифра. Я кажи какви пари е този креатин и колко гр. ?
10.06.04
19:55
Аз по принцип много лесно качвам,на месец по 4кг(до момента,после съм сигурен че това ще спре иначе ще стана като съседният хранителен магазин:)!Има и друга подробност че аз съм вегетарианец и на мен креатина ми деиства по добре защото не си набавям много от естествената храна,но наистина за 15-20 дена тези килограми не са малко!Качих и мазно защото не се ограничавах относно въглехидрати и мазнини,но важното е че деиства ти може да не качиш толкова но ако търсиш креатин,този деиства!300гр.-33лв.!
Аз приемах така-първите пет дена,два приема по 10 гр.,след това 2 седмици по 5 гр след трен. и го спрях,всичко се задържа!
Wow 12 kila za 20 dena e neveroiatno. Prosto e ne4ove6ko! Wow :shock: :shock: :shock: Ti za 1 mesec si stanal nov 4ovek. Tvoite kak sa te gledali samo si predstaviam… :D Edinstvenoto ne6to, koeto mi idva naum e da si bil prekaleno slab, no 12 kila e ludo ne6to. (30% ot tia kila da sa muskuli pak e vurhovno postijenie) Lesno_nema kaji plz kolko si visok i kolko kila si bil predi. Kaji i s kolko nabubna taliata. :wink:
10.06.04
21:52
lesno_nema, а от къде си го набавяш, защото по нашите аптеки го няма. Мога ли да си го поръчам по телефона ? Или да го търся в пловдив по аптеките. Кажи ми точното му наименование, марка.
10.06.04
21:57
proveri v las palmas i perlata
10.06.04
23:39
Хехехе...............Абе доста си е,ама аз и за доста си се боря!
Преди да ги кача бях 71кг,като те идват пак от тренировки,защото бях много слаб в началотоWow :roll: :lol: .Висок съм 1.81-82см!
Иначе и талията набъбна но това е вследствие на това че креатина помага за транспортирането на хран.вещества до мускула,а аз бях на високо мазннина-въглехидратна диета :shock: !
Лошо Момче ти верно пък си от Първомаи и то там не знам от аптеките ако си вземате суплементи,сигурно трудно се снабдяваш и въобще аз по аптеки знам само на Нутрим да бутат за вносни не знам!
Optimum Nutrition-Creatine Powder(Микронизиран креатин на прах)!
А ти във Плодвив ще го търсиш,е бре то във Пловдив няма ли магазини за добавки че във аптеки ще го търсиш :shock: ?
13.06.04
02:25
Момчета ай помогнете .Я кажете от каде да си взема на Оптимум креатин.Тук в Бургас обиколих почти всички магазини , обаче нямат.И исках ако можете да ми кажете някоя страница от която мога да си поръчам ,и да имат доставки до BG :D