06.07.12
20:52
Здравейте,
Току що започнах първата опаковка Нитрикс. Препоръките са да се пие на гладно, 3 пъти на ден по 3 хапчета. Удачно ли е приемът да бъде такъв : сутрин веднага след събуждане, преди и след тренировка. Като между храненето и тренировката са минали минимум 3-4 часа, а след тренировката час и след това хранене. На опаковката пише, че може да се взема два часа след хранене, и 45мин преди хранене. Съответно логически съм на прав път.
За информация, 26години съм, с 3 години пауза от тренировки. Сега тъкмо преполових третият месец отново в залата. Комбинирам протеин, амино, ХМБ и нитрикс (от днес). Резултатите са супер.
Успех на всички.
Още от първите две дози усещането е уникално. При положение, че азотни бустъри съм изпил поне 5-6 вида. Не ми влияят.
Поздрави :)
В колко часа тренираш ? По принцип се пие 3 х 3 през точно определен интервал, също така приемай и повечко вода 3+ литра ;)
06.07.12
21:05
Здравей,
Благодаря за отговора. Тренирам в периода между 18 и 19ч. Ако са на равен интервал от време, в 7:30 е първата и после става леко сложно. Да речем, че втората е след 7 часа, в 14:30. Това значи, че яденето трябва да бъде до 12ч максимум. И третата е към 20:30. Тъкмо и тренировката е приключила, тъкмо и към 21:30 мога да вечерям. Мисля, че така е що годе окей. Вода даже пия двойно повече.
Поздрави