упражненията от фитнеса,помагат ли за уличния фитнес ??+

здравейте!

тренирам уличен фитнес от 6 месеца,но от 1 седмица се записах на фитнес(напълно начинаещ съм там и не знам уредите),инструктура ми прави програми и др неща.Та въпроса ми е мускулите който правя в фитнеса,помагат ли в уличния фитнес,че съм чувал че тренировките с чуждите тела,не е като да тренираш с собственото си тегло,или обратното?

Моля да пишат хора който разбират,имат опит или са го правили това нещо,а не спамери които не разбират

06.07.12
14:56

При мен от тренировките със собственно тегло се получи така че като хванах тежестите след известно време ги размятах както си искам (килограмите на които бях тренирал последно)... Докато след продължителна работа само с тежести (класически, изолирани движения) се връщам доста назад в стрийт фитнес упражненията...

....но всичко зависи от начина ти на трениране....

Ти щом си напълно начинаещ както казваш... всяка тренировка ще ти е от полза... ама и какво изобщо те интересува въпроса който си задал ??? Тренирай каквото ти е на душата и тва е....

Мнението беше редактирано от Manigga на 06.07.12 14:57.

еми имам затруднения при изпълнение на някой упражнения в уличния фитнес и се записах на фитнес,като си мисял че ще ми помогне? или греша ?

пп. Начинаещ съм в фитнеса,не в уличния фитнес

Мнението беше редактирано от Кристиян Китов на 06.07.12 16:23.

06.07.12
16:24

Ще ти помогне.
Зависи все пак как тренираш - ако правиш примерно само бицепс, няма да има особенна полза ;)

казах на инстуктура само гръб кръст и рамо,той ми каза да тренирам всички мускули,но му казах че неща кръката,само от кръста нагоре :)

мжд бицепса си ми е перфе.и него няма да го пипам,за да не умекне нещо :Д.имам проблем също така с гърдите и корема :(

Ще видя какъв ефект ще получа от фитнеса :)дано да помогне :)

Благодаря ви за съветите

06.07.12
19:30

Поначало аз съм любител на фитнеса на открито. В продължение на три години обаче тренирах и в зала. Честите контузии и липсата на усещането, което имах след набиране на лост и помпане на успоредка ме върнаха към уличния фитнес и миналата зима не ми пречеше да се упражнявам на открито. Хората са различни, трябва да опиташ, за мен уличния фитнес е най-доброто с оглед на целите, които имам. Всяко различно упражение е добре дошло. Моят съвет е паралено да поддържаш набиранията ако отидеш в зала. Съвсем друго е натоварването със собствено тегло и смятам, че фитнесът в зала може само да допълва този на улицата, но не и да го измести.
Успех!

06.07.12
19:33

казано от Manigga на 06.07.12, 14:56:

При мен от тренировките със собственно тегло се получи така че като хванах тежестите след известно време ги размятах както си искам (килограмите на които бях тренирал последно)... Докато след продължителна работа само с тежести (класически, изолирани движения) се връщам доста назад в стрийт фитнес упражненията...

Same..

значи до колкото разбирам,фитнеса забавя уличния фитнес,а не го ускорява ?имам приядели дето от 2 г ходат на фитнес и задната везна например я направиха от 3-4 опит ...

07.07.12
08:54

Много зависи. Единственото упражнение, което ми се е отразявало много положително, това е тягата. Лежанки и тн. по-скоро ми бъркаха нещо.

Щом тренираш стрийт фитнес не трябва ли във фитнеса да правиш тези групи,които изостават на лостовете или тези,които спомагат във стрийт фитнеса - Рамо,Бицепс ?

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 07.07.12 15:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1