23.07.05
11:52
Искам да попитам при 1-но месечна програма с л-карнитин и подаржане на диета и при следнатата програма
1ден-Бягане
2ден-Фитнес
3ден-Плуване
4ден-Фитнес
5ден-Бягане
6ден-Фитнес
7ден-Почивка
къкав резултат мога да постигна като килограми
17г
1.90см
115кг
а и оместно ли е да смесвам видовете Л-карнитин , да кажем да почна с един първите 15 дена и после с Друг ?
04.08.05
23:54
До колкото разбрах искаш да сваляш,следователно махни фитнеса от шестия ден и сложи едно плуване,то ще ти помогне най-много.Аз когато трябва да чистя и имам времето правя 3 пъти седмично по 2-3 км на Спартак и ефекта е поразяващ,лошото е че напоследък трябва да се задоволявам с тичане в градинката и добавки :)
А относно диетата-просто си сметни калорийте,количеството мазнини и въглехидрати и според тях си изгради диетата,карнитина се комбинира със всичко.На сайта има и таблица с хранителни стойности и формули за смятане на калории и др.
07.09.05
13:16
За какво ти е фитнеса след като искаш да сваляш мазнини.За да изгориш мазнините ти трябва кардио тренировка всеки ден(най-добре сутрин на гладно)Плуването е много удачен избор но според мен 40 минути бягане сутрин могат да направят чудеса.А фитеса по-добре го спри докато сваляш ,защото може да се преумориш.От опит мога да ти кажа ,че НВД и кардиото сутрин са начинът за топене на мазнините.
Успех :D
Фитнеса е задължителен (или поне силно препоръчителен) при сваляне на мазнини.