07.07.12
23:24
Здравейте! :) Нов съм в бб-теам , но ми харесва. Та така по въпроса ми. Исках да попитам според вас за каква диета е това меню -НВД , РБД , ВВД ? Ето го и него
Закуска: Купичка овесени ядки в кисело или прясно мляко , шепа боровинки , чай / 2плода / Макарони със сирене / Сандвич със тънко намазо масло и месо(без колбаси) / Филия пълнозърнест хляб с 5 маслини и 1 варено яйце
Втора закуска:50гр. Бадеми / 300гр.кисело мляко/ чаша прясно мляко/ плод
Обяд: Яйца със сирене и салата / Филе със 1 варен картоф и салата / Риба със салата / ориз със зеленчуци и / Морски деликатеси със салата и пърче кашкавал / пилешка супа с картофи и салата / Боб,леща,грах със салата
Следобедна закуска: сандвич с кашкавал/яйце / 50-60 гр. Бадеми / орехи
1 плод /кисело или прясно мляко
Вечеря
Яйца със сирене и салата / Филе със 1 варен картоф и салата / Риба със салата / ориз със зеленчуци и филийка пълнозърнест хляб / Морски деликатеси със салата и пърче кашкавал / пилешка супа с картофи и салата / Боб,леща,грах / Голяма салата и 1 варено яйце
На 14г. 163см 56кг . А , мисля че след наклонените черти са написани други възможности за хранене :) Поздрави ! Режимът несъм го правил аз да се уточним ! :P
08.07.12
07:57
Между РБД и НВД. Според количествата на храните едното ще доминира.
08.07.12
08:59
Благодаря! :)