05.07.12
23:04
Здравейте ,
Лято е, повечето ентусиасти здраво сме се захванали с топенето на мазнини .Благодарение на една хубава тема на head_hunter, ( ревюто му за Ripped Freak ) успях да прогоня далеч излишните няколко килограма .Летните жеги неусетно ще минат и ще дойде време за покачване . Още миналата зима научих за All in one формулата - Createston ,която се предлага в две разновидности МASSIV i PROFESSIONAL . Продуктът не е особено популярен , няма и много отзиви в интернет, затова и не посмях да си го купя. Тази година мисля да се прежаля и да начеша крастата . Мисля да го комбинирам с M-stak на Universal . На 22 години съм и тренирам от около 4 години. Усещам лек застой в залата , особено сега през летния сезон. Ще се радвам, ако ме посъветвате относно избора ми . Търпя и критика :)
08.07.12
08:51
Createston Massiv - всичко в едно, но крайно недостатъчно, като съдържание в доза /цената също не ми хареса/.
M-Stak - бозичка /леко прокиснала/, киселата физиономия след приема му, ще е защото си осъзнал, че си дал шапка пари за нищо.
Ако ще гониш сила и издръжливост - бетааланин, креатин монохидрат и амино или протеин. Вариации много.
08.07.12
11:03
Благодаря ти за отговора :) Значи отното ще заложа на класиката , но задължително ще заменя монохидрата с някоя друга форма. Иначе миналата зима ползвах бета аланин в комбинация с монохидрат и аргинин . Резултатите бяха добри, но бързо преустанових употребата на монохидрата- не ми хареса водната задръжка