Стак изгаряне на мазнините

Здравейте подготвил съм нещо за лятото, та искам да попитам дали добре са подбрани добавките:
1. ON 100% Whey Gold Standard (ще разполагам с 2200-2400гр) - ще се взима 1 или 1/2 доза след тренировка съчетан с Syntrax Matrix
2. Syntrax Matrix 5.0 (1500гр) - по 1 доза след тренировка
3. Scivation Xtend (New Formula) - 2 дози с всяка тренировка, ще ги слагам в едно шише и ще пия преди, по време и след тренировка
4. Iss amino 2200 325 tabs - тях все още не съм прецинил дали да купувам и как да ги взимам (?)
5. Pharma Freak - Ripped Freak 60 caps - по 1 капсула 2 пъти дневно, а може и само по 1 капсула на ден
6. ON CGT-10 - тук се двоумя между него и ON Optimum Micronized Creatine 300гр, първото ще взимам по 1 път на ден, второто ще взимам всеки ден по 5гр. (http://www.bb-team.org/articles/871_kreatin-povelitelyat-na-eksplozivnata-sila). Само тук при креатина не мога да преценя кога е най-добре да се пие? Аз прецених веднага след ставане е добре. Вие какво ще кажете?
7. ON - Opti-Men 180таб.(оставащи 90-110таб) - тях ще взимам по 2-3 на ден, след като ми свършат смятам да мина на Controlled Labs Orange Triad по 3таб на ден за да ми стигнат за около 3 месеца.
8. Scitec - Caffeinе - ще взимам по 1-2 преди тренировка и в почивните дни при кардио повечко преди тренировка( 3-4-5 )

Диетата ще бъде ‘здравословна’ високо протеинова, но пък и умерено въглехидратна (ако нещо не е ясно ще обяснявам с подробности каква е - като цяло главно питам за добавките, тъй като смятам диетата просто да е “здравословна” и то стриктно да се придържам към нея, но без броене на кал и прочие). Тренировките смятам да са: 2 дена тренирам - 1 ден почивам - 3 дена тренирам - 1 ден почивам. При дните - почивни - правя кардио - я бягане в морската градина, я колоездене, я някоя пътека или колело във фитнеса.

Очаквам мненията ви. Поздрави Камен!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.07.12 07:11.

Привет,

Не виждам смисъл да комбинираш Gold Standard и Matrix. Избери си един от двата и ползвай него.

ISS Amino е безсмислено да взимаш при положение, че ще пиеш и протеин и БЦАА.

За креатина - CGT е супер продукт, та и него да вземеш, няма да сбъркаш. Недостатък му е високата цена в сравнение с чист монохидрат. За тази цена ще си вземеш монохидрат за 2-3 месеца напред, докато CGT ще ти стигне само за 30 дни.

В ripped freak също има кофеин, така че внимавай със Scitec Caffeine.

Тренировките ти ми се виждат излишно много. Излиза, че няма да имаш никаква почивка. Аз бих тренирал само 3 до 4 пъти в седмицата, а през останалите пълен релакс. Редуцирането на подкожните мазнини идва главно от хранителния режим, тренировките са второстепенни и главната им цел е да пазят мускула. За това е нужно малко. Ежедневното трениране дори предразполага към по-голяма загуба на мускул, ако не успяваш да се възстановяваш.

Другото е окей. Ако обръщаш внимание и на хранителния си режим, ще имаш успех. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.07.12 07:52.

HE

08.07.12
08:40

казано от Kamen D на 08.07.12, 05:18:

5. Pharma Freak - Ripped Freak 60 caps - по 1 капсула 2 пъти дневно, а може и само по 1 капсула на ден

Има си варианти за прием на бърнъри пълни със стимуланти. На мен лично би ми било много интересно да го почнеш на две капсули дневно - най- вероятно хората ще мислят, че имаш напреднала форма на Паркинсон.

4. Iss amino 2200 325 tabs - тях все още не съм прецинил дали да купувам и как да ги взимам (?)

Ненужно - при толкова протеин и BCAA някак седят излишни.

6. ON CGT-10 - тук се двоумя между него и ON Optimum Micronized Creatine 300гр, първото ще взимам по 1 път на ден, второто ще взимам всеки ден по 5гр. (http://www.bb-team.org/articles/871_kreatin-povelitelyat-na-eksplozivnata-sila). Само тук при креатина не мога да преценя кога е най-добре да се пие? Аз прецених веднага след ставане е добре. Вие какво ще кажете?

Отново продукт, който ми се вижда излишен. Ако държиш толкова на креатин - Грийн Маг, а и ще стигне за доста повече време.

8. Scitec - Caffeinе - ще взимам по 1-2 преди тренировка и в почивните дни при кардио повечко преди тренировка( 3-4-5 )

Отново излишно. Вече съм сигурен, че искаш да си докараш някой микроинфакт :D

Диетата ще бъде ‘здравословна’ високо протеинова, но пък и умерено въглехидратна (ако нещо не е ясно ще обяснявам с подробности каква е - като цяло главно питам за добавките, тъй като смятам диетата просто да е “здравословна” и то стриктно да се придържам към нея, но без броене на кал и прочие).

Ще тренираш “за здраве” или имаш някакви цели? Ако имаш цели, като изчистване на мазнини, то тая дето си я замислил няма да я бъде.

08.07.12
11:08

2 таблетки Ripped Freak и допълнително кофеин - БЕЗУМИЕ !
Отновно протеина- бих заложил на SYNTRAX-a .

@Тихомир Велев - отностно протеините, значи може би ще почна с gold и след като ми свърши продължавам на matrix. ISS Amino - отпада със сигурност. За креатина наистина още се двоумя - другото нещо което е да си взема на същата фирма ON Creatine Powder 600gr - така ще изкарам повече време. Колкото до Scitec Caffeine - имам една останала опаковка и смятах да е употребя, но и нея ще оставя за след бърнара. Колкото до тренировките, сам ще преценя - 5 тренировки и аз си мисля че ще са ми много + 2 кардио. Може би ще правя по 4 силови тренировки, а колкото до кардиото защо да не присъства в почивните дни ?
@head_hunter - бърнъра ще го започна постепенно и ще видя какъв ще ми е толеранса към продукта - ясно е, че не искам да мъча тялото си :D, просто да му дам малко помощ чрез добавките. ISS Amino - вече отпаднаха от сметките. Като цяло държа на креатин монохидрат Creapure - това което четох от статий в различни сайтове най-много ме убеди за такъв креатин. Caffeine на капсули - вън от играта, чак след като свърша бърнара. Колкото до тренирането - имам ясни цели, просто не искам да ставам културист или нещо от сорта. Храните които са ми нужни за тялото ще ги приемам, не смятам да  замествам храненето си с добавки - просто искам да му помогна малко в знак на заветната цел. Смятам, че здравословно хранене не натоварва човека с нищо, а резултатите си личат - просто трябва търпение, а аз съм се запасил с това търпение.

Смятах да включа и MusclePharm Shred matrix, какво ви е мнението и за него в съчетание с горепосочените продукти? Като все още се чудя ако го взема - него ли да приемам първия месец или Ripped Freak.

08.07.12
14:24

Защо не замениш Gold Standard със Whey Shake на Syntrax. Цената му е с 20-тина лева надолу , а не мисля че отстъпва по качество

И gold standart и matrix няма да ги купувам - останали са ми просто съответно 2-2400гр и 1500гр. , а след като ги свърша имам и една кофа 5кг на Scitec 100% Whey Profesional.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1