Лимон

04.08.05
18:14

Значи аз съм в един период познат на не малко от тук :)
Искам да кача мускулна маса и същевременно имам малко, но все пак имам мазничко за сваляне около талията. Та днес чух, че ако си изцеждам едно лимонче половин час преди всяко ядене яко се топяло мазното. Само, че не знам колко е вярно :) И затова се обръщам към вас.Кажете си мнението.

04.08.05
18:25

За преди всяко ядене не знам, но сутрин половин-един изцеден лимон с малко вода е доста полезно. Освен освежаващ ефект и изхвърляне на токсините, се приема и от диетична гледна точка.

QK

04.08.05
21:10

Приятел,който искаше да свали,пробва да свали с лимони.За един ден той изяде 5 кг. лимони,без да е ял абсолютно нищо друго.Резултата е - свали 3 кг. и през живота си от тогава не иска и да вкуси лимони повече(каза че и да го пребиват от бой няма да опита повече лимон).

05.08.05
00:42

Aз съм пробвал да пия сок от лимони пирамидално от 1 до 10 и обратно, но на 2ия ден ми казаха, че е ВРЕДНО за стомаха !!!

05.08.05
01:31

по добре първо  да качиш мускулна маса въпреки че лятото ще ти е доста трудно:wink:доста трудно ще качваш маса и ще топиш мазнини едновременно.така че моят съвет а и както аз лично реших да направя е да си трупам мускули и колкото се може по-малко мазно и после да стопя мазнините до другото лято и  да стана що годе  пИрфектен догодина :lol:

05.08.05
12:48

Еми затова се разрежда с вода, за да не дразни стомаха. Пък и не се прекалява.

05.08.05
13:29

[quote author=“Chrisich”]Еми затова се разрежда с вода, за да не дразни стомаха. Пък и не се прекалява.

Точно това правя и аз.
И мисля, че едно лимонче всяка сутрин не би навредило а напротив...

05.08.05
15:59

[quote author=“qk_bik”]Приятел,който искаше да свали,пробва да свали с лимони.За един ден той изяде 5 кг. лимони,без да е ял абсолютно нищо друго.Резултата е - свали 3 кг. и през живота си от тогава не иска и да вкуси лимони повече(каза че и да го пребиват от бой няма да опита повече лимон).

Знам немалко жени, които правят “диети” в чай и лимони само и общото между всички е едно: язва на стомаха :lol:
По-вредна “диета” трудно може да се измисли.

05.08.05
16:42

ами чувал съм че сутринта е добре един лимон обера мазнините и прочиства организма ама тва сигурно в малки граници

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1