05.07.12
09:15
Започваме в 9.30 сутринта.
08.07.12
13:29
Вчера на Венета й се чукаше и затова се разбрахме днес да има чукане. Тъй като неделята е ден за горна част и работен капацитет, то избрах вариация на Мърф: понеже съм добър махнах бягането, а 100, 200 и 300 станаха 100 бърпи със скок въху голямата гума, 200=по 100 изхвърляния с дъмбел на ръка и 300=по 100 удара с чук отляво, по средата и отдясно.
След краткото заучаване на изхвърлянията с дъмбел правихме малко лицеви с 1 ръка и другата върху гумата и започнахме комплекса, за да проверим дали да го наричаме СмърФ или СмърТ (devil)
Другата седмица по идея на Павката ще правим вариация на Long Ladder of Doom. Казвам го отсега, за да може да предложите упражненията за неговия комплекс (giggle)
Само един се предаде преди края на комплекса, а Надя го прави с по-тежък чук от мен и с моите кила за снача.
Петър, както и предположих, не остана само кибик, а се включи да помага в боя на гумата :)
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 08.07.12 13:33.
казано от Oranje на 08.07.12, 13:29:
Другата седмица по идея на Павката ще правим вариация на Long Ladder of Doom. Казвам го отсега, за да може да предложите упражненията за неговия комплекс (giggle)
Ето ги и моите фаворити:
- бърпита;
- скок на кутия/гума;
- тяга с дъмбели/пудовки;
- скачащи напади;
- суингове;
- крака към лоста или колене към лакти;
- преден клек с пудовки;
- тръстери;
- бягане между конусчетата;
- скок на дължина;
- ренегатско с тежест;
- снач с дъмбел;
- чукове и други.
Тези стигат ли? ;)
08.07.12
15:28
Ами трябват ни 15. Аз мога да добавя:
- лицеви
- клекове
- набирания
- кофи
- wall ball
- спринтове
- обръщане на гума
на Юли може да оставим селекцията :)
ЕДИТ:
Може и животински ходения някакви..
Мнението беше редактирано от Павел Недков на 08.07.12 15:31.
Ша ма прощавате:),че ви се бъркам ето идея от мен :
1.Man Maker
Мъжете с пудовки
2.Бърпи през пудовката
3.Kettlebell Alternating Swing
4.Стриктни набирания.
5.50 м. совалка
Едит: Първата станция включва няколко движения ,така няма се морите много,а и времето се спестява
(handshake)
08.07.12
17:05
Нещо линковете не се отварят, иначе изглежда интересно. :)
08.07.12
17:19
Това първото е брутално.. Ще се пробва задължително, независимо дали Юли се спре на този комплекс.
Упражненията в комплекса се подбират съобразно нивото на трениращите, за да имат шанс всички да го направят.
Men makers - не е лош, но лично аз предпочитам да направя упражненията поотделно, а не като едно.
Аз съм за вариацията на Long Ladder of Doom. Тъкмо ще проверя какво ми е нивото на издръжливост при един дълъг комплекс и дали имам достатъчно сили и воля да го завърша.
А най-важното е да се забавляваме. Та в този ред на мисли идеята за животински упражнения е много добра. Ще бъде забавно :D.
08.07.12
18:45
казано от karpi на 08.07.12, 17:26:
Аз съм за вариацията на Long Ladder of Doom. Тъкмо ще проверя какво ми е нивото на издръжливост при един дълъг комплекс и дали имам достатъчно сили и воля да го завърша.
Определено ще е интересно няколко часа работа
Доста неща вече се покриха, но все пак
военна преса или пуш преса с дна ръка с дъмбел или пудовка
суингове и сначове с една ръка
ако и стълбиците включим ще е интересно, колко по-зле ще става с напредване на времето :D