01.08.05
01:17
Наложително ми е да ползвам прясно мляко в кутия/от онези картонените/, друга вариант ми е много неподходящ.
Бихте ли ми казали мнението си за тези млека. Дайте съвет за марка. Пили ли сте?... Аз лично предпочитам друи варианти за прясно мляко, но просто в слуая не става...
———————-
2-ри въпос.
КАкъв протеин бихте препоричали за засилване на организма на нетренираща в момента млада жена? Вид и примери? Как е най-добре да го приема?
Мерси много. Ако може по-бързи отговори.
[quote author=“tpd”]2-ри въпос.
КАкъв протеин бихте препоричали за засилване на организма на нетренираща в момента млада жена? Вид и примери? Как е най-добре да го приема?
Не знам защо смяташ, че протеина засилва организма. За нетренираща жена не е никакъв проблем да си набавя достатъчно белтъчини от нормалната храна. Допълнително протеин на прах не и трябва, само правилно и балансирано хранене.
[quote author=”Петко К”][quote author=“tpd”]2-ри въпос.
Не знам защо смяташ, че протеина засилва организма. За нетренираща жена не е никакъв проблем да си набавя достатъчно белтъчини от нормалната храна. Допълнително протеин на прах не и трябва, само правилно и балансирано хранене.
В случая жената има физиологичен проблем, който чисто технически прави невъзможно приемането на белтъчинии от нетечни храни. Разбираш ли? /Какво и как няма значение, но само ще ти кажа, че белтъчини като хората не е приемала от известно време на сам, много кофти история/ Мисля, че най-доброто ще е да приема протеин на прах, да го пие с някаква течност. Докато се нормализира.
За това питам за мляко и протеин. Ще съм благодарен, ако някой даде отговор. Принципно мисля, сурватъчен, но не съм сигурен в марката и т.н. Няма ме много в суплементарните варианти.
01.08.05
10:39
мляко в кутия има на бела ама нещо не ми харесва иначе има на ....ехх че му забрайх името опаковката е синя с белички неща и написа е бял ама му забрайх името известна немска марка е ама..
значи аз съм доволен от фибела млякото то е бяла опаковка с някакво синьо или нещо от сорта (след малко като си купя ще ти кажа), но не прави грешката да купуваш на БББ, значи купих си 2 пъти и миришише на нишесте от километри :wink:
01.08.05
12:42
Верея е много добро!
Ок, начи Верея и Фибела ще огледам как са. Това синъото май го знам, виждал съм го, даже май то е Верея, ама не съм сигурен.
Това на първо време после за протеина ще помисля...
Мерси
01.08.05
14:09
tpd, аз Здравец одобрявам. Цената му е добра.
Иначе от 4-5 месеца пия само БББ 1,5 процента :wink:
[quote author=“manson”]tpd, аз Здравец одобрявам. Цената му е добра.
Да ти кажа чесно БББ-то и аз имам много кофти мнение за него.
Наще взимат много мляко от село и е супер чисто, но сега трябва да взема кутия.
Ще преценя.
01.08.05
14:22
Е, що .. сигурен си в марката и знаеш че като си купуваш мляко, пиеш мляко. За мен марката винаги значи нещо - в тоя случай разчитам че е качествено :roll:
tpd, не разбирам каква е тая дискусия за някакви ненужни млека, които са си вода с някои друг грам белтьчини, вьглехидрати, а и мазнини и то наситени. За ефект от него ще дадеш тонове пари и ще пиеш, та ще се осираш по цял ден. За тези пари по-добре си увеличи дневния протеин и/или добавки. Но вьпроса ми е за друго - явно тази млада жена има сериозен проблем, а всички пишат за млека. Задьлжително е нужна консултация с лекар и/или диетолог - здравето преди всичко. Белтьчините са основната храна и без тях тялото отслабва, както и имунната с-ма. Щом не може да поема дори и каши от бел. храни, то тези протеини за идеален избор, както и бульони, ама истински. Тук вече не става дума за суета, а за здраве, дори и сега да няма видими проблеми. Вярвай ми, защото сьм си патил от слаба имунна с-ма (заради крайни диети). Айде и да се оправя бьрзо!!!
[quote author=“tpd”][quote author=“manson”]tpd, аз Здравец одобрявам. Цената му е добра.
Да ти кажа чесно БББ-то и аз имам много кофти мнение за него.
Наще взимат много мляко от село и е супер чисто, но сега трябва да взема кутия.
Ще преценя.
кофтито на всички млека в кутии, е че ги тъпкат с много нишесте, кое с по-малко кое с повече аз си мисля, че БББ е с малко повече отколкото трябва, иначе натуралното просто няма равно, като огледаш малко цвета на самото мляко ще видиш, че е по тъмно от натуралното, това е от добавките, които са му вкарвали
04.08.05
23:02
Тва което Sнеjko спомена- MEGGLE 1.5% - най-доброто!!!
05.08.05
10:03
да точно за мегле ставаше въпрос аз като пия прясно мляко само такова пия обаче и цената му не е малка :D
А защо не пробваш Роса?
Не е в кутия, в каничка е 3.4 % и е готово за консумация. Годността му е около 7 дни и може би няма много консерванти. Цената му е около 1 лв
23.08.05
01:08
И аз пия само такова всеки ден.. от много време 8)
Супер е!
И аз пия само такова всеки ден.. от много време 8)
Супер е!
И аз пия от около 1месец и половина от Межел 1.5масленост ми на ман ми харесва но и парите му както казаха по горе не са много малко ! Но аз по ефтино немога да намеря де и съм доволен от межела !
23.08.05
22:05
Има и Верея 1.5%, в зелена опаковка. 8)