Нуждая се от малко съвети и препоръки относно тази тренировка

09.07.12
13:54

От утре, започвам да тренирам по този начин: ставам в 6:00 и отивам да тичам на стадиона докато издържа,след което коремни и лицеви и от този сорт упражнения със собственото ми тегло. На обяд което няма да е всеки ден, ще ходя да плувам. И Вечерта ще ходя на лостове+успоредка.Нямам точни програми за лостовете но попринцип правя гърди,гръб и бицепс(лост+успоредка). За почивките: смятам да почивам рядко по 1 -2 дена. Ако имате съвети и препоръки моля пишете, защото не съм мислил за претоварвания или нещо от сорта.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 10.07.12 09:22.

09.07.12
14:06

Пълно безумие..Ще стане по-кльощав и от сега.. Гърди гръб бицепс,това ли е цялото тяло ? :D

GI

09.07.12
14:11

От сега ти казвам,че ефекта ще е “0” :D

09.07.12
14:26

Кое точно трябва да променя в тренировката?

09.07.12
14:26

И защо да стана клъощав

Мнението беше редактирано от Йовко Добрев на 09.07.12 14:28.

09.07.12
14:30

Ти няма да станеш,ти СИ :D Просто ще станеш още по- .. Та в този ред на мисли ще е добре да помислиш да си промениш като за начало тренировките като тренираш по 3 пъти седмично и да увеличиш храната

09.07.12
14:35

Твоят съвет е за маса като гледам , аз говоря за релеф и издръжливост .. и питах за съвети и препоръки не за такива празни коментари.

09.07.12
14:40

На кво ще правиш релеф,на кокалите..И не характеризирай коментарите,след като очевидно си нямаш халхабер  .

09.07.12
14:48

Вземи прочети http://www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-trenirame-na-lostovete-I-chast , това че ходиш на лостове не означава че големината на мускулите ти не се увеличава.

VG

09.07.12
14:49

Не се заяждай с пича ти като си много як я да ти видим снимките че даваш акъли,пича пита какво може да се направи ти му се подиграваш

09.07.12
14:57

Извинявам се че се отклонявам от темата но , много често това са отговорите в темите , нищо общо с темата ами се правят на големите боди билдари където и една снимка няма , някакав 90 килограмов “чичка” където ходи на фитнес от 1 година(разбирач) интересно ми е колко набирания правиш(като явно имаш големи мускули).Клъощав съм но затова тренирам ..

Мнението беше редактирано от Йовко Добрев на 09.07.12 14:59.

Ако, си направиш и високо въглехидратен режим, мисля че няма да е проблем с  изключени на дните с плуване. Три пъти тренировки на ден(2- карио и една за силова издръжливост), ми се струват множко. Основно за нервната система. Така де мнения всякакви.
Направи, както сметнеш за добре.

Успех -:).

09.07.12
15:28

Мерси много :)

09.07.12
15:32

Като ти е кеф - прави, защо не ... сам ще усетиш дали се пренатоварваш или не, това не може някой да ти го каже предварително, при всеки организъм е различно, важното е, че имаш желанието да ги правиш. Прочетох предишните коментари, принципно не съм много наясно какво целиш, но, ако съдя по тях, то това е релеф ... принципно са прави хората писали преди мен, че, за да направиш такъв, ще ти трябва и маса, която се изгражда с правилен хранителен режим. Може би за теб ще е най-добре един ВВД режим, от друга страна и НВД-ВМ също ще ти помогне да постигнеш желаните резултати. Това сам трябва да си го решиш, кой най-точно ще ти прилегне на начина на живот. Успех!

Мнението беше редактирано от Nathan на 09.07.12 15:32.

09.07.12
16:44

Момче ,не е нужно да ти поствам снимка,за да ти кажа,че правиш безумие..Разбира се,че на лостовете можеш да качиш мускулна маса,но ти не тренираш само лостове,..А бе момче ти чуваш ли се въобще,тренираш 3 пъти на ден Това,че тренираш повече не означава,че ще станеш по релефен или по издръжлив и тн..Пък нямаш на какво да правиш релеф,недей се обижда,ами се вземи в ръце..Пробвай ако искаш ВВД или ВМ-НВД . Щом ползваш сайта ще знаеш къде и какво да намериш,въпреки,че се съмнявам

Мнението беше редактирано от Teen Power на 09.07.12 16:54.

09.07.12
19:38

Брат ти си само по арматура..почвай да се храниш яко..качи 10 кг и тогава прави релефа.

09.07.12
19:54

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.07.12 09:26.

09.07.12
19:56

казано от Българче на 09.07.12, 19:54:

А какво означава?

Означава,че ще стане по-зле и от сега..

Jesus facepalm dude…...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.07.12 09:27.

GI

09.07.12
21:26

Ненормални сте facepalm :D :D :D Пич ти ако искаш не слизай от лоста бъди като маймуна ще ти нося одеяло да спиш на успоредката :D :D :D
Ти и колкото и да не разбираш ще се сетиш,че трябва да се почива,защото мускОлитети не растат докато тренираш,а докато почиваш :P
Успех

10.07.12
09:19

А тогава една ВВДиета колко време трябва да спазвам за да има резултати

10.07.12
09:23

10.07.12
09:38

Аз вьпрос не виждам нито пьк програма . Ако беше някои дебелак можеби щеше да има някакьв ефект като сваляне но при твоята струтура с това което си написал си далеч от истината.

Аз разбрах само, че искаш издръжливост(да извършваш дадено действие, без допълнителна тежест максимално време). Ако, приоритета ти е друг(силова издръжливост, сила, експлозивност или др.) трябва да избереш друг вариант на трениране. На първо време трябва да си отговориш на няколко въпроса:

Кое качество искам да развивам?
Как искам да изглеждам?
Колко време мога да отделям целогодишно за това?

След това:

Каква да е моята краткосрочна цел? ( 3 - 6 месечна)
Каква да е моята дългосрочна цел?
Да избереш подходящ режим на хранене.

След това:

Да прочетеш всички статии, които водят към крайната цел ( от сайта).
Да намериш и прочетеш дневници с подобна цел, като твоята.
Да избереш методика на трениране.

След това:

Да си изготвиш режим на хранене(тук трябва и да изчислиш паричките, които можеш да отделяш).
Да изготвиш тренировъчна програма по избраната от теб методика.

След това:

Започни да тренираш и ядеш, както си сметнал, че редно (спрямо наученото).

Успех в начинанието -:)

14.07.12
19:13

Чети много внимателно мнението на Петър Димитров, след което си го разпечатай на лист и започни да отмяташ точка по точка.
С две ръце подкрепям всяка една дума с едно малко допълнение: дори и целта да е издръжливост, пътя пак не е точно този, който ти си избрал. При тренировка на лостове всеки ден просто няма как да възстановиш и натрупаната умора (най-вече нервна) в крайна сметка ще те срине. А като добавим и бягане и плуване...ти си знаеш.

Йовко Добрев
Верен BB-Team-ър

Вземи прочети http://www.bb-team.org/articles/4183_kak-da-trenirame-na-lostovete-I-chast , това че ходиш на лостове не означава че големината на мускулите ти не се увеличава.

В твоя случай означава точно това. Между другото в коментарите на точно тази статия, която си посочил се споменава за условието едни и същи мускули да се тренират през ден с цел почивка и възстановяване.

...ами се правят на големите боди билдари където и една снимка няма , някакав 90 килограмов “чичка” където ходи на фитнес от 1 година(разбирач) интересно ми е колко набирания правиш(като явно имаш големи мускули).Клъощав съм но затова тренирам ..

Опитай се преди да пишеш относно някой колега във форума да добиеш някаква представа за него доколкото е възможно например от дневника или коментарите му. В противен случай ти си този, който се заяжда и проявява неуважение. Относно “клЪощав съм но затова тренирам” вече ти писах-точно така няма да стане.

А тогава една ВВДиета колко време трябва да спазвам за да има резултати

Докато решиш, че си постигнал целта, набелязана в онзи лист, за който споменах в началото на поста си.

Поздрави и успех.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 14.07.12 19:15.

15.07.12
12:50

Блъскай и тва е :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1