Как стоят нещата с вноса на хранителни добавки от Америка ?!

08.07.12
15:07

Здравейте,смятам да поръчам добавки от бодибилдинг.ком сайта.Леля ми живее в Чикаго и смятам да й поръчам тя да ги поръча от там и като идва към България да ми ги донесе.Защото ако си ги поръчам от тук ще ми излязат към 250 лв.,а от там 120 лв.Двойно по-малко.Но днес говорих с шефа на фитнеса и ми каза да попитам тук,защото имало ДДС и мито на вноса.Ако може малко да ми разясните как стоят нещата,за да не набутам леля ми да плати още пари и да ми излезе по-скъпо,отколкото ако ги купя от тук.Благодаря предварително ! :)

08.07.12
15:15

Когато е физическо лице добавките минават към личния багаж. В твоя случай количеството ще е за лична употреба и няма да направят абсолютно никакви проблеми. ББ.ком кога ще разберете, че продават доста скъпо с по 20-30процента доста неща ?!

09.07.12
01:15

От къде да пазаруваме тогава?
Аз съм доволна от ББ.ком, но ако знаеш друг сайт с оригинални продукти ще съм благодарна, ако го споделиш на ЛС.

09.07.12
09:37

казано от Jewelz на 09.07.12, 01:15:

Аз съм доволна от ББ.ком, но ако знаеш друг сайт с оригинални продукти ще съм благодарна, ако го споделиш на ЛС.

В Америка по големите сайтове едва ли може да има съмнение за менте. Сайтовете амазон и ибей предполагам ги знаеш ? Отделно - нутрапланет, тфс суплиментс, масъл анд стрент, нетришън, лп суплиментс и тн. (beer)

09.07.12
15:49

казано от AgBOKATA на 09.07.12, 09:37:

казано от Jewelz на 09.07.12, 01:15:

В Америка по големите сайтове едва ли може да има съмнение за менте. Сайтовете амазон и ибей предполагам ги знаеш ? Отделно - нутрапланет, тфс суплиментс, масъл анд стрент, нетришън, лп суплиментс и тн. (beer)

Мерси, ама в Амазон и Ибей не е ясно кой е редовен и кой не. :)
Виждала съм доста боклуци там.

09.07.12
16:13

казано от Jewelz на 09.07.12, 15:49:

Мерси, ама в Амазон и Ибей не е ясно кой е редовен и кой не. :)
Виждала съм доста боклуци там.

Ebay има пределно добра рейтингова система, няма как някой, който има няколко хиляди продажби и рейтинг примерно 99.5 да е некоректен. Имам стотици покупки от Ebay и досега нямам случай да съм бил прецакан. Най-малкото и платежната система PayPal е изключително добре организирана и защитава потребителя достатъчно добре.

ПП Да не говорим, че някой неща от САЩ пристигат по-бързо отколкото други поръчани от БГ. :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 09.07.12 16:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1