09.07.12
21:11
Здравейте, почти на 18 години съм и тренирам кик-бокс. Имам желание да пия тези добавки : L-glutamine , l-arginine и Creatine Monohydrate , но не съм сигурен дали като ги приемам и трите , дали ще има нежелани реакции. Моля , дайте съвети и ако може да ми кажете как да ги дозирам и евентуално дали ще има вреда от тях. Фирмата на добавките е Nutrim, вие какво мислите за нея?
Поздрави !
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 10.07.12 21:44.
09.07.12
21:14
Вредата пич ще е много голяма :X ще си хвърлиш парите на вятъра Nutrim ти сериозно ли?!?!?!?
Каква по точно ще е? Извинявайте за голямото любопитсво , но искам да съм напълно наясно. За този спорт тези добавки до колкото четох са добри са безвредни. Да ни би самото им комбиниране да вреди и ако е така кои от тях мога да пия без да се притеснявам?
09.07.12
22:11
Марката,която си избрал не слага това,което пише на опаковките и няма полза от тях,а самата комбинация няма да ти навреди само трябва да пийваш повечко вода,но щом нямаш опит с добавките защо си се насочил тозно към тази комбинация?Протеин+амино като за начало ще ти е много по-ефективно.
Успех
Ами всички от залата ме съветват за тази комбинация, че била добра за този спорт. Така или иначе нямам кои знае каква финансова възможност такаче тези на Nutrim са вариантът, важното за мен е да няма вреда за организмът.
10.07.12
00:14
казано от Gambler на 09.07.12, 22:29:
Ами всички от залата ме съветват за тази комбинация, че била добра за този спорт. Така или иначе нямам кои знае каква финансова възможност такаче тези на Nutrim са вариантът, важното за мен е да няма вреда за организмът.
За вреди няма как да сме сигурни без съответните изследвания, но пък от друга страна не търсиш ли някакви ползи от дадените продукти? Не мисля, че ще ги откриеш в някой от горепосочените продукти. Първо изчисти хранителния режим, после събери някой лев за качествена добавка.
10.07.12
13:35
Сега по темата. Разбирам , че нямаш средства за добавки , но ако можеш да отделиш за тези на нутрим каква е причината да не можеш да отделиш и за някоя по -доказала се от тях фирма , все пак тези продукти, които изброи са на цената на вносните да не говорим че глутамина на нутрим е по-скъп от повечето, което е противно на всякаква логика.
Нутрим съм ги отписал от 4-5 години.Протеините им (про голд 90,92) не стават, карбо историите също.Аргинина действа леко , но първо на първата седмица след отваряне на кутията, хапчетата се разпаднаха сами, вместо 120 бяха към 90 и на опаковката пише че са по 1 грам...няма начин като видях действието им. За тези цени наистина има по-добри продукти, да не казвам и по евтини :)
Последно да попитам да кажем ,че направя един такъв цикъл и след това спра да пия добавки , но продължа да тренирам, ефектът , който съм постигнал ще остане ли или не?
11.07.12
01:57
Това дали ще се запази ефекта си зависи от теб и тренировките ти.А иначе с Нутрим не се набутвай.Дали ще ги пиеш или не разлига няма да усетиш.Както ти казаха по горе или купувай качествени добавки или изобщо не купувай защото ще си хвърлиш парите на вятъра.