27.07.05
08:52
В събота си купих глутамин на биогейм - 100 гр.
Пише да се пие по 1-2 мерителни лъжички като мерителната лъжича я
дават че е 5гр. само дето май-въобще не е така. От събота насам пия по 2 мерителни лъжички на ден т.е. 10 гр и днес като си изпия дозата, глутамина ще свърши а са минали едва 5 дена!!! Логично е като си купуваш нещо дето е 100 гр и пиеш по 10 гр на ден да ти стигне за 10 дни, нали??? :evil: Аз ли съм в някаква грешка или тия от биогеим наиситна ментят нещо???
27.07.05
09:09
Или глутамина ти е с плътност различна от тази която производителя си е мислел, че е а плътноста на глутамина може да се промени под влиянието на няколко фактора.
27.07.05
10:05
или нещо не мериш както трябва с лъжичката. В глутамина нямаше ли лъжичка дето си я пълниш и е точно 5 гр ?
27.07.05
10:27
Ami nali tova kazvam - ne 4etesh li :lol:
To4no neq polzvam i smetkite ne izlizat :?
Пред малко говорих с Биогейм за проблема с мерителната лъжичка на Глутамина и те направиха контролно измерване на грамажа. Оказа се, че са допуснали грешка и мерителната лъжица събира 20 г. Така че най-добре ползвайте чаена лъжичка за отмерване на дозата от 5 г.
[quote author=“elegance”]Пред малко говорих с Биогейм за проблема с мерителната лъжичка на Глутамина и те направиха контролно измерване на грамажа. Оказа се, че са допуснали грешка и мерителната лъжица събира 20 г. Така че най-добре ползвайте чаена лъжичка за отмерване на дозата от 5 г.
Хахахаха. Няма такива.
Ако наистина казаното от теб е истина, направо не знам що за хора са тия от Биогейм. :roll:
[quote author=“mike_77”]В събота си купих глутамин на биогейм - 100 гр.
дават че е 5гр. само дето май-въобще не е така. От събота насам пия по 2 мерителни лъжички на ден т.е. 10 гр и днес като си изпия дозата, глутамина ще свърши а са минали едва 5 дена!!! Логично е като си купуваш нещо дето е 100 гр и пиеш по 10 гр на ден да ти стигне за 10 дни, нали??? :evil: Аз ли съм в някаква грешка или тия от биогеим наиситна ментят нещо???
Според мен ти си в грешка. Ползвай електронна везна.
27.07.05
21:21
[quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“mike_77”]В събота си купих глутамин на биогейм - 100 гр.
Според мен ти си в грешка. Ползвай електронна везна.
Е не може всеки от нас да има електронна везна нали? Все пак е задължение на фирмите да бъдат коректни към клиентите си. Ако момчето има достатъчно време и финансови способности като нищо може да осъди Биогейм.
Не виждам как ще осъди Биогейм, ама щом си рекъл. Не съм чувал за такова задължение - фирма - клиент. Фирмата е коректна към клиентите си само ако тя реши (друг е въпроса дали те ще продължат да са клиенти ако не са коректни с тях). Иначе като караш без електронна везна - просто някой продукти ще ти свършват по-бързо други по-бавно и т.н...
Е, мисля, че малко прекалявате. Щом си признават грешката Биогейм - значи са коректни. Вие какво искате - да продължат да ви лъжат до дупка... Пък и проблемът не е бил в измерването, а в текста на етикета.
28.07.05
10:01
Първо - Грешка няма. Ходих да ми изтеглят лъжичката пълна с глутамин на електронна везна и наистина е 20гр.
Второ - човека които е писал на биогейм със същия проблем като моя го е направил след като е видял моя постинг и им е пратил линка, а един от юсерите които е постанл по темата явно е от поддръжката на Биогейм тъй като постинга е дусловно същия като отговора които е получил човека които им е писал - казва се Красимир Златарски и ми препрати цялата си кореспонденция с тях. Мога да я публикувам във форума ама няма смисъл тъй като все пак от Биогейм се отнесоха коректно - признат грях половин грях :) Независимо от това вече няма да си купя нищо от тях тъй като това е доста безотговорно отношение към клиента (а уж са сертифицирани по ИСО) това все пак е препарат - все едно да си купиш лекарство от аптеката с грешна дозировка (сещате се за последствията) а за парите дет си набутал да не говорим.
А за съд можеше да става дума ако живеехме в страна с нормална правна система :evil:
В заключение - доволен съм от глутамина им но за мен въпроса е приципен и съм си взел решението.
28.07.05
12:21
Видях че вече са променили инфото в сайта за приема на глутамина ама ква файда след като болшинството от хората четът опаковката а не он-лайн.
Здраве да е. Дано поне съм спестил пари на някой.
28.07.05
16:26
Подател: BIOGAME QUESTIONS <questions@biogame.biz> добави в адреси
До: <javor_t@abv.bg>
Относно: Glutamin
Дата: Четвъвтък, 2005, Юли 28 09:38:27 EEST
Здравейте,
Всъщност 5 г. е съдържанието на чаена лъжичка, а не на мерителната. Съдържанието на мерителната е 20 г. Грешката е наша и е допусната при смяната на етикетите, във връзка с новите изисквания на Министерство на здравеопазването.
Така че съвсем нормално е 100 г да са свършили за 5 дни. Ако имате съмнения относно
теглото на 1 опаковка Глутамин, можете да я премерите и да се уверите, че е 100 г!
Извиняваме се за създаденото неудобство!
Поздрави
Биогейм
е надявам се това да решава проблема
28.07.05
16:52
[quote author=“SnejK0”]
е надявам се това да решава проблема
Ами извинили са се хората което си е нормално за такъв гаф :lol: ама това не решава проблема - кой знае колко народ ще се набута да пие по 2х20гр, до като се изчерпят наличните количества из магазините и пуснат нова партида с нов етикет. Пък за това че опаковката съдържа 100 гр никои не се съмнява - просто ти си праиш сметка да ти стигне за 10 дни пък то стига за 5 и от предозиране се посираш ама няма лошо ако си решил да чистиш :lol: :lol:
29.07.05
08:23
Добре бе, ти не усещаш ли че приемаш повече количество отколкото трябва, ти си шампион щом можеш да пиеш по 20 грама наведнъж, при такова количество има доста силни болки в корема
29.07.05
09:26
Дам така си е ама пак си е грях.Половин но си е грях.
[quote author=“streetfighter”]Добре бе, ти не усещаш ли че приемаш повече количество отколкото трябва, ти си шампион щом можеш да пиеш по 20 грама наведнъж, при такова количество има доста силни болки в корема
Ами според мен в тези 20 грама прах сигурно има 25% глутамин, което си е точно 5 грама..Така че щом ефектът е добър, значи и дозировката е била нужната. Не знам колко струва 500 гр. глутамин на Биогейм, но добър за по-малко от 80-90 лв няма.
05.08.05
23:44
Аз пък си купих креатин на Universal и уж 200 грама и нямаше да ми стигне за 1 месец ама не, взе, че остана много.Чудя се да не е 400гр щото на опаковката пише Buy 1 get 2nd free.Някой ако знае нещо по моя въпрос?
http://www.universalnutrition.com/store/images/large/40.jpg
такава кутийка ама не толкова цветна :)
Добре де тия биогейм що не сложат една мерителна лъжичка и да кажат равна е толкова грама както в протеините си слагат , казват една чаена лъжичка добре де но аз в нас имам 3-4 вида лъжички които са различна големина как да се оправим :?: