10.07.12
21:15
Кой от двата продукта бихте избрали?
10.07.12
21:41
Ти шегуваш ли се?Все едно да питаш лада или бентли?!? Jacka разбира се :P ,но прочети какво садържа dmaa и тогава си помисли дали искаш да го пиеш!
10.07.12
21:58
Та той продава ли се свободно джака още като DMAA е забранен?
10.07.12
22:02
Дам аз го поръчах за един приятел и ми го пратиха ;) и това преди 1 седмица
ПС. аз лично не бих го пил!
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 10.07.12 22:03.
10.07.12
22:05
Големи разбирачи имало тук ;)
Продава се нали сме БГ и има доста риби :)
Джак 3д естествено е по-доброто решение, въпреки съдържанието на ДМАА
11.07.12
00:19
Момчета, съжалявам но не знам какво е ДМАА. Някой ще може ли да ми обясни какво е, или поне трябва ли да се притеснявам за нещо?
Благодаря ви предварително
11.07.12
03:02
Ами хубаво е да си изясниш какво е.Някой хора го търсят него,докато други избягват добавки в които присъства.В Европа все още не е забранено ползването му, но в много други страни (включително щатите) е забранен.Най-добре е да си намериш статията Аферата DMAA чрез гугъл за да си по наясно дали искаш или неискаш да присъства в добавките които приемаш.
11.07.12
07:43
DMAA е едно вещество, което започна да се смята за опасно от американската Админстрация по храните и лекарствата (FDA) след смъртта на двама войника, които го употребили. FDA нареди да се спре от производство и разпространение. Върху продуктите, които го съдържат, беше наложена забрана.
Възникна спор дали веществото е натурален продукт или е синтетично произвеждан химикал. Производителите на хранителни добавки твърдяха, че DMAA се съдържа натурално в растението Гераниум, затова се води като хранителна добавка и не бива да бъде спирано от производство. В последствие обаче учените потвърдиха, че в Гераниум няма следи от DMAA, следователно той се произвежда изцяло по синтетичен път и се води новосъздадено вещество, което не се среща натурално в природата (new dietary ingridient). Производителите на хранителни добавки и лекарства са длъжни да предоставят доказателства за безопасността на всяко новосъздадено вещество, което те не са направили с DMAA, а така и не го направиха след цялата каша. Сега DMAA е незаконен за производство и разпространение.