Molia pomognete

Темата е заключена.
MM

14.02.04
15:54

Problema mi e 4e imam tunki kosti i rucete mi izglezdat mnogo slabi vupreki 4e imam sila. Ako znaete niakakvo upraznenie, koeto da mi napravi rucete po-debeli (stava vupros za oblasta okolo kitkite) Su6to i niakoe uprajnenie za raz6iriavaneto na ramena. Ot kakvo zavisi kolko 6iroki sa ti ramenete? (Dali moga da si napravia kostite po-masivni s niakakva hrana…znam 4e ako iade6 sirene kalcia se natrupva ot vutre6nata strana i ne pravi po-golemi kostite)Mnogo blagodaria predvaritelno. :roll:

14.02.04
16:12

До колкото знам костите немогат да станат по-дебели. А за раменете то си е генетично и неможе да се променя широчината им. За такава храна не съм чувал, но може и да има, незнам.

MM

14.02.04
16:28

Znaeh si 4e 6te namesite genetikata :cry:  Moita e kofti za fitness- izrazen ektomorfen tip… Ama sum vijdal v i-neta mnogo snimki na super slabi tipove s tesni ramene i kato ka4at 30 kilograma ne moje6 da gi poznae6 :arrow: garderobi :wink: Sega sum opredeleno slabi4uk i neznam dali e ot tova. Vse pak sum 4el 4e moje6 da si promeni6 tialoto korenno. Kak misli6?

14.02.04
18:10

Ами разбира се че като тренираш и като качиш някой килограм няма да си същия, след някой друг месец може и да те заприличаш на гардеробче :D

MM

14.02.04
18:22

Po-skoro 4ekmedze :cry: Ama 6te vidim…kato stana svetovno isvesten kulturist 6ti pi6a da namine6 da se vidim 8) Ima 1 pi4 po skat deto e 70 kila i e ebasi muskulestia- vika kilata ne tejali. Ebasi kak da mu viarvam spored men e nai malko 90. A az se staraia da ka4a masa… Ne e 4estno puk :cry:  :cry:  :cry:

14.02.04
20:00

Хе хе чекмедже, така е някой хора са едри и за да достигнеш техните килограми и физика трябва да тренираш 2г., но пък неможе всички да са гардероби нали трябва да има и по хърбави.

MM

14.02.04
21:15

E mersi imah nujda ot tova :wink: Ebasi ne moga da vdigna 65 kila na lejanka :oops: A sum 70 kila…treniram ot mesec ama ni6to ne pravia :cry:

14.02.04
21:54

Спокойно Mr. Muskul ,все пак всички са минали по този път.Всички са били слаби и кльощави (е има и изключения).Но важното е УПОРИТОСТТА и ПОСТОЯНСТВОТО :!:

MM

14.02.04
22:11

Kato otida vuv fitnessa i kato sedna da praia nekvo uprajnenie….pravia si az spokoino i idva nekvo malko det teji 40 kila i vika aide da se reduvame, samo mi sloji o6te 10 kila.(na grub ili bizeps…abe vsi4ko) Imam 4uvstvoto, 4e nikoga niama da vdigna 100 kila naprimer na lejanka. A niakoi na moite kila vdigat po 150 niakolko puti   :(

15.02.04
10:29

Ами братле тва е силата си е сила !! иначе за ръцете и ас имах проблема че трудно ми растат ръцете яка тренировка и не растат седат 40 см некаде ма ас мазнини нямам по ръцете мноо страно на 18 процента мазнина което е доста ръцете ми изглеждат нацепени :)) . та тва го решавам с мноо малко тренировки и много рядко и яко ядене и ръцете си растат сега са 48 . Колкото до генетиката не съм съгласен секи човек може да стане културист ако има желание ,целенасоченост и много яка дисциплина .
по-здрави и успех

EN

15.02.04
11:03

Mr. Muskul споко бате нема се плашиш... Както казва един приятел “всичко е спокойствие и силна храна” :) за тва изказане колко пъти съм го псувал, ти си се нервирал че не ти върви тренировката на деня,а той се приближава с мазната усмивка и казва само “споко всичко е спокойствие и силна храна” е как да не се изнерви човек,а?

Не се притеснявай всички са започнали с 50-60 кг. от лег, кво си мислиш (е има и малки изключения но наистина са малко)... Така че давай тренирай и не се сдухвай от малките просто те тренират по дълго време и са напреднали (ти на колко години си братле та те сдухват малките)...

А колкото до китките ми и мойте не са много широки ама кво да ти кажа до сега не съм имал проблеми с тях, споко няма да се счупят толкова лесно...

И не забравяй ВСИЧКО Е СПОКОЙСТВИЕ И СИЛНА ХРАНА :P

15.02.04
12:20

Абе батка, доскоро си мислех че съм отчасти комплексирана личност, но като ти чета постовете, определено имаш много повече комплекси от мен. Значи първо какво е това да ми станат дебели ръцете? На ръцете има определени мускули, които трябва да развиеш. Запознат ли си с генетиката на тялото? В сайта (bb-team.org) разгледай хубаво секцията с упражнения, и по-специално картинката как са разположени мускулите по тялото. Чети програми, ходи на фитнес 3 пъти в седмицата (спокойно, никой няма да ти се смее там). Яж като див глиган! (най-важното)! Прави това и ще видиш че след няколко седмици ще има значителен резултат.

15.02.04
12:31

м/у другото пич, объркал си форума. това трябваше да го напишеш в раздела “Фитнес за жени”. :twisted:  :twisted:  :twisted: Майтап бе. Аре жив и здрав и много успехи :D

15.02.04
13:40

Прави това и ще видиш че след няколко седмици ще има значителен резултат.

Абе за няколко седмици няма да стане,ама ако кара така няколко месеца вече ше има резултат.

MM

15.02.04
18:26

Da de ama az iskam debelina okolo kitkite…a tam niama muskuli.
Abe neznaete kuv sum sega… kosti stur4at ot ramenete, rebrata mi se broiat, i t.n i t.n. A neznam ako mislite, 4e 73 kila na 186-7 kila sa malko?

MM

15.02.04
18:28

187 cm de :shock: 
Btw toia ot reklamata na gel vodoprovod4ik izglejda kato kulturist pred men…

LU

15.02.04
18:51

Абе да ти кажа малко са.Аз на 175-6см съм 70-71кг така че си прави сметка... :D 10тина кила няма да са ти излишни

15.02.04
19:09

Китките няма как да ги удебелиш.Там си е въпрос на кокъл.Може като качиш маса да пораснат,но не бих разчитал на това.
PS-случайно да тренираш или да си тренирал във фитнеса на 123 училище?

15.02.04
20:15

Пич, не се притеснявай от това, че си ектоморф. Като качиш килограми, ще започнеш да оценяваш предимството на тънките кости - адин мускул изглежда по - ефектно когато излиза от тънка кост (например прасеца). Освен това Флекс Уилър е ектомарф, както и Грег Тайтъс ( за него пък има слух, че като тийнейджир му викали Самоходната Тояга). А по въпроса за килограмите - по - хубаво си прави упражненията чисто, а не гледай да вдигаш много тежко. Аз също бях адски слаб и си спомням, че започнах с 30 кг на лежанка ;)

15.02.04
20:24

Mr. Muskul Gel Vodoprovod,abe batka samo shte ti kaja ne gledai i vuobshte ne obrushtai vnimanie na drugite-bile te malki ili golemi.Moje samo da ti povliqqe negativno psixicheski.Koncentrirai se samo varhu tova,koeto pravish i se razdavai na 100%.I ne se spichai kolko shte vdignesh na lejankata ili na koeto i da e bilo drugo uprajnenie.S trud,uporitost,vseotdainost i energiq vsichko sled vreme bi trqbvalo da si doide na mqstoto.

MM

15.02.04
21:25

10x za vsi4ko. Kajete kakvo da vi 4erpia za podkrepata :D
P.S. Ne treniram v 123
P.P.S xexe samohodnata toqga… tova e po-zle ot vodoprovod4ika…nali :wink:

15.02.04
21:46

Определено е по-зле ;)

MM

16.02.04
13:03

6toto tam ne sa gledali reklamata…  :)

16.02.04
17:10

Еми както и да го въртим и сучем си е до генетика братле.Костта става по-голяма с годините,но нищо не ти пречи да напълниш ръцете и да изглеждат големи нали ?
Тренировки и ядене му е майката :lol:

16.02.04
17:14

А и не само генетиката, до колкото знам много зависи и от това колко и как си се хранил като малак.

Мда ... голяма тема, доста отговори и в общи линии голям хаус :)

Адски ми е интересна логиката на водопроводчика - “дайте съвет, но не намесвайте генетиката”. Момче, аз мога да ти дам тренировъчен принцип, който да те направи човекоубиец, само че с твоята подготовка ще те направи самоубиец. Нямало е, няма и няма и да има начин, по който да ти помогнем със съвети, без да се намесва генетиката.

Питаш за раменете....структурата им е строго индивидуална и наследствена. Няма физическо упражнение, което след 15-16 годишна възраст да развие гръдния ти кош и да разшири раменете. Плътният гръб, обемните гърди и обемните рамене правят тази оптическа измама, че си “широк”.

Аналогично е и при ръцете. Като цяло проблемът при ектоморфистите е, че на тях им трябват качествени мускулни влакна, които да не се разграждат толкова бързо. Това се постига с много добра хранителна програма и сериозни тренировки.

MM

16.02.04
20:26

Dobre de. Ne me bii plz :cry:  Kazah da ne namesvate genetikata samo za6toto vsi4ki kazvat samo 1 izre4enie-“zavisi ot genetikata ti” Ama mai niama kulturist s tesni ramene, dori da e bil niakoga super slab i tesen…
Ta se 4udih dali ako napulneia 6te zaprili4am na ne6to :wink:
Btw dai go toia princip de…plz :D
P.S. vsiki v semeistvoto mi sa endomorfi- golemi, 6iroki, ta neznam otkude se vze tova skapano vzaimodeistvie mejdu genite mi, dovelo do sindroma na “samohodnata toqga”  :(

EN

16.02.04
20:48

Mr. Muskul а съседа как е? Той със широки рамене ли е? :P

P.S. Не се сърди, нали не си с ампутирано чувство за хумор!!!

16.02.04
21:54

Mr. Muskul, не знам дали си забелязал, обаче много от хората, които като тийнейджъри са супер слаби, като минат 23-24 годишна възраст, не можеш да ги познаеш. Обикновено с годините метаболизма се забавя и така се качват по-лесни килограми. Така че спри да се комплексираш и да гледаш какъв е тоя или оня - гледай себе си, пич. Освен това в пубертета в телата на момчетата се отделя огромно количество тестостерон и хормон на растежа и точно по тази причина много хора определят тийнейджърите като “ходещи фабрики за тестостерон”. Така че сега ти е времето да направиш нещо за себе си.
И най важното:
СТИГА СИ СЕ СДУХВАЛ !!!

По-здрави

MM

16.02.04
22:05

Dobre de, niama :)  A suseda e debel i mazen :wink:

LU

16.02.04
23:04

ХАХА това със съседа ме уби :D
Mr Muskul човече аре вече по-спокойно,защото във всяка тема прекаляваш с комплексите.Не може да очакваш че за един месец ще станеш животно,просто е смешно.Успеха идва със труд в залата,а не със самосъжаление

УСПЕХ

MM

16.02.04
23:11

Dobre de, otdavna kazah 4e prestavam :D A za suseda ne e sme6no ei :)  :twisted:

EN

16.02.04
23:16

Еее не се прави ти нямаш само 1 съсед :)...

Добре де преставам, няма да кажа нищо повече по този въпрос. :)

Сори Мр.Мускул ама поне си готин и не се сдухваш като човек те бъзне... И споко пич с тренировки и постоянство всичко се постига!

28.04.04
16:19

Еi bratle ne se sduhvay. V na4aloto i az biah mnogo slab. Vednaz taka se biah pretrenira, 4e ne mozeh da si razgana liavata raka i mi sedeshe siakash sa mi mahnali gipsa :?  Oba4e s vremeto svikvash i zapo4vash da vizdash rezultatite. Ne gleday drugite a trniray za sebe si. Dori i v na4aloto da ti se smeqt s vremeto xorata ste po4nat da si promenqt mnenieto 8)
Nay vaznoto e da si postoqnen. Ayde 4ao i polzotvorni trenirovki!!!!!

29.04.04
10:06

vi6 6te dim edna retsepta za kaltsirane na kosti te!!!!vzima6 4erupki ot qitsq igi slaga6 vav furnata ispi4a6gi dokato stanat 4uplivi vadi6gi i zapo4va6 da gi striva6 na prax vzima6 borkan4e s med i obarkva6 smesta m/y prax i med i si xapva6 predi qdene vinagi!!!!!!!!!!!!!sutrin i ve4er!!!!!!!!!!!!!!!ako te bolqt kostite 6te sprat!!!!!!!!!  :D pak ako zapo4va6 sega da trenira6 vzemisi xranitelni dobavki i 6tese po4uvstva6 drug 4ovek sled 3-4mesetsavqrvaimi ot opit ti go kazvam- pi6ade

29.04.04
13:27

Соди за флууда, ама тая тема одавна я приключихме :roll:

28.02.06
23:49

Споко ман и мойте китки не са много дебели - 18см ама не ми пречи да си тренирам пълноценно.
А тва с черупките малко ме съмнява ма кат да е 8)

RE

28.02.06
23:58

откаде я измъкнахте тая тема от 2004г.? :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1