14.02.04
15:54
Problema mi e 4e imam tunki kosti i rucete mi izglezdat mnogo slabi vupreki 4e imam sila. Ako znaete niakakvo upraznenie, koeto da mi napravi rucete po-debeli (stava vupros za oblasta okolo kitkite) Su6to i niakoe uprajnenie za raz6iriavaneto na ramena. Ot kakvo zavisi kolko 6iroki sa ti ramenete? (Dali moga da si napravia kostite po-masivni s niakakva hrana…znam 4e ako iade6 sirene kalcia se natrupva ot vutre6nata strana i ne pravi po-golemi kostite)Mnogo blagodaria predvaritelno. :roll:
До колкото знам костите немогат да станат по-дебели. А за раменете то си е генетично и неможе да се променя широчината им. За такава храна не съм чувал, но може и да има, незнам.
14.02.04
16:28
Znaeh si 4e 6te namesite genetikata :cry: Moita e kofti za fitness- izrazen ektomorfen tip… Ama sum vijdal v i-neta mnogo snimki na super slabi tipove s tesni ramene i kato ka4at 30 kilograma ne moje6 da gi poznae6 :arrow: garderobi :wink: Sega sum opredeleno slabi4uk i neznam dali e ot tova. Vse pak sum 4el 4e moje6 da si promeni6 tialoto korenno. Kak misli6?
Ами разбира се че като тренираш и като качиш някой килограм няма да си същия, след някой друг месец може и да те заприличаш на гардеробче :D
14.02.04
18:22
Po-skoro 4ekmedze :cry: Ama 6te vidim…kato stana svetovno isvesten kulturist 6ti pi6a da namine6 da se vidim 8) Ima 1 pi4 po skat deto e 70 kila i e ebasi muskulestia- vika kilata ne tejali. Ebasi kak da mu viarvam spored men e nai malko 90. A az se staraia da ka4a masa… Ne e 4estno puk :cry: :cry: :cry:
Хе хе чекмедже, така е някой хора са едри и за да достигнеш техните килограми и физика трябва да тренираш 2г., но пък неможе всички да са гардероби нали трябва да има и по хърбави.
14.02.04
21:15
E mersi imah nujda ot tova :wink: Ebasi ne moga da vdigna 65 kila na lejanka :oops: A sum 70 kila…treniram ot mesec ama ni6to ne pravia :cry:
Спокойно Mr. Muskul ,все пак всички са минали по този път.Всички са били слаби и кльощави (е има и изключения).Но важното е УПОРИТОСТТА и ПОСТОЯНСТВОТО :!:
14.02.04
22:11
Kato otida vuv fitnessa i kato sedna da praia nekvo uprajnenie….pravia si az spokoino i idva nekvo malko det teji 40 kila i vika aide da se reduvame, samo mi sloji o6te 10 kila.(na grub ili bizeps…abe vsi4ko) Imam 4uvstvoto, 4e nikoga niama da vdigna 100 kila naprimer na lejanka. A niakoi na moite kila vdigat po 150 niakolko puti :(
Ами братле тва е силата си е сила !! иначе за ръцете и ас имах проблема че трудно ми растат ръцете яка тренировка и не растат седат 40 см некаде ма ас мазнини нямам по ръцете мноо страно на 18 процента мазнина което е доста ръцете ми изглеждат нацепени :)) . та тва го решавам с мноо малко тренировки и много рядко и яко ядене и ръцете си растат сега са 48 . Колкото до генетиката не съм съгласен секи човек може да стане културист ако има желание ,целенасоченост и много яка дисциплина .
по-здрави и успех
15.02.04
11:03
Mr. Muskul споко бате нема се плашиш... Както казва един приятел “всичко е спокойствие и силна храна” :) за тва изказане колко пъти съм го псувал, ти си се нервирал че не ти върви тренировката на деня,а той се приближава с мазната усмивка и казва само “споко всичко е спокойствие и силна храна” е как да не се изнерви човек,а?
Не се притеснявай всички са започнали с 50-60 кг. от лег, кво си мислиш (е има и малки изключения но наистина са малко)... Така че давай тренирай и не се сдухвай от малките просто те тренират по дълго време и са напреднали (ти на колко години си братле та те сдухват малките)...
А колкото до китките ми и мойте не са много широки ама кво да ти кажа до сега не съм имал проблеми с тях, споко няма да се счупят толкова лесно...
И не забравяй ВСИЧКО Е СПОКОЙСТВИЕ И СИЛНА ХРАНА :P
Абе батка, доскоро си мислех че съм отчасти комплексирана личност, но като ти чета постовете, определено имаш много повече комплекси от мен. Значи първо какво е това да ми станат дебели ръцете? На ръцете има определени мускули, които трябва да развиеш. Запознат ли си с генетиката на тялото? В сайта (bb-team.org) разгледай хубаво секцията с упражнения, и по-специално картинката как са разположени мускулите по тялото. Чети програми, ходи на фитнес 3 пъти в седмицата (спокойно, никой няма да ти се смее там). Яж като див глиган! (най-важното)! Прави това и ще видиш че след няколко седмици ще има значителен резултат.
м/у другото пич, объркал си форума. това трябваше да го напишеш в раздела “Фитнес за жени”. :twisted: :twisted: :twisted: Майтап бе. Аре жив и здрав и много успехи :D
15.02.04
13:40
Прави това и ще видиш че след няколко седмици ще има значителен резултат.
Абе за няколко седмици няма да стане,ама ако кара така няколко месеца вече ше има резултат.
15.02.04
18:26
Da de ama az iskam debelina okolo kitkite…a tam niama muskuli.
Abe neznaete kuv sum sega… kosti stur4at ot ramenete, rebrata mi se broiat, i t.n i t.n. A neznam ako mislite, 4e 73 kila na 186-7 kila sa malko?
15.02.04
18:28
187 cm de :shock:
Btw toia ot reklamata na gel vodoprovod4ik izglejda kato kulturist pred men…
15.02.04
18:51
Абе да ти кажа малко са.Аз на 175-6см съм 70-71кг така че си прави сметка... :D 10тина кила няма да са ти излишни
15.02.04
19:09
Китките няма как да ги удебелиш.Там си е въпрос на кокъл.Може като качиш маса да пораснат,но не бих разчитал на това.
PS-случайно да тренираш или да си тренирал във фитнеса на 123 училище?
Пич, не се притеснявай от това, че си ектоморф. Като качиш килограми, ще започнеш да оценяваш предимството на тънките кости - адин мускул изглежда по - ефектно когато излиза от тънка кост (например прасеца). Освен това Флекс Уилър е ектомарф, както и Грег Тайтъс ( за него пък има слух, че като тийнейджир му викали Самоходната Тояга). А по въпроса за килограмите - по - хубаво си прави упражненията чисто, а не гледай да вдигаш много тежко. Аз също бях адски слаб и си спомням, че започнах с 30 кг на лежанка ;)
Mr. Muskul Gel Vodoprovod,abe batka samo shte ti kaja ne gledai i vuobshte ne obrushtai vnimanie na drugite-bile te malki ili golemi.Moje samo da ti povliqqe negativno psixicheski.Koncentrirai se samo varhu tova,koeto pravish i se razdavai na 100%.I ne se spichai kolko shte vdignesh na lejankata ili na koeto i da e bilo drugo uprajnenie.S trud,uporitost,vseotdainost i energiq vsichko sled vreme bi trqbvalo da si doide na mqstoto.
15.02.04
21:25
10x za vsi4ko. Kajete kakvo da vi 4erpia za podkrepata :D
P.S. Ne treniram v 123
P.P.S xexe samohodnata toqga… tova e po-zle ot vodoprovod4ika…nali :wink:
16.02.04
13:03
6toto tam ne sa gledali reklamata… :)
Еми както и да го въртим и сучем си е до генетика братле.Костта става по-голяма с годините,но нищо не ти пречи да напълниш ръцете и да изглеждат големи нали ?
Тренировки и ядене му е майката :lol:
А и не само генетиката, до колкото знам много зависи и от това колко и как си се хранил като малак.
16.02.04
18:42
Мда ... голяма тема, доста отговори и в общи линии голям хаус :)
Адски ми е интересна логиката на водопроводчика - “дайте съвет, но не намесвайте генетиката”. Момче, аз мога да ти дам тренировъчен принцип, който да те направи човекоубиец, само че с твоята подготовка ще те направи самоубиец. Нямало е, няма и няма и да има начин, по който да ти помогнем със съвети, без да се намесва генетиката.
Питаш за раменете....структурата им е строго индивидуална и наследствена. Няма физическо упражнение, което след 15-16 годишна възраст да развие гръдния ти кош и да разшири раменете. Плътният гръб, обемните гърди и обемните рамене правят тази оптическа измама, че си “широк”.
Аналогично е и при ръцете. Като цяло проблемът при ектоморфистите е, че на тях им трябват качествени мускулни влакна, които да не се разграждат толкова бързо. Това се постига с много добра хранителна програма и сериозни тренировки.
16.02.04
20:26
Dobre de. Ne me bii plz :cry: Kazah da ne namesvate genetikata samo za6toto vsi4ki kazvat samo 1 izre4enie-“zavisi ot genetikata ti” Ama mai niama kulturist s tesni ramene, dori da e bil niakoga super slab i tesen…
Ta se 4udih dali ako napulneia 6te zaprili4am na ne6to :wink:
Btw dai go toia princip de…plz :D
P.S. vsiki v semeistvoto mi sa endomorfi- golemi, 6iroki, ta neznam otkude se vze tova skapano vzaimodeistvie mejdu genite mi, dovelo do sindroma na “samohodnata toqga” :(
16.02.04
20:48
Mr. Muskul а съседа как е? Той със широки рамене ли е? :P
P.S. Не се сърди, нали не си с ампутирано чувство за хумор!!!
Mr. Muskul, не знам дали си забелязал, обаче много от хората, които като тийнейджъри са супер слаби, като минат 23-24 годишна възраст, не можеш да ги познаеш. Обикновено с годините метаболизма се забавя и така се качват по-лесни килограми. Така че спри да се комплексираш и да гледаш какъв е тоя или оня - гледай себе си, пич. Освен това в пубертета в телата на момчетата се отделя огромно количество тестостерон и хормон на растежа и точно по тази причина много хора определят тийнейджърите като “ходещи фабрики за тестостерон”. Така че сега ти е времето да направиш нещо за себе си.
И най важното:
СТИГА СИ СЕ СДУХВАЛ !!!
По-здрави
16.02.04
22:05
Dobre de, niama :) A suseda e debel i mazen :wink:
16.02.04
23:04
ХАХА това със съседа ме уби :D
Mr Muskul човече аре вече по-спокойно,защото във всяка тема прекаляваш с комплексите.Не може да очакваш че за един месец ще станеш животно,просто е смешно.Успеха идва със труд в залата,а не със самосъжаление
УСПЕХ
16.02.04
23:11
Dobre de, otdavna kazah 4e prestavam :D A za suseda ne e sme6no ei :) :twisted:
16.02.04
23:16
Еее не се прави ти нямаш само 1 съсед :)...
Добре де преставам, няма да кажа нищо повече по този въпрос. :)
Сори Мр.Мускул ама поне си готин и не се сдухваш като човек те бъзне... И споко пич с тренировки и постоянство всичко се постига!
Еi bratle ne se sduhvay. V na4aloto i az biah mnogo slab. Vednaz taka se biah pretrenira, 4e ne mozeh da si razgana liavata raka i mi sedeshe siakash sa mi mahnali gipsa :? Oba4e s vremeto svikvash i zapo4vash da vizdash rezultatite. Ne gleday drugite a trniray za sebe si. Dori i v na4aloto da ti se smeqt s vremeto xorata ste po4nat da si promenqt mnenieto 8)
Nay vaznoto e da si postoqnen. Ayde 4ao i polzotvorni trenirovki!!!!!
29.04.04
10:06
vi6 6te dim edna retsepta za kaltsirane na kosti te!!!!vzima6 4erupki ot qitsq igi slaga6 vav furnata ispi4a6gi dokato stanat 4uplivi vadi6gi i zapo4va6 da gi striva6 na prax vzima6 borkan4e s med i obarkva6 smesta m/y prax i med i si xapva6 predi qdene vinagi!!!!!!!!!!!!!sutrin i ve4er!!!!!!!!!!!!!!!ako te bolqt kostite 6te sprat!!!!!!!!! :D pak ako zapo4va6 sega da trenira6 vzemisi xranitelni dobavki i 6tese po4uvstva6 drug 4ovek sled 3-4mesetsavqrvaimi ot opit ti go kazvam- pi6ade
Споко ман и мойте китки не са много дебели - 18см ама не ми пречи да си тренирам пълноценно.
А тва с черупките малко ме съмнява ма кат да е 8)
28.02.06
23:58
откаде я измъкнахте тая тема от 2004г.? :shock: