Искам хем да свалям килограми хем да качшам мускол аа това са напално обратни процеси

11.07.12
00:30

4 дена тренирам един почивам не знам какво да правя към каква програма да се ориентирам и какъв хранителен режим

11.07.12
00:36

Това е най-телеграфнo лаконичният начин да започне една дъъълга дискусия :D

“Искам хем да правя клек,хем да се вдигам на пръсти,за да правя и прасец”. Много ли искам ?

11.07.12
00:42

Особено като се види мускОлът и напАлно обратните процеси ... :D А това май е и жена :D По-добре да не се коментира що за дневник е това:

11.07.12
01:13

Качшам?МускОл?НапАлно?На жена просто не и отива :-X.

11.07.12
01:28

Но пък отива директно в бисерите... :D

HE

11.07.12
07:09

Гарантирано средство за качване на ............... нещо между ушите!

11.07.12
10:21

Пфффф, по-неграмотно заглавие не бях виждал от мноооого време! УжасТ!

HE

11.07.12
10:31

казано от Петър  Петров на 11.07.12, 10:21:

Виж, че и съдържанието на темата не отстъпва на заглавието.
Не знам защо ми изникна следното в главата “Як, като лисица и хитър, като бик” /по отношение на авторката на темата/ :D

п.п. Авторката, със тази грамотност и за стриптизьорка няма да те вземат, защото все пак на фиша със заплатата трябва да се разпишеш - не става да сложиш кръстче :D :D :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.07.12 10:33.

11.07.12
10:48

казано от head_hunter на 11.07.12, 10:31:

п.п. Авторката, със тази грамотност и за стриптизьорка няма да те вземат, защото все пак на фиша със заплатата трябва да се разпишеш - не става да сложиш кръстче :D :D :D

Хахаха, да бе, ма тя може като търговец да се регистрира и само да чука (помежду другото и) касови бележки :D :D

Мнението беше редактирано от Петър на 11.07.12 10:53.

11.07.12
14:52

Айде де модераторите...
Айде бе, началните учители:)))))

GI

12.07.12
08:41

казано от head_hunter на 11.07.12, 10:31:

казано от Петър  Петров на 11.07.12, 10:21:

Виж, че и съдържанието на темата не отстъпва на заглавието.
Не знам защо ми изникна следното в главата “Як, като лисица и хитър, като бик” /по отношение на авторката на темата/ :D

Не си прав може да и се плаща кеш на вечер ;)

Достатъчно.

12.07.12
15:42

Авторката да ми прати мерки - ръст, шанш, талия, гръдна обиколка, оценки в бележника по основнит предмети и адрес по местоживеене. После на лично ще се разберем. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1