Тренировки на боксов чувал

BD

10.07.12
22:59

...

Темата беше редактирана от Bestial Devastation на 11.12.12 21:43.

10.07.12
23:46

От колко време тренираш на чувал.Съмнявам се този симптон с подуването на корема да се дължи на тренировката ти върху него.Аз самия чувала бласкам през ден(50кг),и след всяка тренировка на него се чуствам перфектно.Това с гардите  пак не ми се вразва нещо с чувала.Да не си променил нещо в хранителният си режим(чистене)

BD

11.07.12
10:08

...

Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:43.

11.07.12
14:50

казано от Mitko Maidena на 11.07.12, 10:08:

От 6-7 месеца тренирам на него,иначе ся чистя от 1 месец.

Щом чистиш да не би да искаш да ти стават по-големи гърдите ? Най-вероятно имаш доста мазнини там и кардиото си дава ефекта.А за корема - или е от храненето или си въобразяваш.

11.07.12
14:59

казано от Mitko Maidena на 10.07.12, 22:59:

Колеги имам чувството,че от както правя тренировки на чувал и гърдите ми станаха по-малки и след тренировка и корема ми незнам защо изпъква и са подува все едно съм са наял обилно.Възможно ли е ?

Абсолютно възможно е, след известно време тренировки на чувал, пък и въобще тренировки различни от щанги, да се “смалиш”, особено ако никга не си тренирал функционално...пък и да си... ;)
Подуването на корема най-вероятно се дължи на начина на дишане и на работата на коремната стена по време на тренировката, тоест нищо необичайно и нищо страшно няма в това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1