Danny's Diary

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.07.12
00:28

Храни се по малко на често. Тренирай активно и с тежести(няма да станеш културист, ако си мислиш така, както повечето момичета без опит във фитнеса - извинявай ако не е така). Яж чисто месо по възможност печено, млечни продукти, яйца ( те са важни, имат много витамини и минерали), ядки плодове и зеленчуци - обилно. Започни по някоя програма за начинаещи ако нямаш много спортен опит. Пий много вода, избягвай сокове с неясен произход, пий чай и фрешове.  Бъди упорита и резултатите ще дойдат.

04.07.12
01:43

По мое мнение трябва да увеличиш храната. Един банан и фрапе е доста малко. И я разнообрази малко. Примерно хапни парче кашкавал, сирене вместо салата, 2 бъркани яйца вместо банана и пр. Хапвай си и месо, тялото има нужда от него. Намали захарта и дюнери, тортички и други, които беше изброила. В умерени количества храната е полезна. Не изпадай в стресови ситуации с броене на калории до последната калорийка, която е била на лъжицата, която си облизала. Или паниране как си качила 100 грама на кантара... Това само затормозява психиката, че и тялото и пречи на постигането на целите ти. Прави всичко с желание :))

Благодаря за мненията ви :)
Тези дни не можех да поствам . . . бях пипнала летния вирус и бях много зле не съм ставала от леглото :(
от днес се чувствам по добре утре почвам с тренировките ... колкото до храненето
05.07.2012
12:00 - грах + месо + картофи , домати и 200мл вода
16:00 пържола + сирене и 200мл вода
19:00 пушено месо + сирене
21:00 две бисквити житен дар О:)
06.07.2012
пътувах и нямах възможност за качествена храна :Д
08:00 бейкролс
10:30 чокофредо
19:00 пържола + шопска салата
07.07.2012
12:00 Картофи на фурна
16:00 бисквити
20:00 пушено месо + сирене
Виждам си грешките, но не бях в състояние за друго .. много ме е яд за тренировките , но ще гледам да наваксам .. :(

Eто и нещо мотивиращо :) Вие на коя стълбица сте днес?

Аз не отслабвам , а качвам :( качила съм два килограма и това не ми харесва .... :( мисля първо да не  ям както преди защото по този начин свалям и като сваля около 5 килограма мисля че са достатъчни да започна да работя върху месото и така нататък .. не искам да стягам мазнини :( поне така мисля аз като си познавам тялото мисля че това е най-добре ...

10.07.12
19:48

казано от Дани Сотирова на 10.07.12, 19:29:

Аз не отслабвам , а качвам :( качила съм два килограма и това не ми харесва .... :( мисля първо да не  ям както преди защото по този начин свалям и като сваля около 5 килограма мисля че са достатъчни да започна да работя върху месото и така нататък .. не искам да стягам мазнини :( поне така мисля аз като си познавам тялото мисля че това е най-добре ...

Качваш защото  гладуваш ,калориите които приемаш не са достатъчни,и тялото ти започва да ги складира за следващото гладуване,ако започнеш да ядеш като хората ще видиш как ще отслабнеш,и още нещо мазнини не могат да се стегнат ;)

10.07.12
19:53

Според мен ти нямаш нужда от отслабване на снимката ми се струваш слаба ,не вярвам в ръцете да си клечка ,а пък задника ти да е като на Ники Минаж ,не се измъчвай с глад :)

Имам паласки и мъничко коремче , не казвам че съм дебела , но ако изчистя тези две пречки ще съм наистина много доволна .. аз качих след като започнах да ям .. последните дни се храних по 3 пъти на ден с качествени храни без никакви сладки газирани напитки и т.н. , но просто всичко ми се лепи :@ Бившето ми  гадже така отслабваше за категории не ядеше два лимона на ден .. беше му трудно , но се налагаше и винаги се получаваше , а той има перфектно тяло :)

11.07.12
15:17

Здравей, Дани.
Можа да се каже, че сме еднакви габарити. На моите 160 см. миналото лято бях достигнала оскъдните 45 кг., но отново имах паласки и малко коремче. В момента тренирам от около 4-5 месеца и съм 47 кг. (които смятам за моята височина са малко и бих качила 2-3 кг.), но определено това лято паласките са ми намалели, а от коремчето ми няма и следа:) Така че, според мен, по-добре увеличи и храната и тренировките, а с времето ще получиш желаните резултати.

Благодаря, Яница :) Разгледах дневника ти много ми хареса не се отказваш  и това е много хубаво :) Продължавай така .... колкото до това което каза ще те послушам , но  първо ще видя като ги сваля какво ще стане не , че не ти вярвам сигурна съм че е така , но съм голям инат и съм си го наумила :D а и целите са ми прекалено високи .. няма да е лошо да имам по малко килограми и после да стягам за да получа желаната фигура , а тя е именно тази на снимката :) КАЖЕТЕ МИ КАКВО МИСЛИТЕ ?? НЕ СА ЛИ СЛАДКИ :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.07.12 17:14.

11.07.12
16:57

ТАКАВА ФИГУРА С ГЛАД НЯМА ДА ПОЛУЧИШ!!!!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.07.12 17:14.

11.07.12
17:01

Вики писането с главни букви се счита за викане ,с глад и лежане по корем няма как да постигнем формата на мацката на снимката

С лежане по корем със сигурност няма :D наясно съм , но просто искам по малко килограми над които да работя :)

11.07.12
17:45

казано от DaniM DFFF на 11.07.12, 17:01:

Вики писането с главни букви се счита за викане ,с глад и лежане по корем няма как да постигнем формата на мацката на снимката

Не,не викам :) Или поне аз не считам главните букви за викане,а по-скоро,за да се открои мнението :)

11.07.12
17:56

Не ме разбирай погрешно не целя да се дразня с теб ,но да писането с главни букви във форуми се считало за викане и аз до скоро не знаех ,но ме баннаха едно хубаво и сега знам

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1